josephnba Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 5 godzin temu, starYfaN napisał: I dalej jest najtańszym źródłem energii. Nie, Najtańsze jest palenie "wszystkim poza oponami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Podoba mi się ten Andrzejek, wcześniej Mateuszek. Jebać rudego Kaszuba, którego dziadek był w wehrmahcie bo nie dostał się do SS w dodatku walczył pod Westerplatte i lądował amunicję do działa na statku Szlezwig-Holstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: Nie, Najtańsze jest palenie "wszystkim poza oponami" Niekoniecznie, palenie śmieciami, to wymiana kotła i wkładu, lub komina. Przy czym pompa ciepła, to ogrzewanie niskotemperaturowe. Różnica w doborze systemu - ścienne vs przygotowanie wody lub zwykły grzejnik (parametr 60'), to koszt 1 KWh x 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 4 godziny temu, starYfaN napisał: Niekoniecznie, palenie śmieciami, to wymiana kotła i wkładu, lub komina. Ja to się nawet zgadzam. Jarek za po raz kolejny nie myśli długofalowo tylko puszcza populistyczne bąki dla prostego ludu On się nie martwi, że Kowalski będzie musiał wymienić piec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Trzy miliardy złotych za zakup węgla którego nie ma. Szukają ponoć tych pieniędzy. Istnieją podejrzenia, że zostały skremowane w Albanii razem z handlarzem bronią. Ale na pewno ta kasa się znajdzie, wszak mamy w rządzie dobrych specjalistów od liczenia. Wystarczy zobaczyć jak doskonale wyliczyli ilość potrzebnych szczepionych. Dobry rząd na trudne czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) W dniu 17.09.2022 o 13:35, josephnba napisał: A gdzie trzypasmowe drogi mają przejścia bez świateł? Proszę Te skrzyżowania przejścia to pozostałości po poprzednich przepisach, kiedy miały sens. Są zlokalizowane w niedużej odległości od przejść że światłami i w założeniu ludzie mieli przez nie przechodzić wtedy gdy ruch wstrzymuje wcześniejsze przejście ze światłami. A teraz są po prostu bardzo niebezpieczne. Edytowane 22 Września 2022 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Najbardziej podobało mi się - Pan strzela - Tu nie chodzi o strzelanie, to jest NIEPROFESJONALNE Geniusz A z muchy to się śmiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Ten order Orla Białego dla Macierewicza to jakiś żart? Widać Kaczyński już zaczyna lizać dupę Rydzykowi i jego poplecznikom Duda się szmaci coraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 @fluber nie pytam czy będziesz, tylko czy planujesz oba spotkania obskoczyć? Bo ja się poważnie zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 5 minut temu, Cardi napisał: @fluber nie pytam czy będziesz, tylko czy planujesz oba spotkania obskoczyć? Bo ja się poważnie zastanawiam. Nie ma szans, nikt mnie nie zmusi do przyjazdu do Wrocka w dzień wolny od pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 A to są takie same spotkania jak dotychczas? Dla wszystkich ale wybranych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Spotkania z mieszkancami* *należącymi do partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 5 minut temu, fluber napisał: Nie ma szans, nikt mnie nie zmusi do przyjazdu do Wrocka w dzień wolny od pracy. Zapytam jeszcze dwa razy, uważaj żebyś się po trzykroć nie wyparł. 4 minuty temu, josephnba napisał: A to są takie same spotkania jak dotychczas? Dla wszystkich ale wybranych? Poszedłbym sprawdzić, ale coś mi mówi, że radni będą obowiązkowo z rodzinami, dodatkowo pewnie okoliczni sołtysi, a we Wrocławiu na spotkanie z samym Jarosławem to pewnie niejedna odpuści mszę o 18:00. Może nie być miejsca, jeszcze mnie zamkną za zbyt mało pochylony pokłon. Nie wiem. No i we Wrocku pewnie blokada miasta porównywana z blokadą Londynu na ostatnim pogrzebie. Oleśnica to nie wiem, ale nie zdziwię się jak już zaczynają przesiedlenia rynku i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 8 minut temu, Cardi napisał: Zapytam jeszcze dwa razy, uważaj żebyś się po trzykroć nie wyparł. Poszedłbym sprawdzić, ale coś mi mówi, że radni będą obowiązkowo z rodzinami, dodatkowo pewnie okoliczni sołtysi, a we Wrocławiu na spotkanie z samym Jarosławem to pewnie niejedna odpuści mszę o 18:00. Może nie być miejsca, jeszcze mnie zamkną za zbyt mało pochylony pokłon. Nie wiem. No i we Wrocku pewnie blokada miasta porównywana z blokadą Londynu na ostatnim pogrzebie. Oleśnica to nie wiem, ale nie zdziwię się jak już zaczynają przesiedlenia rynku i okolic. Mógłbyś wpaść i zdać nam potem relacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Mógłbyś wpaść i zdać nam potem relacje! Mógłbym, a Ty nic nie pamiętasz ze spotkań na których byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Mógłbym, a Ty nic nie pamiętasz ze spotkań na których byłeś? Mnie nikt i tak nie uwierzy jak fajnie jest na takich spotkaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Mnie nikt i tak nie uwierzy jak fajnie jest na takich spotkaniach. Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 9 minut temu, fluber napisał: Mnie nikt i tak nie uwierzy jak fajnie jest na takich spotkaniach. Wierzymy że Ci sie podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) 3 godziny temu, josephnba napisał: Ten order Orla Białego dla Macierewicza to jakiś żart? Widać Kaczyński już zaczyna lizać dupę Rydzykowi i jego poplecznikom Duda się szmaci coraz bardziej Dopiero obczailem o co chodzi. Ja pi****le. Piękne chlop Musi mieć haki na wszystkich w Pisie. Edytowane 23 Września 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi