Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

k**** koleś zaczyna rozmowę od "powinieneś mi zapłacić że tu przeszedłem" po czym 20 minut później mówi "ale wiesz, że pieniądze w życiu nie są najważniejsze" 

k**** tego nie wolno oglądać w ciągu tygodnia, bo dwugodzinny program z Jasiem to minimum 3 flaszki 

A ja mam jutro zajebiście ciężki projekt...

25 minut temu, josephnba napisał:

k**** koleś zaczyna rozmowę od "powinieneś mi zapłacić że tu przeszedłem" po czym 20 minut później mówi "ale wiesz, że pieniądze w życiu nie są najważniejsze" 

k**** tego nie wolno oglądać w ciągu tygodnia, bo dwugodzinny program z Jasiem to minimum 3 flaszki 

A ja mam jutro zajebiście ciężki projekt...

@josephnba @Tecu @julekstep

Na kogo głosujecie? Lempart czy babcia kasia? :)

https://warszawiankaroku.um.warszawa.pl/

Edytowane przez fluber

A dlaczego miałbym ci odpowiedzieć?

Zdaje się że już kiedyś jasno dslem Ci do zrozumienia, że nie ujawniam na kogo głosuję.

Druga sprawa to dlaczego utożsamiasz mnie z ludźmi typu lampart czy jakąś Kasia? Jest to równie celne jak utożsamianie mnie z braunem czy tym dużym od marszu niepodległości 

3 minuty temu, josephnba napisał:

A dlaczego miałbym ci odpowiedzieć?

Zdaje się że już kiedyś jasno dslem Ci do zrozumienia, że nie ujawniam na kogo głosuję.

Druga sprawa to dlaczego utożsamiasz mnie z ludźmi typu lampart czy jakąś Kasia? Jest to równie celne jak utożsamianie mnie z braunem czy tym dużym od marszu niepodległości 

Czy fakt ze oznaczyłem też Julka nie był wystarczający żeby dostrzec iż to był sarkazm? :)

raczej oczekiwałem opinii na temat plebiscytu i nominowanych:) 

Edytowane przez fluber

Btw

Czytał ktoś choćby urywki książki Jasia o tym że narkotyki są zajebiste? 

Jaś jest albo mega głupi albo mega mądry 

Bo jeśli jego książka jest pochwałą narkotyków (przynajmniej w teorii jest) to w praktyce nie znam chyba niczego bardziej do dragów zniechęcającego 

Jak ja się cieszę, że kiedy eksperymentowałem z różnymi używkami w młodości nie wpadła mi w ręce ta książka. Nie przeżył bym wielu wspaniałych przygód... Nie byłoby czego wspominać 

2 minuty temu, fluber napisał:

Czy fakt ze oznaczyłem też Julka nie był wystarczający żeby dostrzec iż to był sarkazm? :)

raczej oczekiwałem opinii na temat plebiscytu i nominowanych:) 

A widzisz, ja nawet nie kliknąłem 

Z zasady nie klikam w gówno a jeśli tam jest lempart czy Braun czy inny skrajnie głupi człowiek to link ląduje w kategorii gówna 

@fluber

Kliknąłem jednak z ciekawości

Znam osobiście jedną osobę, Żagałkowicz. Współorganizowałem z jej fundacją akcje szczepień covidowych dla bezdomnych. 

Twarda babka i jeśli miałbym zagłosować na lempart podpinajacą się pod strajk kobiet, w sumie niszczącą sens tego przedsięwzięcia a na laskę, która nocami wozi koce bezdomnym to bym się nie zastanawiał 

Jak ktoś chce w jakikolwiek sposób pomóc bezdomnym, to ona prowadzi na Pradze północ, dokładnie na Dąbrowszczaków przytulisko 

Edytowane przez josephnba

11 minut temu, julekstep napisał:

i w sumie to jest tym bardziej przykre, że tam jest kilka sensownych społeczniczek, które poprawiają czyjeś życie

podpinanie pod to osób politycznych jak Lempart czy ta Babcia Kasia jest mocno niesmaczne

I z automatu stawia te osoby w pozycji przegranej

15 minut temu, Artlan napisał:

To w Warszawie się uchowała taka ulica? Dziwne, bo w Gdańsku to teraz ulica Lecha Kaczyńskiego, w Łodzi też zmienili nazwę. 

Nawet k*rwa tam urząd skarbowy jest ;)

1 minutę temu, josephnba napisał:

I z automatu stawia te osoby w pozycji przegranej

ja to pewnie nie będę pamiętał - ale fajnie jakby ktoś sprawdził za tego miecha

bo imho właśnie te dziwne osoby mogą dostać dużo głosów a te serio zasługujące znikną przez brak 'zasięgów' :( 

3 godziny temu, starYfaN napisał:

Przede wszystkim maja gospodarkę centralnie sterowaną. Chyba o tym zapomnieliśmy.

Korea południowa też ma

2 godziny temu, Chytruz napisał:

No ciekawe. Tylko oni w ostatnie ~70 lat przerobili co najmniej 3 "modele" ("napierdalamy komunizm", "napierdalamy patokapitalizm" i teraz "napierdalamy patokapitalizm, ale to tylko tymczasowo, żeby potem można było komunizm"), więc nie wiem jaką rację bytu ma planowanie na 100 lat do przodu.

Taka jest obecnie opinia kilku gości, za 10 lat Ci sami goście albo inni mogą wymyślić coś nowego. Moim zdaniem np. te 100 lat zupełnie nie uwzględnia AI

49 minut temu, Artlan napisał:

Proponuję żeby karę za Turów płacili wyłącznie beneficjenci 500plus. :) 

Swoją drogą skłócić nas dosłownie ze wszystkimi (od USA po Litwę, od Francji po Czechy) to chyba tylko ten rząd potrafił. 

Oj Artlan, Artlan, powinieneś wiedzieć, że jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie.

Godzinę temu, Artlan napisał:

No wiadomka, wszyscy się na nas uwzięli. 

Oj Artlan Artlan, wiesz, że protesty przeciwko PiS i jego rządom zaczęły się zanim realnie przejęli władzę ? Wiadomo jest, że PiS nie jest dobrym partnerem dla Niemiec bo jawnie sprzeciwia się ich hegemonii. A UE to jest narzędzie polityki Niemiec i nie dzieje się w zasadzie nic czego Niemcy nie akceptują i na co nie są gotowi.

I wiesz, tak jak nie podoba mi się to co podczas drugiej kadencji robi PiS, tak w tym samym momencie uważam, że wyroki TSUE stały się elementem walki politycznej z naszą partią rządzącą. Walki nierównej bo argumenty Polski w ogóle nie są brane pod uwagę.