Skocz do zawartości

[beGM & Co. ATF POST-98] Draft - komentarze

BMF

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.04.2020 o 20:40, RonnieArtestics napisał(a):

To miałem olać PG i wziąć kolejnego SF ? 

Rozwiń  

nie

W dniu 1.04.2020 o 20:40, RonnieArtestics napisał(a):

Pewnie, moglem brać jakiegoś przysłowiowego George hilla, ale jak masz barona do wzięcia to nie bierzesz George hilla do ATF.

Rozwiń  

Hilla nie, ale jeden bardzo interesujący gracz w tym kontekście jest jeszcze dostępny, nawet dwóch, tylko tendrugi już rzutu sam tak nie kreuje

W dniu 1.04.2020 o 20:40, Chytruz napisał(a):

Które aspekty grania na SF mu nie pasują?

Rozwiń  

troszkę mały jednak jest, ale w ataku ogarnię

czas odpocząć, bo już pierdolę od rzeczy 

W dniu 1.04.2020 o 20:28, Chytruz napisał(a):

Aż fatalny?

Baron to taki Kyrie, tylko akurat on umie napędzać team (i nie jest dziurą w obronie). Istnieją teoretycznie lepsze fity, ale nie ma dramatu.

Rozwiń  

No fatalny pod względem fitu mając do wyboru tylu innych graczy. 

No i Baron to nie taki Kyrie, bo Kyrie to scorer/shooter, który jest groźny bez piłki, a Baron to playmaker, który dominuje grę i bez piłki traci połowę impactu. Jak Marcus wspomniał, bliżej mu do Wade'a, który był też słabym fitem do LeBrona. 

Sam Baron jest super, ale obok LeBrona już nie, chyba, że w następnej rundzie Ronnie wybierze drugą piłkę, to w sumie zmienię zdanie.

Edytowane przez karpik

W dniu 1.04.2020 o 21:19, MarcusCamby napisał(a):

Akurat Doncic to nie był dobry fit do Nasha i wciąż nie wiem co poeta miał na myśli.

Rozwiń  

Mam playmaking na najwyzszym poziomie przez  caly mecz, z zachowaniem podobnego stylu gry, czyli pick’n’roll heavy. Obaj sa w tym swietni. Nash startuje, Luka zaczyna z lawki, 4 kwarty pewnie beda razem grali. Zaleta Luki jest to, ze potrafi rowniez grac jako secondary.

Z 13 seeda trzeba troche zaryzykowac, mozna bylo brac takiego Iggiego np., z jasno okreslona podloga, ale Luka podwyzsza sufit.

W dniu 1.04.2020 o 21:24, karpik napisał(a):

Przecież Middleton miał jak dotąd dobre i świetne PO.

Rozwiń  

Poprzedni RS Khris miał słabiutki.

Chociaż to czepianie się lat tyko obecnych graczy uważam za słabe. Tych starych nikt nie analizuje.

Tak czy siak ciężko mi ocenić wartość Middletona na poziomie ATFu

W dniu 1.04.2020 o 21:24, tangiers napisał(a):

Zaleta Luki jest to, ze potrafi rowniez grac jako secondary.

Rozwiń  

A skąd ta optymistyczna myśl? Ja nie widzę Doncica, który nie dominuje piłki i sprawdza się obok Nasha. Czy on nie jest za wolny, by biegać po zasłonach? Mam wrażenie, że on głównie rzuca pullupy.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.