Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Pepis21 napisał:

Fame MMA stoi w tym momencie dużo lepiej niż KSW czy pozostałe federacje w których walczą głównie zawodowcy. Kasa się tam przewija ogromna.

Nic dziwnego, skoro jutuberzy zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i mają po milion obserwacji 

Kasa zawsze kręci się przy popularnych 

Już mi się nawet nie chce na to narzekać 

Bardziej mnie dziwi fakt, że nie te plotkarskie pudełko czy fakt o tym piszą, ale nawet na Onecie w sekcji sportowej piszą że ta plastikowa lalka szpilki przegrała na "gali"

17 minut temu, RappaR napisał:

Głupi pomysł

Żeby dać się złapać na fotoradar przy takiej prędkości to trzeba notorycznie tak popierdalac. Co to jest dla Tuska 500 złotych? Nic. To nie jest mandat za przekroczenie prędkości o 10 km/h, to była jazda wariata drogowego. Konfiskata samochodu też by była dobra. Nie twierdzę że przy każdym wykroczeniu powinno być proporcjonalnie, ale przy takiej bandyterce nie miałbym litości. 

2 minuty temu, Koelner napisał:

Stary , nie bądź takim materialistą. Tusk na tym zdarzeniu stracił więcej niż pińćset złotych .

Poniesie jakieś konsekwencje polityczne? Żadne. 

I jeszcze wyjeżdża z bezczelnym oświadczeniem bez przeprosin że przyjął mandat więc w sumie wszystko ok. 

8 minut temu, fluber napisał:

Poniesie jakieś konsekwencje polityczne? Żadne. 

I jeszcze wyjeżdża z bezczelnym oświadczeniem bez przeprosin że przyjął mandat więc w sumie wszystko ok. 

Domaganie się przeprosin to jakieś XD. Przecież poniósł karę, jest w kodeksie zapis, że trzeba jeszcze publicznie przeprosić? Bo wyłapałem mandat za piwko na ławce i też nie przeprosiłem, nie chcę żeby mi niebiescy na chatę wjechali o 6:00.

1 minutę temu, Koelner napisał:

Skoro tak myślisz 🤷🏼‍♂️

Myślę że żyjemy w pojebanym kraju:

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27827928,donald-tusk-jechal-za-szybko-i-stracil-prawo-jazdy-ekspert.html

Teraz, Cardi napisał:

Domaganie się przeprosin to jakieś XD. Przecież poniósł karę, jest w kodeksie zapis, że trzeba jeszcze publicznie przeprosić? Bo wyłapałem mandat za piwko na ławce i też nie przeprosiłem, nie chcę żeby mi niebiescy na chatę wjechali o 6:00.

Mam odnośnie osób które aspirują do rządzenia krajem nieco wyższe oczekiwania w kwestii przestrzegania prawa oraz tego jak się zachowują po tym jak je złamią. 

2 godziny temu, fluber napisał:

@Reikai

Ja tu wiele razy pisałem co myślę o takich debilach jak Tusk i nie ma dla mnie znaczenia z jakiej jest partii. Każdego kto jeździ w zabudowanym ponad 100 na godzine powinno się wysyłać na leczenie. 

Razem z tymi którzy to usprawiedliwiają. Dzieciaki takimi drogami że szkoły wracają poboczem, czasem jada na rowerku do kolegi z domu obok, czasem piłka im wyleci z podwórka w okolice drogi. Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo żeby usprawiedliwiać taki poziom spi****lenia. ( i nie pije tu do Ciebie) 

W normalnym kraju takie mendy jak kurski czy Tusk powinni nie istnieć w życiu publicznym a jeździć powinni co najwyżej hulajnoga. W normalnym kraju po czymś takim nie powinno być dla człowieka miejsca w przestrzeni publicznej. Tutaj dla niektórych nawet nie ma za co przepraszać. Ile wy macie lat? 16? 

Ja się z Tobą zgadzam. 

Tylko na jedno zwróć uwagę. Ta zbrodnia przedstawiona przez Ciebie powyżej jest karana 500 zł, jakimiś tam punktami i odpoczynkiem od jazdy autem przez 3 miesiące. I tyle. A to i tak od niedawna. Wg NASZYCH standardów to właściwe nic takiego. A w show, którego jesteśmy świadkami ma za zadanie obrzydzić Tuska a nie rozpocząć może jakąś debatę, coś zmienić w mentalności kierowców czy coś w tym stylu. 

12 minut temu, jack napisał:

Ja się z Tobą zgadzam. 

Tylko na jedno zwróć uwagę. Ta zbrodnia przedstawiona przez Ciebie powyżej jest karana 500 zł, jakimiś tam punktami i odpoczynkiem od jazdy autem przez 3 miesiące. I tyle. A to i tak od niedawna. Wg NASZYCH standardów to właściwe nic takiego. A w show, którego jesteśmy świadkami ma za zadanie obrzydzić Tuska a nie rozpocząć może jakąś debatę, coś zmienić w mentalności kierowców czy coś w tym stylu. 

Ja widzę show w którym Tuska usprawiedliwia się na wszystkie możliwe sposoby. 

Pewnie naraże się na fale krytyki ale TVP Info na przykład sytuację na granicy przedstawia o wiele lepiej niż TVN 24, ogólnie na całkiem dobrym poziomie mają serwis informacyjny

Wiadomo dopierdalaja opozycji, ale umówmy się jak mają za co to czemu mają tego nie robić ? W stanach Fox i CNN robią to samo

2 minuty temu, Kubbas napisał:

Pewnie naraże się na fale krytyki ale TVP Info na przykład sytuację na granicy przedstawia o wiele lepiej niż TVN 24, ogólnie na całkiem dobrym poziomie mają serwis informacyjny

Wiadomo dopierdalaja opozycji, ale umówmy się jak mają za co to czemu mają tego nie robić ? W stanach Fox i CNN robią to samo

Ja ciągle mówię, że z PO przy sterów to jebała PiS i TVP i TVN, teraz i tak jest lepiej bo jak mówiła babcia "każdy c*** na swój strój". Ale jako że mamy krótką pamięć, to wszyscy krzyczą "ALE NIE BYŁO AŻ TAK STRONNICZO!!!!!!!!!!!!!!!!"

Otóż było i to w stereo. ¯\_(ツ)_/¯

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat