Koelner Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 52 minuty temu, josephnba napisał: Kurde przecież dudexowi można było dużo wygarnąć, ale po ingliszu to on śmigał! widocznie przestał go używać jako długopis nie musi korzystać z tego skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 18 godzin temu, RappaR napisał: Tak się zastanawiam @Cardi jesteś Sasinem w marcu/kwietniu/maju. Jakie decyzje podejmujesz by zrobić wybory mając dostępną wówczas wiedzę? Łatwe: takie jak rozkaże Naczelnik Naszego Imperium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 18 minut temu, Cardi napisał: Łatwe: takie jak rozkaże Naczelnik Naszego Imperium. Akurat tu odpowiedź jest prostsza. Sasin wtedy musial złamać prawo by wybory przeprowadzić . Już wtedy było wiadomo ,ze nie ma możliwości przeprowadzenia wyborów ani logistycznie ani prawnie. Więc ja na miejscu Sasina nie łamalbym prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 43 minuty temu, ely3 napisał: Więc ja na miejscu Sasina nie łamalbym prawa. Tylko karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Godzinę temu, Cardi napisał: Łatwe: takie jak rozkaże Naczelnik Naszego Imperium. To czemu śmiejesz się z Sasina, nie z Naczelnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Godzinę temu, RappaR napisał: To czemu śmiejesz się z Sasina, nie z Naczelnika Śmieję się z obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 USA było juz praktycznie wypchnięte z rynku technologii atomowych, ale teraz wróci dzieki nam https://forsal.pl/biznes/energetyka/artykuly/7983948,30-letnia-umowa-atomowa-podpisana-przez-usa-energia-jadrowa.html Szukuje sie kolejny przelew na jakieś 40mld dolarów za ledwie kilka GW mocy. To jest prawdziwie "447" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Kolejny szczyt żenady osiągnięty przez TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Quevas dał mi lajka, mogę umierać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 2 godziny temu, fluber napisał: Kolejny szczyt żenady osiągnięty przez TVP. Fluber bije się o złotą patelnię - próbuje zmyć z siebie hańbiące piętno forumowego pisowca. No dajcie mu chłopaki kilka lajków i zaproście go chociaż do przedpokoju. 50 minut temu, fluber napisał: Quevas dał mi lajka, mogę umierać:) O! pierwszy już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 6 minut temu, DeltaCenter napisał: Fluber bije się o złotą patelnię - próbuje zmyć z siebie hańbiące piętno forumowego pisowca. Raczej rysuje linię za którą jest już tylko pisowski beton a ty machasz mu ręką na horyzoncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 13 minut temu, DeltaCenter napisał: Ojej. uff jednak nie padłeś przed klawiaturą i żyjesz! wielka ulga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 3 godziny temu, DeltaCenter napisał: Fluber bije się o złotą patelnię - próbuje zmyć z siebie hańbiące piętno forumowego pisowca. No dajcie mu chłopaki kilka lajków i zaproście go chociaż do przedpokoju. Tak jak wspominałem już dawno, traktowanie mnie jako forumowego pisowca jest jakimś kompletnym nieporozumieniem:) Dla prawdziwego pisowca jak Ty ( to nie jest obraza oczywiście) jest to widoczne na pierwszy rzut oka:) choć to trochę śmieszne ze Cię to uwiera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Teraz, fluber napisał: Tak jak wspominałem już dawno, traktowanie mnie jako forumowego pisowca jest jakimś kompletnym nieporozumieniem:) 12:55 - 13:17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @Cardi to ze jak się w tym wątku jest za kimś to od razu jest się wrzucanym do worka "beton" To bardzo smutny fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 9 minut temu, fluber napisał: @Cardi to ze jak się w tym wątku jest za kimś to od razu jest się wrzucanym do worka "beton" To bardzo smutny fakt Dyskutowałem z Tobą chwilę, może dłuższą chwilę. Zmieniłeś narrację o PiS dopiero gdy zaczęli odpierdalać na 300% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 3 minuty temu, Cardi napisał: Zmieniłeś narrację o PiS dopiero gdy zaczęli odpierdalać na 300% No, czyli nie jest betonem, bo beton nie zmienia zdania nawet jak partia X 'odpierdala na 300%'. (zakładając, że zmienił zdanie, nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 1 minutę temu, BMF napisał: No, czyli nie jest betonem, bo beton nie zmienia zdania nawet jak partia X 'odpierdala na 300%'. (zakładając, że zmienił zdanie, nie wiem) Może nie jest, wydaje mi się, że zmienił, ale nie śledzę tego tematu zbyt dokładnie od pewnego czasu. Polecam serdecznie Poza tym nie odnosiłem się do betonu tylko do forumowego pisowca, a to określenie pasuje jak ulał. Nawet gdy 300% normy się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 9 minut temu, Cardi napisał: Dyskutowałem z Tobą chwilę, może dłuższą chwilę. Zmieniłeś narrację o PiS dopiero gdy zaczęli odpierdalać na 300% Odnośnie wirusa spierdolili sprawę, ale prawie wszyscy spierdolili więc nie jest to wtopa przez którą przesrane na nich głosować. Nie jest tajemnica że sympatyzuje z umiarkowanym skrzydłem PiS - Duda, Gowinem czy Morawieckim a nie z twardym jadem i nie znoszę TVP już od dawna. Ponadto trudno byłoby chyba uzasadnić logicznie chwalenie PiS za twarda reakcje z wirusem wiosna i jednocześnie chwalić ich za wrzesień i początek października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 8 minut temu, fluber napisał: Ponadto trudno byłoby chyba uzasadnić logicznie chwalenie PiS za twarda reakcje z wirusem wiosna Trudno uzasadnić chwalenie za działania wiosną. Racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi