Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Cardi napisał:

Łatwe: takie jak rozkaże Naczelnik Naszego Imperium.

Akurat tu odpowiedź jest prostsza. Sasin wtedy musial złamać prawo by wybory przeprowadzić . Już wtedy było wiadomo ,ze nie ma możliwości przeprowadzenia wyborów ani logistycznie ani prawnie.

Więc ja na miejscu Sasina nie łamalbym prawa. 

USA było juz praktycznie wypchnięte z rynku technologii atomowych, ale teraz wróci dzieki nam

https://forsal.pl/biznes/energetyka/artykuly/7983948,30-letnia-umowa-atomowa-podpisana-przez-usa-energia-jadrowa.html

Szukuje sie kolejny przelew na jakieś 40mld dolarów za ledwie kilka GW mocy.

To jest prawdziwie "447"

2 godziny temu, fluber napisał:
Kolejny szczyt żenady osiągnięty przez TVP.

Fluber bije się o złotą patelnię - próbuje zmyć z siebie hańbiące piętno forumowego pisowca. No dajcie mu chłopaki kilka lajków i zaproście go chociaż do przedpokoju. 

50 minut temu, fluber napisał:

Quevas dał mi lajka, mogę umierać:) 

O! pierwszy już jest

3 godziny temu, DeltaCenter napisał:

Fluber bije się o złotą patelnię - próbuje zmyć z siebie hańbiące piętno forumowego pisowca. No dajcie mu chłopaki kilka lajków i zaproście go chociaż do przedpokoju. 

Tak jak wspominałem już dawno, traktowanie mnie jako forumowego pisowca jest jakimś kompletnym nieporozumieniem:) 

Dla prawdziwego pisowca jak Ty ( to nie jest obraza oczywiście) jest to widoczne na pierwszy rzut oka:) choć to trochę śmieszne ze Cię to uwiera:) 

1 minutę temu, BMF napisał:

No, czyli nie jest betonem, bo beton nie zmienia zdania nawet jak partia X 'odpierdala na 300%'. 

(zakładając, że zmienił zdanie, nie wiem)

Może nie jest, wydaje mi się, że zmienił, ale nie śledzę tego tematu zbyt dokładnie od pewnego czasu. Polecam serdecznie :)

Poza tym nie odnosiłem się do betonu tylko do forumowego pisowca, a to określenie pasuje jak ulał. Nawet gdy 300% normy się nie podoba :) 

9 minut temu, Cardi napisał:

Dyskutowałem z Tobą chwilę, może dłuższą chwilę. Zmieniłeś narrację o PiS dopiero gdy zaczęli odpierdalać na 300% :) 

Odnośnie wirusa spierdolili sprawę, ale prawie wszyscy spierdolili więc nie jest to wtopa przez którą przesrane na nich głosować. Nie jest tajemnica że sympatyzuje z umiarkowanym skrzydłem PiS - Duda, Gowinem czy Morawieckim a nie z twardym jadem i nie znoszę TVP już od dawna. 

Ponadto trudno byłoby chyba uzasadnić logicznie chwalenie PiS za twarda reakcje z wirusem wiosna i jednocześnie chwalić ich za wrzesień i początek października. 

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat