BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grupa B... 1. Sylvinho 2. mac 3. RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @BMF robi tak zajebista robote ze nawet ja sie jaram chociaz nie gram i znam juz wyniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 będzie pojedynek o to kto jest GOATem z Akron i o dziwo nie jest to Larry Nance jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Gdzie są @Wojnar Adrianowski i @Zdzisław Ptak gdy potrzeba ich sources? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Długa przerwa...coś czuję, że BMF przebiera w gifach z Jokiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fajno, mam obrońców na Curryego akurat. Na Dirka gorzej, ale ten skład sylvinho ma tyle dziur, ze damy rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grupa C... 1. Camby 2. cvbe 3. Kucio Kucio teraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, BMF napisał: Grupa B... 1. Sylvinho 2. mac 3. RonnieArtestics Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 widać ludzi już znudził ten coronaVirus i wątek mu poświęcony. Nie dziwię się, mnie też, ile można wałkować jedno i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: Fajno, mam obrońców na Curryego akurat. Na Dirka gorzej, ale ten skład sylvinho ma tyle dziur, ze damy rade. Dobrze się z Tobą matchapuje więc będzie git I jakie dziury ? Mam tylu obrońców na Ciebie, że LeBron z ekipą będą wychodzić na parkiet jak na skazanie. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Deron Williams już się cieszy ze pocieszy Johna Stocktona. Jeden prime a Drugi to nawet respiratora szkoda. Mike Bibby tez lubi Sama Casella jak tyłem kozluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Camby coś dziwnie cichy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grupa D ŚWIAT WSTRZYMUJE ODDECH PO RAZ KOLEJNY 1. january 2. karpik 3. BMF (wrzucałem niedawno tego gifa, ale zajebiście pasuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 w sumie smallballowe ustawienia w jednej grupie, będzie ciekawie z Boshem i Admirałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mamy derby LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: w sumie smallballowe ustawienia w jednej grupie, będzie ciekawie z Boshem i Admirałem XD Marnują się talenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @karpik vs @BMF tak to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Grupa D ŚWIAT WSTRZYMUJE ODDECH PO RAZ KOLEJNY 1. january 2. karpik 3. BMF (wrzucałem niedawno tego gifa, ale zajebiście pasuje) USTAWKA. HALO, POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA E-NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Mamy derby LA niby tak, ale nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: USTAWKA. HALO, POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA E-NBA Co ty!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi