julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nom. Zo spoko pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 pick dobry, ale mnie martwi, bo oznacza poszukiwania względnie graczy z podobnych pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 5 minut temu, cvbe napisał: Łatwo zapomnieć, jaki Zo był dobry, idę oglądać jego mecze sprzed nerek dołączyłeś do sylvinho i tangiersa w wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 godziny temu, fluber napisał: Jest jeden wysoki ktorego bym wzial wyzej niz kilku graczy co poszlo teraz ale moze to tylko ja tak to widze. Nie bede mowil o kogo chodzi poki nie zostanie wybrany No wlasnie mourninga wzialbym duzo wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: dołączyłeś do sylvinho i tangiersa w wyścigu Luz, zaraz to spierdolę bo przehandluję 3 pick za top-20 protected 3rd rnd ATF z 2027 roku, jeszcze mnie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 18 minut temu, Koelner napisał: dołączyłeś do sylvinho i tangiersa w wyścigu Pisanie po 1,5 rundy że ktoś jest na topce wyścigu jest, no, słabe. W sumie to i śmieszne. Kilku ma jeszcze po 8 graczy do wyboru a pozostali siedmiu a już czytam między kim a kim się rozegra finał. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Pisanie po 1,5 rundy że ktoś jest na topce wyścigu jest, no, słabe. W sumie to i śmieszne. Kilku ma jeszcze po 8 graczy do wyboru a pozostali siedmiu a już czytam między kim a kim się rozegra finał. Wow. Witaj w swiecie komentarzy Koelnera przy okazji kazdego atf. Ale spoko jego ulubiency beda szli w 4-5+ rundzie to jeszcze z 7miu faworytow wskaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 12 minut temu, Eld napisał: Pisanie po 1,5 rundy że ktoś jest na topce wyścigu jest, no, słabe. W sumie to i śmieszne. chill out Man , peleton trwa. 10 minut temu, julekstep napisał: Witaj w swiecie komentarzy Koelnera przy okazji kazdego atf. Ale spoko jego ulubiency beda szli w 4-5+ rundzie to jeszcze z 7miu faworytow wskaze dokładnie Edytowane 29 Marca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 szukano wstępnych rysów faworytów rozgrywek i znaleziono coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Zo super pick. Wśród big manów z dawnych lat jeszcze kilka perełek się ostało. Ostał się też mój perfect fit dla Shaqa, ,,niestety" ostał się też mój top 3 all-time gracz, więc takiej okazji nie mogę przepuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, Regis napisał: Zo super pick. Wśród big manów z dawnych lat jeszcze kilka perełek się ostało. Ostał się też mój perfect fit dla Shaqa, ,,niestety" ostał się też mój top 3 all-time gracz, więc takiej okazji nie mogę przepuścić Bardzo go chcialem, ale jak zobczylem ze fan bostonu to juz czulem ze sie nie ostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie mogłem sobie odpuścić. Lata dorzucę później, choć to raczej będzie ,,młodszy" Pierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, Regis napisał: Nie mogłem sobie odpuścić. Lata dorzucę później, choć to raczej będzie ,,młodszy" Pierce. U sure? Młody był marudą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, Regis napisał: Nie mogłem sobie odpuścić. Lata dorzucę później, choć to raczej będzie ,,młodszy" Pierce. super pick, ksywkę Truth chyba my zresztą wymyślił kumpel z Twojej ekipy? idę wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: U sure? Młody był marudą Jakby na dzień dobry dostał Shaqa w prime to by nie marudził 2 minuty temu, mac napisał: super pick, ksywkę Truth chyba my zresztą wymyślił kumpel z Twojej ekipy? idę wybierać. True. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 PP to chyba cała 5 drugiej rundy co została chciała. polizaliśmy sklepikowa witrynę i idziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) BEZ SPOILERÓW - EDIT BY JANUARY 2 minuty temu, karpik napisał: BEZ SPOILERÓW - EDIT BY JANUARY To nie był spoiler... Edytowane 29 Marca 2020 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, january napisał: To był żarcik z mojej strony I tak wiadomo kogo Ronnie weźmie, shooterzy do Bronka niezbędni. Wiadomo też kogo ja wezmę:) Lat zes nie pomylil przypadkiem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wiem ze powiecie ze Trochę za wczesnie ale do 46 by nie dotrwal, a wole jego niż Ray Allena jakos. Miałem tez spory zgryz z latami ale @Chytruz mi ładnie potwierdził na PM moje przypuszczenia ze w sumie wiekszej różnicy nie ma przy klayu od kilku lat, a w 2016 przecież rozniósł Oklahome w WCF i to zadecydowało o tych latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 o jak miło 2 wybierających przede mną a zostało 3 grajków, których chciałem najbardziej już od momentu poprzedniego wyboru dzięki chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi