Skocz do zawartości

[beGM & Co. ATF POST-98] Draft - komentarze

BMF

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.03.2020 o 16:32, Koelner napisał(a):

dołączyłeś do sylvinho i tangiersa w wyścigu :)

Rozwiń  

Pisanie po 1,5 rundy że ktoś jest na topce wyścigu jest, no, słabe. W sumie to i śmieszne.

Kilku ma jeszcze po 8 graczy do wyboru a pozostali siedmiu a już czytam między kim a kim się rozegra finał.

Wow.

W dniu 29.03.2020 o 16:52, Eld napisał(a):

Pisanie po 1,5 rundy że ktoś jest na topce wyścigu jest, no, słabe. W sumie to i śmieszne.

Kilku ma jeszcze po 8 graczy do wyboru a pozostali siedmiu a już czytam między kim a kim się rozegra finał.

Wow.

Rozwiń  

Witaj w swiecie komentarzy Koelnera przy okazji kazdego atf.

Ale spoko jego ulubiency beda szli w 4-5+ rundzie to jeszcze z 7miu faworytow wskaze :)

W dniu 29.03.2020 o 16:52, Eld napisał(a):

Rozwiń  

chill out Man , peleton trwa.

W dniu 29.03.2020 o 16:54, julekstep napisał(a):

Witaj w swiecie komentarzy Koelnera przy okazji kazdego atf.

Ale spoko jego ulubiency beda szli w 4-5+ rundzie to jeszcze z 7miu faworytow wskaze :)

Rozwiń  

dokładnie :) 

Edytowane przez Koelner

W dniu 29.03.2020 o 17:48, Regis napisał(a):

Zo super pick. Wśród big manów z dawnych lat jeszcze kilka perełek się ostało.

Ostał się też mój perfect fit dla Shaqa, ,,niestety" ostał się też mój top 3 all-time gracz, więc takiej okazji nie mogę przepuścić🙂

Rozwiń  

Bardzo go chcialem, ale jak zobczylem ze fan bostonu to juz czulem ze sie nie ostanie.

Wiem ze powiecie ze Trochę za wczesnie ale do 46 by nie dotrwal, a wole jego niż Ray Allena jakos. Miałem tez spory zgryz z latami ale @Chytruz mi ładnie potwierdził na PM moje przypuszczenia ze w sumie wiekszej różnicy nie ma przy klayu od kilku lat, a w 2016 przecież rozniósł Oklahome w WCF i to zadecydowało o tych latach. 

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.