Cardi Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 12 minut temu, fluber napisał: wlasciwie to jakie jest spojrzenie bosaka na drugi najwazniejszy temat, orientujesz sie? nie zauwazylem zeby poruszal kwestie pozagospodarcze w zwiazku z wirusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 4 godziny temu, quevas napisał: Trzaskowski powinien oskarżyć PIS i Dudę o okradanie !, ba - ogryzanie !, ludzi z 500+ za pomocą prowadzenia nieudolnej polityki gospodarczej, prowadzącej do śrubowania drożyny w sklepach oraz na rachunkach np. za media, inflacji [najwyższa w Europie] i wzrostu cen w sektorze usług publicznych. Przecież Polska to prawie najtańszy kraj w Europie, wystarczy przejść się po sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @Cardi widze ze krytykuje rzad ale tak naprawde jedtny konkrer jaki tu podal to fakt ze chce wstrzymac skladke do who ale generalnie nie za bardzo mowi jak by to wszystko widzial jesli chodzi o podejscie do pandemii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 8 godzin temu, polskignom napisał: @Sebastian Takie cos miales na mysli? Coś w tym stylu.. 8 godzin temu, julekstep napisał: @polskignom i takie coś też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) szach mat , coraz bardziej Rafaello mi się podoba https://twitter.com/LewitujacyUmysl/status/1274810235715235840?s=20 Edytowane 19 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 5 minut temu, Koelner napisał: szach mat , coraz bardziej Rafaello mi się podoba https://twitter.com/LewitujacyUmysl/status/1274810235715235840?s=20 Za PO w tvp było tak samo przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 5 minut temu, Koelner napisał: szach mat , coraz bardziej Rafaello mi się podoba https://twitter.com/LewitujacyUmysl/status/1274810235715235840?s=20 Dobrze, że nie udawał afroamerykanina 7 minut temu, blackmagic napisał: Za PO w tvp było tak samo przecież 100 razy gorzej i jeszcze 500+ nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 5 minut temu, jack napisał: Dobrze, że nie udawał afroamerykanina 100 razy gorzej i jeszcze 500+ nie było no i w serduszku nie mieli dobra Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) 16 godzin temu, fluber napisał: choc oczywiscie oceniam ze jest bardzo prawdopodobne ze ekipa od kopert smierci postanowi wykorzystac 2 fale pandemii do wyrowadzenia ludzi na ulice i staniecia na czele protestow spolecznych. A według mnie ekipa od wyborów za wszelką cenę postawi wykorzystać drugą falę pandemii do wprowadzenia kolejnych bezprawnych i przesadzonych ograniczeń praw obywatelskich oraz przekrętów na maseczkach. Swoją drogą pamiętam straszenie, że ze śmierci Adamowicza opozycja zrobi drugi Smoleńsk. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) 18 minut temu, blackmagic napisał: Za PO w tvp było tak samo przecież No a jaki było oburzenie na komora kiedy podstawiony chłopaczek z PiSu pytał o siostrę? Trzaskowski to nie Komorowski PiS musi zacząć brać tę różnicę pod uwagę A swoją drogą nie rozumiałem wtedy hejtu na słowa Bronka. Weź kredyt- podejrzewam że lekko licząc 60% Polaków ma mieszkania na kredyt. Mało kogo stać na płacenie gotówką, zwłaszcza młodego Niech zmieni pracę No k**** faktycznie szok! Źle zarabiasz, jesteś nieszczęśliwy, zmieniasz pracę. To równie oczywiste jak fakt zmiany bielizny Miałem niezłą beke z PiSu po tej pseudoaferze Tu Rafał pozamiatał kreatyna po mistrzowsku Edytowane 22 Czerwca 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 21 minut temu, jack napisał: Dobrze, że nie udawał afroamerykanina to akurat domena GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, Koelner napisał: szach mat , coraz bardziej Rafaello mi się podoba https://twitter.com/LewitujacyUmysl/status/1274810235715235840?s=20 Z tego co widzę koleś jest rzeczywiście z USA, przynajmniej tak podaje w różnych miejscach w Internecie ( Gladstone VA), natomiast jest też członkiem Młodzieży Wszechpolskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 20.06.2020 o 14:59, RappaR napisał: Z tym że ja nie gadam o subkulturze, ja gadam o patologicznych nieudacznikach, co to są tak w życiu odrażający, że kobiety trzymają się od nich na dystans, bo są takimi prymitywnymi zjebami, że cipkę widzieli tylko na www. Poglądy polityczne są mniej istotne od 1:21:04 do 2:22:10, długie, ale warto. w sumie każdy powinien tego odsłuchać, może przyczyni się do podniesieniu jakości rozmowy: Edytowane 22 Czerwca 2020 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, josephnba napisał: No a jaki było oburzenie na komora kiedy podstawiony chłopaczek z PiSu pytał o siostrę? Trzaskowski to nie Komorowski PiS musi zacząć brać tę różnicę pod uwagę Kolejny raz posądzasz o coś PIS bez żadnych dowodów, bo pasuje Ci do obrazu w głowie, który sobie wytworzyłeś... Tarcza antykryzysowa działa. Zbieramy się dużo szybciej niż prognozowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 15 minut temu, fluber napisał: Z tego co widzę koleś jest rzeczywiście z USA, przynajmniej tak podaje w różnych miejscach w Internecie ( Gladstone VA), natomiast jest też członkiem Młodzieży Wszechpolskiej. No ale przyznaj ze marna prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 28 minut temu, lorak napisał: od 1:21:04 do 2:22:10, długie, ale warto. w sumie każdy to powinien odsłuchać, może przyczyni się do podniesieniu jakości rozmowy: Żebym mógł Ciebie lepiej zrozumieć, odpowiedź mi na pytanie dlaczego zdecydowałeś się zacytować akurat mój post, a nie na przykład jeden z tych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 17 minut temu, blackmagic napisał: No ale przyznaj ze marna prowokacja Ja nawet nie za bardzo wiem, na czym miała polegać szczerze:) 3 godziny temu, josephnba napisał: Niech zmieni pracę No k**** faktycznie szok! Źle zarabiasz, jesteś nieszczęśliwy, zmieniasz pracę. To równie oczywiste jak fakt zmiany bielizny Twoja postawa wynika najprawdopodobniej z tego, że kompletnie nie pamiętasz, jaka była sytuacja na rynku pracy poza wielkimi miastami, podczas kampanii Komorowskiego. Średnie bezrobocie wśród młodych w Polsce wynosiło na początku 2015 roku 22%. W moim powiecie ponad 30%. "Zmień pracę" w takim kontekście było bezczelne, skoro np. u mnie w powiecie co trzecia młoda osoba, w ogóle nie mogła znaleźć pracy, o jej zmienianiu nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 48 minut temu, fluber napisał: Z tego co widzę koleś jest rzeczywiście z USA, przynajmniej tak podaje w różnych miejscach w Internecie wow a ja jestem Nikola Jokic (mam taki awatar w internecie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: wow a ja jestem Nikola Jokic (mam taki awatar w internecie!) Znalazłem dane gościa na jakiejś liście startowej biegu. To nie to samo co awatar na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi