Koelner Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Kandydat konfy na prezia w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Nowa koalicja pokazuje mi, że trafnie obrałem opcję polityczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Godzinę temu, matek napisał(a): Takich ludzi potrzeba Wielkiej Październikowej. Mimo, że emeryt, mimo, że inwalida z poważnym uszczerbkiem, to z oddaniem i pełnym poświęceniem pracował w stołecznym ratuszu. Angażował się w śledztwa, których nie prowadził, a uzyskane info przekazywał pryncypałowi. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-mial-grupe-inwalidzka-nagle-ozdrowial-ma-byc-kandydatem-na-s,nId,7389381 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Nie ma wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 1 godzinę temu, matek napisał(a): Ale popatrz jaki uśmiechnięty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 5 minut temu, RappaR napisał(a): Ale popatrz jaki uśmiechnięty ! Boguś Linda. Ja jestem święty. Ten sam uśmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Przy jego wypowiedziach przypomina mnie się scena z Braveheart gdzie Król decyduje że do Williama Wallace’a wyśle z poselstwem synową zamiast syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 11 godzin temu, DRK napisał(a): Takich ludzi potrzeba Wielkiej Październikowej. Mimo, że emeryt, mimo, że inwalida z poważnym uszczerbkiem, to z oddaniem i pełnym poświęceniem pracował w stołecznym ratuszu. Angażował się w śledztwa, których nie prowadził, a uzyskane info przekazywał pryncypałowi. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-mial-grupe-inwalidzka-nagle-ozdrowial-ma-byc-kandydatem-na-s,nId,7389381 a ile mozna na rencie siedzieć, daj pan spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca z Pisu ale miałaby mój głos, jak u Was dupeczki z plakatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): z Pisu ale miałaby mój głos, jak u Was dupeczki z plakatów? Kolejny dowód na wyższość stolicy od Gdańska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 11 minut temu, josephnba napisał(a): Kolejny dowód na wyższość stolicy od Gdańska! w huj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ale chlew ta komisja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 5 godzin temu, Koelner napisał(a): z Pisu ale miałaby mój głos, jak u Was dupeczki z plakatów? https://www.facebook.com/reel/350298871342153 nawet wątek Wojna Płci na forum czyta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 47 minut temu, Reikai napisał(a): Ale chlew ta komisja Ta Sroka to pasuje na przewodniczącą jak wół do karety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 6 minut temu, mayor napisał(a): Ta Sroka to pasuje na przewodniczącą jak wół do karety Policjantka i była w PiS a teraz PSL czyli taka standardowa ścieżka kariery w polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Godzinę temu, Koelner napisał(a): Policjantka i była w PiS a teraz PSL czyli taka standardowa ścieżka kariery w polityce. To chyba dobrze że odeszła z Policji, gdyż Gdańszczanie mogą się czuć bardziej bezpieczni.,Jak ktoś nie potrafi takiego tępaka jak Jarek dojechać, to jak sobie poradzi z gangusami z Wybrzeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Dwa razy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi