BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Proponuję o drafcie dyskutować tutaj. LeBron > Timmy, ale Duncan to bardzo wygodny gracz do obudowania w takiej formule. Edytowane 28 Marca 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Mam inne zdanie co do pierwszej części. Lbj to produkt ligi bardziej po prostu stad ma lepsza opinie niż niektórzy w tym na pewno niż niemedialny Duncan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @january szacun za ten wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 I c***, moj grajek poszedl z dwojka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: Mam Brona w beGM, więc idę w coś innego for fun. Szacunek Ale kompletnie nie kupuje tego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, january napisał: Mam Brona w beGM, więc idę w coś innego for fun. Tak w sumie pomyślałem po Twoim picku LeBron niepocieszony po tych wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Bardzo vajna sprawa, taka odskocznia od tego co panuje jako jedyne sluszne zdanie, ze lebron odstaje od reszty all timersow. Ma przewage w teamach on + scruby shooterzy, ale juz w gronie all timersow? Np, wyobrazmy sobie druzyne zlozona z samych mvp: Drose + westbrook + X + giannis + shaq. Kto lepszy tam na sf, kd czy lbj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, mac napisał: Drose + westbrook + X + giannis + shaq. Kto lepszy tam na sf, kd czy lbj? Już widze te 1,5 trójki na mecz oddawane przez ten team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: Już widze te 1,5 trójki na mecz oddawane przez ten team. Lbj czy kd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 minuty temu, mac napisał: Bardzo vajna sprawa, taka odskocznia od tego co panuje jako jedyne sluszne zdanie, ze lebron odstaje od reszty all timersow. Niektórzy mówią, że często sile na zbyt oryginalne poglądy, ale tutaj powiem: Tak, odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, mac napisał: Lbj czy kd? Zawsze i wszędzie LBJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Niektórzy mówią, że często sile na zbyt oryginalne poglądy, ale tutaj powiem: Tak, odstaje. Odstaje to john wall od innych grajkow wybranych w 2rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @RonnieArtestics zostaw tego coronavirusa na chwilę i choć wybieraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, mac napisał: Odstaje to john wall od innych grajkow wybranych w 2rundzie. Nie baw się w Chytrego. Opowiedzenie drugi raz tego samego dowcipu nie bawi A ja nawet nie wiem czy ty znasz pełen kontekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Tak, odstaje. LeBron overall jest półkę wyżej, ale tu bierzemy pod uwagę dwa sezony, więc siłą rzeczy to wszystko jest dużo bliżej. Sam wybór lat u LeBrona jest tricky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie baw się w Chytrego. Opowiedzenie drugi raz tego samego dowcipu nie bawi A ja nawet nie wiem czy ty znasz pełen kontekst Bralem udzial w tym drafcie i tez zjebalem drugi wybor. A ty sie nie baw w pouczanie innych na temat jedynie slusznych wyborow i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, mac napisał: A ty sie nie baw w pouczanie innych na temat jedynie slusznych wyborow i bedzie git. A gdzie ja pouczam? Mam inne zdanie niż ty w tej kwestii, tyle. Na rozładowanie atmosfery. Ciekawe w której turze poszedłby Popovich, gdybyśmy brali pod uwagę trenerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: A gdzie ja pouczam? Mam inne zdanie niż ty w tej kwestii, tyle. Na rozładowanie atmosfery. Ciekawe w której turze poszedłby Popovich, gdybyśmy brali pod uwagę trenerów Ja bym go nie wzial w ogole. Bez Duncana to Jim Boylen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Durant fajny wybór moim zdaniem do takiej zabawy (gdzie dorzuci mu się do teamu jeszcze wielu dobrych grajków - czym zniweluje się różnice z real NBA gdzie w większości przypadków pewnie LeBron by był lepszym wyborem na 1st option). Nie wymaga piłki , broni wszystko od 2 do 5, poza chu-jowymi twittami nie ma się za bardzo do czego doczepić. To już bardziej mnie dziwi Timmy z #1, gdzie jak mu się przyjdzie mierzyć z Hardenami i Currymi tego świata to jego defense już wcale nie będzie taki fajny jak drzewiej bywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 17 minut temu, january napisał: Duncan i Kawhi to w 100% produkty Popa, bez niego -100 skilla. #baittojestbaitmac Bez Spo LBJ byl looserem co tylko przegrywal, on go nauczyl zwyciezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi