BMF Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) BMF mac karpik tangiers cvbe polishllama69 january 4 1 P_M 4 1 Eld* 4 1 Chytruz 4 2 RappaR 4 2 BiałaCzekolada2.0. 4 1 BiałaCzekolada2.0. 4 2 eF. 4 2 airmax 4 2 polishllama69 4 2 RonnieArtestics 4 2 january 4 2 Eld 4 3 cvbe 4 2 Sylvinho. 4 2 blackmagic 4 3 Tecu 4 2 marzec 4 2 cvbe 4 3 BMF 4 3 SlaKB 4 2 rw30 4 3 airmax 4 3 Pablo81 4 3 RonnieArtestics 3 4 Eld 4 3 karpik 4 3 airmax 3 4 Chytruz 3 4 rw30 4 3 LONGER01 3 4 LONGER01 3 4 dino 3 4 Sylvinho. 3 4 BiałaCzekolada2.0. 3 4 Tecu 3 4 KRTW 3 4 blackmagic 3 4 RonnieArtestics 2 4 tangiers 3 4 Sylvinho. 3 4 BMF 2 4 eF. 3 4 rw30 3 4 LONGER01 2 4 karpik 2 4 Braveheart22 3 4 tangiers 2 4 3,4375 3,1875 polishllama69 3 4 blackmagic 2 4 Głosy 8 8 january 2 4 RappaR 0 4 Głosy uczestników 4 4 KRTW 2 4 Chytruz 0 4 3,368421 3,157895 Głosy 9 10 Głosy 10 9 Głosy uczestników 4 3 (liczą się: 1) liczba głosów -> 2) średnia głosów -> 3) ew. głosy uczestników gry.) ALE: Polishllama69 zrobił bałagan, bo wrzucił głosy bez zaznaczenia ich w ankiecie. Co więcej, o ile w moim przypadku napisał dosyć jednoznacznie, o tyle w przypadku tangiersa napisał ,,skłaniam się''. W fazie grupowej uznawałem takie głosy, bo parę osób pisało komenty, ale nie zaznaczało głosów w ankiecie. Jak głosy lamy się liczą, awansuję ja i tangiers - mac i karpik awansują jeżeli się nie liczą - . ;] Moim zdaniem powinny się liczyć jeżeli lama je potwierdza (patrz wyżej, uznawałem takie głosy u BC czy blackmagica w grupach), ale że dzięki temu awansuję - to jestem w niezręcznej sytuacji, a szczerze aż tak mi nie zależy, by słuchać ew. pretensji. _____________________________________________________ W parze Ronnie-Regis jest już 7-0, więc chyba nie będzie tam większych emocji i w miarę szybko to zamkniemy. Nie byłoby problemu gdyby nie to jak cholernie wyrównane były te trzy pary, wszędzie zadecydował jeden głos. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 no dałem dupy, bo nie miałem głowy żeby wejść wieczorem na forum XD ogolnie jeszcze Regis picknął tangiersa, więc to chyba powinien być gamebreaker a co do głosów to ofc potwierdzam ogólnie masz jeden fail w podsumowaniu, zastanawiałem się jaki, ale spojrzałem na godziny i już widzę @BMF nie czaję też zliczania tych głosów przy shotcharcie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Regis wysłał głosy po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Jakby co, uważam że głos lamy sie powinien liczyć. I tak jestem zadowolony z tak wyrównanego pojedynku z mojej strony. Jako, że odpadam, to dzięki wszystkim za zabawę przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 to powstał pewien paradoks, bo dwóch graczy podało własne głosy, ale w sposób nie zgodny z założeniem a w obu wypadkach te głosy ważą zwycięstwo kogoś (czy nawet w 3) lub kogoś innego, ale niech decyduje większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) co się odjebało w tym głosowaniu to ojacie, nawet pomijając tę dramę z głosami nieklikniętymi i po terminie Edytowane 8 Czerwca 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ja myślałem, że w związku z tak późnym wrzuceniem matchupu Ronniego i Regisa, głosowanie we wszystkich parach się przedłuży, więc wczoraj zagłosowałem tylko na Tangiersa, bo tam byłem pewny na 100%. No, ale trudno, zasady to zasady. Btw, w innych matchupach skłaniałem się minimalnie w stronę BMF'a, a cvbe vs Lama - albo Lama w 6 meczach, albo cvbe w 7 i tu było najciężej wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 To co gramy, dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 organizatorom poprzepalały się styki po tym co odjebało się z głosowaniem. W sumie się nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 7 minut temu, rw30 napisał: organizatorom poprzepalały się styki po tym co odjebało się z głosowaniem. W sumie się nie dziwię. Trudno, bedzie mistrz z gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 w sumie to może ciągle liczą wyniki - też by mnie nie zdziwiło, w niektórych parach decydować będzie 20 miejsce po przecinku pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 godziny temu, rw30 napisał: w sumie to może ciągle liczą wyniki - też by mnie nie zdziwiło, w niektórych parach decydować będzie 20 miejsce po przecinku pewnie Ale z Ciebie śmieszek. @RonnieArtestics wygrał z Regisem i awansował do półfinału. W półfinałach są @cvbe, @tangiers, Ronnie i ja. Lama, sorry, ale to dwie zupełne sytuacje: gdybym policzył głos Regisa, musiałbym policzyć też głos Bravehearta, a także wszystkie inne po czasie, a różnice były tak małe, że to mogłoby wypaczyć wynik. Feedback jest ze strony uczestników tak mały, więc sorki - autorytaryzm. Napiszę do Elda, żeby rozlosował półfinały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 8 minut temu, BMF napisał: Ale z Ciebie śmieszek. @RonnieArtestics wygrał z Regisem i awansował do półfinału. W półfinałach są @cvbe, @tangiers, Ronnie i ja. Lama, sorry, ale to dwie zupełne sytuacje: gdybym policzył głos Regisa, musiałbym policzyć też głos Bravehearta, a także wszystkie inne po czasie, a różnice były tak małe, że to mogłoby wypaczyć wynik. Feedback jest ze strony uczestników tak mały, więc sorki - autorytaryzm. Napiszę do Elda, żeby rozlosował półfinały. Coś nie ogarnąłem wcześniej, że głos Regisa zmieniał to, kto by u nas wychodził z pary. Jeśli o mnie chodzi to spoko Llama może awansować bo i tak w tym ATFie wszelkie terminy były mocno umowne Ale jeśli to sprawi większy kłopot, czyli podliczanie innych głosów po czasie to nie przeszkadza mi też półfinał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @Eld Jak idzie z losowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Sorry guys, miałem mało czasu w tym tygodniu. January nam rozlosował półfinały. @cvbe - @RonnieArtestics @BMF - @tangiers Gameplany do piątku? Czy do niedzieli? Spoko byłoby to jednak sprawnie zakończyć, bo inne fantasy też umarły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 30 minut temu, BMF napisał: Sorry guys, miałem mało czasu w tym tygodniu. January nam rozlosował półfinały. @cvbe - @RonnieArtestics @BMF - @tangiers Gameplany do piątku? Czy do niedzieli? Spoko byłoby to jednak sprawnie zakończyć, bo inne fantasy też umarły. Uff znowu dobre losowanie Jestem za niedziela. Komu wysylamy gameplany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Niedziela, niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Oho, wpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nie mam kontaktu z Eldem, więc jakby co, @cvbe i @RonnieArtestics, możecie wysłać mi (jeśli napisaliście ;]), @tangiers - jeśli oczywiście będziesz ready, to mogę zrobić temat i wstawisz swój jako drugi. Miałem dokładnie godzinę na napisanie swojego, więc szału nie ma, ale nie chciałem oddawać walkowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 O k****,zapomniałem... @RonnieArtestics napisałeś swój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi