josephnba Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 godziny temu, Mirwir napisał: No i jak pięknie Nikomu w takiej ilości niepotrzebna mafia górnicza dostaje 100% a cała reszta mogła być "ekonomicznie karana" k**** rząd wszystkich Polaków Czy sędzia tuleya może faktycznie zostać za wyrok skazany? Bo to już by było kuriozum na skalę światową No chyba ten sędzia który na wizji podarł papiery nii dostał www żadnej kary (czy dostał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 W dniu 6.06.2020 o 23:45, kucio napisał: Koniecznie daj znać, bo jestem ciekawy. na zmianie zony zbadali 32 osoby. wszystkie badania na przeciwciala - wynik negatywny. jak sie dowiem jak wypadl caly zaklad to dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 6.06.2020 o 16:34, Artlan napisał: Po pierwsze za nagrania odpowiadali albo pisiory albo ruskie służby, kelnerzy byli tylko narzędziem. To jeszcze gorzej. Jeżeli zrobiły to (według twojego nazewnictwa) pisiory to bardzo źle świadczy o rządach Tuska. Dał się podejść.......jak to ich sam niedawno określił NIEUDACZNIKOM. Czy coś wyciekło z Kancelarii Premiera Tuska w tamtym czasie? Aż strach o tym pomyśleć. Nie wiem. Ktoś pewnie wie. Te nagrania nie stały się najważniejszą z wielu afer, ponieważ Tusk miał ochronę w postaci monopolu medialnego. Obecnie - możesz pisać, że kłamią na jednym kanale. Wtedy kłamali na wszystkich. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 11 minut temu, quevas napisał: poziom bezczelności już bardzo blisko rekordu świata bezczelne to jest haslo trzaskowskiego:) plagiat z kaczynskiego tylko usuneli slowo uczciwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 3 minuty temu, fluber napisał: bezczelne to jest haslo trzaskowskiego:) plagiat z kaczynskiego tylko usuneli slowo uczciwa:) Leszkiem sterował Jarek, kto będzie sterował Rafałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 4 minuty temu, Cardi napisał: Leszkiem sterował Jarek, kto będzie sterował Rafałem? borys:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Mnie bardziej ciekawi kto Bosakiem będzie sterował? Robert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, fluber napisał: borys:) No to nie wróżę najlepiej takiemu duetowi. 2 minuty temu, DeltaCenter napisał: Mnie bardziej ciekawi kto Bosakiem będzie sterował? Robert? Влади́мир Влади́мирович Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 6 minut temu, quevas napisał: wg mnie, róznica jest zasadnicza na poziomie gatunkowym w przypadku Trzaskowskiego ma szansę zaistnieć jako skoczny musical rzeczywiscie skojarzenie trzaskowskiego z zaciem efronem, platformy obywatelskiej z high school musical i fragmentu hasla " wspolna Polska" z "we're all in this together" jest niezwykle trafne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 16 minut temu, Cardi napisał: No to nie wróżę najlepiej takiemu duetowi. Влади́мир Влади́мирович Ten to steruje tym: Дональд Туск Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, quevas napisał: biorąc pod uwagę rodzinne konotacje, to raczej z Ryanem Goslingiem w "La La Land" i "Lovely Night" crazy, stupid love:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Tak sobie jestem na orliku teraz i jedno mnie naszło. Prawie wszędzie zmieniono/zniesiono restrykcje (pomijam, że powinni to robić stopniowo a nie od razu na hurra) a na orlikach jak było (14+2 trenerów) tak jest. Nie żeby mi to przeszkadzało, bo na mojego orlika nie ma to żadnego wpływu (w sensie tu zawsze się nie wiele osób kręciło), ale i tak zastanawiające zważywszy, że ostatnie odmrożenia dot. również sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 12 minut temu, Pepis21 napisał: Tak sobie jestem na orliku teraz i jedno mnie naszło. Prawie wszędzie zmieniono/zniesiono restrykcje (pomijam, że powinni to robić stopniowo a nie od razu na hurra) a na orlikach jak było (14+2 trenerów) tak jest. Nie żeby mi to przeszkadzało, bo na mojego orlika nie ma to żadnego wpływu (w sensie tu zawsze się nie wiele osób kręciło), ale i tak zastanawiające zważywszy, że ostatnie odmrożenia dot. również sportu. Bo koronawirus nie atakuje tylko na spendach wyborczych. W kościołach, na trybunach i w lokalach gastro jest morderczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 No tak tylko w tych wszystkich wymienionych przez Ciebie lokalach nie ma już ograniczenień, na wiecach jeśli dobrze pamiętam powinno być do 150 luda (wszak to zgromadzenia) a na trybunach będzie tylko 25% pojemności. Z jakiegoś jednak powodu orliki pominięto całkowicie nie podnosząc limitów choćby do 20 osób (z czego zapewne piłkarze by się ucieszyli, choć u mnie muszę pochwalić znajomych, że nie kombinują z "trenerami" i listę zapisów zamykają przy 14 os.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) https://streamable.com/iup0w6 Zamkneli japy szybciutko xD Edytowane 8 Czerwca 2020 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 11 minut temu, the_secret napisał: https://streamable.com/iup0w6 Zamkneli japy szybciutko xD ale Niemcy chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 TVPiS chciała Trzaskowskiego ośmieszyć, a tylko dodała mu splendoru, bo z panteizmu uczyniła zarzut XD https://streamable.com/jtp05e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zwłaszcza, że 96% widzów TVP nie wie co to panteizm, a wśród tych co z lubością każdego dnia bawią się w ostrych recenzentów ten odsetek wynosi jakieś 95%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) 25 minut temu, lorak napisał: TVPiS chciała Trzaskowskiego ośmieszyć, a tylko dodała mu splendoru, bo z panteizmu uczyniła zarzut XD https://streamable.com/jtp05e Co jest dziwnego w zarzucaniu herezji kandydatowi na prezydenta w kraju z grubsza katolickim (gdzie tenże kandydat dla celów politycznych deklaruje się jako katolik)? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi