fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Teraz, mistrzBeatka napisał: przypominasz forumowego nazi miodka , zawsze gdy takie nazi miodki nie maja argumentow czepiaja sie jezyka polskiego. Nazi miodki wyzywają od debili, analfabetów, kretynów lub idiotów. Ja jedynie życzliwie Cię poprawiam, a ponadto jeszcze merytorycznie odpowiadam na Twoje posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał: Nazi miodki wyzywają od debili, analfabetów, kretynów lub idiotów. Ja jedynie życzliwie Cię poprawiam, a ponadto jeszcze merytorycznie odpowiadam na Twoje posty! ja napewno nie jestem nazi miodkiem , nikogo tutaj nie nazwalem debilem,kretynem czy idiota . tak jak twoj padawan nie rozrozniasz pojec analfabetym i wtorny/funkcjonalny analfabetyzm a takie okreslenie zaadresowalem ostatnio do twojego ucznia . btw. mozesz sprawdzic jakas moja stara tworczosc , dam dobrego tipa. Edytowane 2 Lipca 2020 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 1 minutę temu, mistrzBeatka napisał: ja napewno nie jestem nazi miodkiem , nikogo tutaj nie nazwalem debilem,kretynem czy idiota . Ale pisowskim gównem się zdarzyło:) A stąd do idioty już niedaleko:) 2 minuty temu, mistrzBeatka napisał: tak jak twoj padawan nie rozrozniasz pojec analfabetym i wtorny/funkcjonalny analfabetyzm a takie okreslenie zaadresowalem ostatnio do twojego ucznia . Dziś to Ty jesteś moim uczniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 13 minut temu, Tecu napisał: Może dlatego, że jestem facetem a nie płochliwym facecikiem, który po dotknięciu krzyczy ojejku biją i dlatego mnie to po prostu śmieszy Doskonale wiesz, że każdy z nich by bardzo chciał być uderzony zwłaszcza przed kamerą i zrobi dużo by tak się stało. Wybacz, to nie sprawa polityczna, to raczej filmik o współczesnych facecikach Ciebie nie interesuje dokąd szedł Kaleta i czy mógł tam iść? I ta interwencja poselska. Wycieranie sobie gęby frazesami a wiadomo, że chodzi o tanią politykę. Takich mamy niestety facecików w polityce. Fanatyzm Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Ale pisowskim gównem się zdarzyło:) A stąd do idioty już niedaleko:) nie wymagaj zbyt duzo od azora . 2 minuty temu, fluber napisał: Dziś to Ty jesteś moim uczniem:) nie, nie jestem .nie przekrecam i nie manipuluje danymi , nie mowie ze kazdy pisowy pierd to dior , a pisowskie gowno to lindt. czepianie sie gramatyki swiadczy o braku argumentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 5 minut temu, mistrzBeatka napisał: nie wymagaj zbyt duzo od azora . dobra, ta dyskusja nie ma juz sensu od 10 postow, dobranoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) 20 minut temu, fluber napisał: dobra, ta dyskusja nie ma juz sensu od 10 postow, dobranoc:) przeciez o to ci chodzilo ,kazdy doswiadczony troll do tego zmierza gdy brak argumentow - ucieczka od meritum(duda podpisuje kwit pozwalajacy legalnie mieszkac pedofilowi-alkoholikowi ze swoimi ofiarami kobieta ktora maltretowal fizycznie i psychicznie i druga ofiara ktora molestowal , ale na wszystko sa papiery wiec wg ciebie wszystko jest ok ) i sprowadzenie dyskusji na jakies niepowazne bzdurki. chapeau bas (poprawnie? bo z pamieci dalem). ostatnio pracowales do pierwszej , pamietaj ze masz placone od ilosci postow Edytowane 2 Lipca 2020 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 38 minut temu, julekstep napisał: Zwyczajny, normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Zwyczajny, normalny no nie żartuj mi się zrobiło ciepło jak czytałem ten post Pani z obrazka również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Zwyczajny, normalny a kto jest nienormalny panie tolerancyjny?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Tylko mi zniknął post prezydenta Dudy na Twitterze odnośnie sytuacji z ułaskawieniem tego mężczyzny? Szukam ale nie mogę go znaleźć nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 9 minut temu, WD_czterdzieści napisał: Tylko mi zniknął post prezydenta Dudy na Twitterze odnośnie sytuacji z ułaskawieniem tego mężczyzny? Szukam ale nie mogę go znaleźć nigdzie. Ty jednak tak na serio z tym nieogarnianiem twittera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) @fluber Dzięki, po prostu na koncie prezydenta Dudy na Twitterze nie ma już tego wpisu. Myślałem, że nie mogłem znaleźć a po prostu usunięty został. O źródło bezpośrednio z jego konta mi chodziło, żebym mógł np. wstawić link z Jego postu na jakieś stronie. Edytowane 2 Lipca 2020 przez WD_czterdzieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 6 minut temu, WD_czterdzieści napisał: @fluber Dzięki, po prostu na koncie prezydenta Dudy na Twitterze nie ma już tego wpisu. jest:) tylko jest w zakladce " twitty i odpowiedzi". od samego poczatku w tym samym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Właśnie to dostrzegłem XD Otwierając stronę od razu otwiera się karta z samymi tweetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 doprowadzenie światłowodu do każdego domu to niezły LOL , Nasz Kochany Prezydent z dobrym serduszkiem odleciał jak światłowód Orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 17 minut temu, Koelner napisał: doprowadzenie światłowodu do każdego domu to niezły LOL , Nasz Kochany Prezydent z dobrym serduszkiem odleciał jak światłowód Orange to jest obietnica pisu jeszcze z zeszlego roku:) zreszta trzaskowski tez to obiecuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) 44 minuty temu, fluber napisał: to jest obietnica pisu jeszcze z zeszlego roku:) zreszta trzaskowski tez to obiecuje:) Nie wiem kto to obiecuje Wiem kto tego nie wykona Przecież to jest aktualnie niewykonalne A komuniści wciąż "pracują dla proletariatu" https://wiadomosci.onet.pl/kraj/partia-razem-ogromne-zarobki-zarzadu-zandberg-zawisza-konieczny-i-matysiak-dostali-po/11wxghf Edytowane 3 Lipca 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi