Koelner Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: @Koelner Kiedyś pisałeś coś w stylu, że dzięki temu, że Irlandia odeszła od katolicyzmu, zalegalizowała aborcję, stała się mega bogata i dzięki tym zmianom się rozwinęła Daj cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Najebany w trzy dupy - filmik z zatrzymania piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Już to kiedyś pisałem, ale w poważnym państwie miejsce tego typa byłoby przy wydobywaniu kobaltu, a nie parlamencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jaki bezczel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Jaki bezczel Ogarnąłeś to 1 godz, do tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 7 godzin temu, starYfaN napisał: Ogarnąłeś to 1 godz, do tyłu? Nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 34 minuty temu, fluber napisał: Nie rozumiem pytania Bezczelność polskich polityków. To jedyna sfera, gdzie wznoszą się ponad podziały. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, starYfaN napisał: Bezczelność polskich polityków. To jedyna sfera, gdzie wznoszą się ponad podziały. Mimo wszystko żeby poczekac az sie wytrzeźwieje aby zrezygnować z immunitetu i poddać karze za rozladowana bateryjke w swiatelku w rowerze... To jest jednak topka. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 6 minut temu, fluber napisał: Mimo wszystko żeby poczekac az sie wytrzeźwieje aby zrezygnować z immunitetu i poddać karze za rozladowana bateryjke w swiatelku w rowerze... To jest jednak topka. Mnie akurat dziwi, że oni zawsze gdzieś jeżdżą nachlani/pod prąd/ect, jakby nie można było zamówić taksówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Marek Balt - 2x VW Passat Marek Belka - brak auta Robert Biedroń - VW Tiguan Włodzimierz Cimoszewicz - Mercedes Sprinter, VW Passat, Porsche Cayenne i Toyota RAV4 Łukasz Kohut - Mercedes SLK 230 i SLK 250 oraz Mini Countryman Bogusław Liberadzki - Mercedes E220D i BMW X5 Leszek Miller - Audi S8, Toyota Corolla i Peugeot 208 Sylwia Spurek - BMW serii 1 Róża Thun - Peugeot Rifter CI posłowie głosowali za zakazem aut spalinowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Marek Balt - 2x VW Passat Marek Belka - brak auta Robert Biedroń - VW Tiguan Włodzimierz Cimoszewicz - Mercedes Sprinter, VW Passat, Porsche Cayenne i Toyota RAV4 Łukasz Kohut - Mercedes SLK 230 i SLK 250 oraz Mini Countryman Bogusław Liberadzki - Mercedes E220D i BMW X5 Leszek Miller - Audi S8, Toyota Corolla i Peugeot 208 Sylwia Spurek - BMW serii 1 Róża Thun - Peugeot Rifter „prawdziwa” lewica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 7 minut temu, RappaR napisał: Marek Balt - 2x VW Passat Marek Belka - brak auta Robert Biedroń - VW Tiguan Włodzimierz Cimoszewicz - Mercedes Sprinter, VW Passat, Porsche Cayenne i Toyota RAV4 Łukasz Kohut - Mercedes SLK 230 i SLK 250 oraz Mini Countryman Bogusław Liberadzki - Mercedes E220D i BMW X5 Leszek Miller - Audi S8, Toyota Corolla i Peugeot 208 Sylwia Spurek - BMW serii 1 Róża Thun - Peugeot Rifter CI posłowie głosowali za zakazem aut spalinowych. Bo to pewnie ostatecznie będzie zakaz aut spalinowych dla tych biednych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 10 minut temu, RappaR napisał: Marek Balt - 2x VW Passat Marek Belka - brak auta Robert Biedroń - VW Tiguan Włodzimierz Cimoszewicz - Mercedes Sprinter, VW Passat, Porsche Cayenne i Toyota RAV4 Łukasz Kohut - Mercedes SLK 230 i SLK 250 oraz Mini Countryman Bogusław Liberadzki - Mercedes E220D i BMW X5 Leszek Miller - Audi S8, Toyota Corolla i Peugeot 208 Sylwia Spurek - BMW serii 1 Róża Thun - Peugeot Rifter CI posłowie głosowali za zakazem aut spalinowych. Róza Thun powinna miec zakaz jazdy jakimkolwiek autem, jesli jezdzi Peugotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 16 minut temu, RappaR napisał: Marek Balt - 2x VW Passat Marek Belka - brak auta Robert Biedroń - VW Tiguan Włodzimierz Cimoszewicz - Mercedes Sprinter, VW Passat, Porsche Cayenne i Toyota RAV4 Łukasz Kohut - Mercedes SLK 230 i SLK 250 oraz Mini Countryman Bogusław Liberadzki - Mercedes E220D i BMW X5 Leszek Miller - Audi S8, Toyota Corolla i Peugeot 208 Sylwia Spurek - BMW serii 1 Róża Thun - Peugeot Rifter CI posłowie głosowali za zakazem aut spalinowych. Ciekawe czemu nie chcą elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 22 minuty temu, Reikai napisał: Róza Thun powinna miec zakaz jazdy jakimkolwiek autem, jesli jezdzi Peugotem. akurat auta na F do nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Leszek ma S8? V8 520 KM Nie lubię polityków ale nie wiem czy akurat Leszka się nie da nie lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 9 minut temu, ignazz napisał: Leszek ma S8? V8 520 KM Nie lubię polityków ale nie wiem czy akurat Leszka się nie da nie lubić Imponujące, kryterium, po którym oceniasz człowieka, jest to jaki ma silnik w samochodzie Cóż, widać, że ojciec ma firmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 23 minuty temu, RappaR napisał: Imponujące, kryterium, po którym oceniasz człowieka, jest to jaki ma silnik w samochodzie Cóż, widać, że ojciec ma firmę Dalej nie rozumiesz. Leszek to weteran polityki i mimo socjalistycznego zacięcia to chyba najsympatyczniejszy dziadek w tym szambie. Dosyć elegancki z radiowym głosem. Taki spoko gościu jak na polityka. Różni się od innych tym ze nie powoduje odruchów wymiotnych. A to już dużo. O tym ze ma s8 dowiedziałem się dziś co mnie zaskoczyło bo to wiekowy gość. A samochód w stylu Gortata wiec sprawdziłem silnik. Nie wiem jak może informacja z dzisiaj wpłynąć na moja ocenę gościa przez ostatnie 30 lat bo tyle kręci się on w polityce. Chciałeś się dojebac bez sensu. Prowokując totalnie bezmyślnie. S8 o którym nie wiedziałem to jednak powiew młodości u tego srebrnego lisa. Nie spodziewałem się. Co nie zmienia faktu ze wizerunkowo wypada lepiej niż Kaczyński który nie ma pojęcia o samochodach jak i o wielu innych życiowych sprawach. Nawet na poziomie elementarnym przez co na moje jest bardziej odklejony niż się wam wydaje Serio wole lidera który ma s8 niż ciecia który nie ma prawa jazdy. Ty skończyłeś już te studia medyczne czy dalej jeszcze masz sporo czasu aby takie wpisy robić? Edytowane 29 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 10 minut temu, ignazz napisał: Dalej nie rozumiesz. Leszek to weteran polityki i mimo socjalistycznego zacięcia to chyba najsympatyczniejszy dziadek w tym szambie. Dosyć elegancki z radiowym głosem. Miller to polityczna prostytutka, która wystartuje z każdej listy od PZPR po Samoobronę byle tylko dorwać się do koryta i korzystać z życia i doić ludzi z ich ciężko zarobionych pieniędzy w podatkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Teraz, fluber napisał: Miller to polityczna prostytutka, która wystartuje z każdej listy od PZPR po Samoobronę byle tylko dorwać się do koryta i korzystać z życia i doić ludzi z ich ciężko zarobionych pieniędzy w podatkach. Możliwe. Mi oststnio on totalnie zszedł z pola widzenia i myślałem ze on już się w politykę nie bawi. Ostatnio to go widziałem w tańcu z gwiazdami jak tańczył z wnuczka. Bardzo ładnie tańczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi