RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ogólnie pomysł popieram, ale podoba mi się jaki teraz będzie kwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Niech zrobią macierzynski jak na Słowacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 godzinę temu, fluber napisał: 1500+ https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-proponuje-nowe-swiadczenie-babciowe/gl14f6l Ech, niestety to zły pomysł. Dopiero co przeniosłem dziecko ze żłobka do przedszkola i dziwnym trafem różnica w cenach żłobka a przedszkola to 400 zł na korzyść tego pierwszego, a tyle wynosi obecna kwota dofinansowania do żłobka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 3 godziny temu, fluber napisał: 1500+ https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-proponuje-nowe-swiadczenie-babciowe/gl14f6l Dlaczego nie 7000+ ? Tyle co przeciętne wynagrodzenie. Król się bawi, my płacimy.. Przy takich liberałach nie potrzeba nam komunistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polska-gospodarka-dogania-niemiecka-i-francuska-nowe-dane-z-eurostatu/3wppv5t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polska-gospodarka-dogania-niemiecka-i-francuska-nowe-dane-z-eurostatu/3wppv5t ten fragment jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: ten fragment jest dobry No Rumunia za ostatnie lata jest jednym z najszybciej rozwijających się krajów świata. My też. Pod każdym meczem Sochana piszesz - i c***, Doncic miał lepsze cyferki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: No Rumunia za ostatnie lata jest jednym z najszybciej rozwijających się krajów świata. My też. Pod każdym meczem Sochana piszesz - i c***, Doncic miał lepsze cyferki? mnie po prostu to nie rusza bo musimy się rozwijać ponieważ jesteśmy w takim miejscu dlatego będziemy gonić a porównywać właśnie się musimy do Czechów, Słowaków, Węgrów a to że Rumunia która później weszła do UE i nadal nie jest w Schengen idzie tak mocno to jest wzorzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 10 minut temu, Koelner napisał: mnie po prostu to nie rusza bo musimy się rozwijać ponieważ jesteśmy w takim miejscu dlatego będziemy gonić a porównywać właśnie się musimy do Czechów, Słowaków, Węgrów a to że Rumunia która później weszła do UE i nadal nie jest w Schengen idzie tak mocno to jest wzorzec. Ma sporo młodszą populację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 5 minut temu, RappaR napisał: Ma sporo młodszą populację nie mniej do mnie pretensji ja już swoje zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: nie mniej do mnie pretensji ja już swoje zrobiłem Trójkę masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 5 minut temu, RappaR napisał: Trójkę masz? wystarczająco więc weź się do roboty a nie zajmujesz się pierdołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 14 minut temu, Koelner napisał: wystarczająco więc weź się do roboty a nie zajmujesz się pierdołami Jak poniżej zastępowalności pokoleń, to dalej niewystarczająco. Jestem młodszy, mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Jak poniżej zastępowalności pokoleń, to dalej niewystarczająco. Jestem młodszy, mam czas to powodzenia, trzymam kciuki ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Nitras nie ma na rachunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 9 godzin temu, fluber napisał: Nitras nie ma na rachunki Nitras się wygłupia, nie zmienia to tego, że problem rachunków za gaz i prąd pozostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 8 godzin temu, Sebastian napisał: Nitras się wygłupia, nie zmienia to tego, że problem rachunków za gaz i prąd pozostaje. Czy ja wiem Wczoraj rozmawiałem z mamą, mają zbiornik na działce. Powiedziała że zapłaciła ok złotówkę mniej niż przed rokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 18 godzin temu, fluber napisał: Nitras nie ma na rachunki Jak się jest geniuszem, instalującym najdroższe źródło energii, to dupa powinna boleć wszystkich, tylko nie jego. K....wa, jak ja mam ich wszystkich dość, od gminnego patostołka, po samą górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 2 minuty temu, starYfaN napisał: Jak się jest geniuszem, instalującym najdroższe źródło energii, to dupa powinna boleć wszystkich, tylko nie jego. K....wa, jak ja mam ich wszystkich dość, od gminnego patostołka, po samą górę. Wszystkich z PO powinieneś dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Wszystkich z PO powinieneś dopisać. Z PO też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi