Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 3 godziny temu, BMF napisał: Można zrobić ankietę i po wszystkim wrzucić kto głosy, nie? @Eld Można. Już dodałem w grupie B. Mało tego, obawy takie jak od @tangiers o tym, że tylko ja będę widział głosy rozwiewam od razu - ankieta jest publiczna. Dałem do piątku, wtedy się zamknie. Jak uważasz, że zły termin to napisz jaki chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 29 minut temu, Eld napisał: Dałem do piątku, wtedy się zamknie. Jak uważasz, że zły termin to napisz jaki chcesz. Daj do końca tygodnia, zobaczymy jak pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 c***owa ankieta, nie mogę zmienić głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: c***owa ankieta, nie mogę zmienić głosu nie poprawiać tego! pierwsze słowo do dziennika hahahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 9 minut temu, BMF napisał: Daj do końca tygodnia, zobaczymy jak pójdzie. Ok, daje do Niedzieli. 5 minut temu, polishllama69 napisał: c***owa ankieta, nie mogę zmienić głosu No to gruba wada tej nowej wersji forum. Tzn ja mogę manualnie odjąć/dodać głosy ale nie chcę być posądzonym o wpływanie na wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 to najwyżej napiszę do Ciebie potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: to najwyżej napiszę do Ciebie potem Najlepiej jest takie coś zgłaszać i zrobić tuż przed końcem ankiety a BMF chce końca na niedziele tak więc jest czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dodałem we wszystkich grupach składy drużyn, żeby chociaż to było w temacie grupy od osób, które nie wrzuciły opisów. Proponuję głosowanie do niedzieli bo sam pewnie poświęcę po 1 dzień na grupę żeby zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, cvbe napisał: Dodałem we wszystkich grupach składy drużyn, żeby chociaż to było w temacie grupy od osób, które nie wrzuciły opisów. Proponuję głosowanie do niedzieli bo sam pewnie poświęcę po 1 dzień na grupę żeby zdecydować Zmienię wkrótce. Dziś mi się już nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) OK, wskrzeszamy trupa. Dwie zasady: 1) oceniamy obiektywnie bez względu na to, czy jest opis, czy nie (co najwyżej jako tiebreaker) 2) wyleciało mi z głowy, no, głosujcie na mnie @Reikai @rw30 @BiałaCzekolada2.0 @Chytruz@lorak @RappaR + chętni Nie wiem, czy to się jeszcze uda, ale jakby się Wam chciało, to możecie głosować. Łajzy bez opisów - też głosujcie, już trudno. Tylko nie na swoje grupy xD MACIE ANKIETY W TYCH TEMATACH. Grupa A Grupa B Grupa C Grupa D Edytowane 17 Maja 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ale że jak się głosuje? W-L? Wynik best of 7? Komu to wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 chyba kto ma awansować, chociaż najpierw miało być właśnie o serii do 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: Ale że jak się głosuje? W-L? Wynik best of 7? Komu to wysłać? Jest ankieta w tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: Ale że jak się głosuje? W-L? Wynik best of 7? Komu to wysłać? Uproszczone na maxa, czyli przez ankiety w podpiętych tematach. Dwóch z czterech idzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Tylko jakby co - to, że ktoś wygra w ankiecie nie jest równoznaczne z faktem, że awansował, bo będzie się liczyć suma wszystkich głosów na różne kombinacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Już tyle głosów? walicie w c***a Panowie, nikt nawet nie czytał opisów, chyba że już wcześniej mieliście notatki spisane i wiedzieliście że temat nie padł Tzn widzę, że u mnie akurat to wychodzi na dobre w głosowaniu ale mimo wszystko... przeczytajcie chociaż raz Edytowane 17 Maja 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 9 minut temu, cvbe napisał: Już tyle głosów? walicie w c***a Panowie, nikt nawet nie czytał opisów, chyba że już wcześniej mieliście notatki spisane i wiedzieliście że temat nie padł Tzn widzę, że u mnie akurat to wychodzi na dobre w głosowaniu ale mimo wszystko... przeczytajcie chociaż raz Opisy przeczytalem juz jaki czas temu. Matchupy tez od dawna sa znane. Zastanawiam sie w sumie jeszcze tylko nad para LBS vs BMF. Tu moge jeszcze zmienic glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Do kiedy będzie głosowanie? 24h? Edytowane 17 Maja 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 niedziela następna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Szkoda LBS, trafił do za mocnej grupy, reszta głosów szybko poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi