tangiers Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Wołam @LeweBiodroSmoka . Chce igrzysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 W dniu 29.03.2020 o 23:51, karpik napisał: @LeweBiodroSmoka wybierzesz w ciągu 15 minut? Bo nie wiem czy iść spać. Historyczny ten Draft wpisy dwudniowe się nie starzeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Historia lubi się powtarzać. @LeweBiodroSmoka nie zamulaj, dziś idę wcześniej spać jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 My tu jeszcze gramy w ogóle? Strasznie spadło tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: My tu jeszcze gramy w ogóle? Strasznie spadło tempo. nom, słabo następny atf trzeba zrobić live w 2 h na jakimś skajpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: nom, słabo następny atf trzeba zrobić live w 2 h na jakimś skajpie zróbmy na zlocie. Przynajmniej będzie ciekawie, a teraz to już niektórzy wspólne narady na PW robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pierwsza taka przerwa, formalnie LBS ma czas do 13.29 jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 8 minut temu, BMF napisał: Pierwsza taka przerwa, formalnie LBS ma czas do 13.29 jakby co. Druga bo jeszcze ja zamuliłem pałę na początku No dzisiaj się raczej mojego picku nie doczekam, ale jutro by było fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 godzin temu, BMF napisał: Pierwsza taka przerwa, formalnie LBS ma czas do 13.29 jakby co. A potem co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Wybiera julek, a potem ja, potem tangiers itd. Biodro może wybrać w każdym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Yup, trochę słabo (był na forum), bo w piątej rundzie odwraca się wężyk, więc po jego wyborze mamy 30 kolejnych bez jego udziału. To już zależy od julekstep, jak to potoczy się dalej, bo od 13.29 leci jego 24h i w teorii może poczekać na LBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 18 minut temu, BMF napisał: Yup, trochę słabo (był na forum), bo w piątej rundzie odwraca się wężyk, więc po jego wyborze mamy 30 kolejnych bez jego udziału. To już zależy od julekstep, jak to potoczy się dalej, bo od 13.29 leci jego 24h i w teorii może poczekać na LBS. spoko, tylko że ja już zdążyłem zapomnieć co miałem pickować lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 ogólnie zakładając jakąś tam logikę to pewnie do 14 pracuje, więc pewnie wybierze po tym, tylko po coś tam się ugadywalismy na 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: ogólnie zakładając jakąś tam logikę to pewnie do 14 pracuje, więc pewnie wybierze po tym, tylko po coś tam się ugadywalismy na 24h juz picknął, ja też jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: juz picknął, ja też jbc i picknął bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: i picknął bardzo dobrze picknął może i dobrego gracza ale picknął bardzo źle (jak każdy pickujący bez podania lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 za to prądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak to skończymy to można zrobić odwrotny ATF na najgorszą drużynę past Jordan. Ten kto wygra finał, stawia wszystkim browca na następnym zlocie. BMF Ty nie grasz bo kopiuj-wklej z beGM było by za proste. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 13 minut temu, Eld napisał: BMF Ty nie grasz b o kopiuj-wklej z beGM było by za proste. Wrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 32 minuty temu, Eld napisał: Jak to skończymy to można zrobić odwrotny ATF na najgorszą drużynę past Jordan. Ten kto wygra finał, stawia wszystkim browca na następnym zlocie. BMF Ty nie grasz b o kopiuj-wklej z beGM było by za proste. W tym będę dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi