julekstep Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 35 minut temu, Cardi napisał: https://www.newsweek.pl/100Polakow Ładnie, ładnie Chyba Lis samodzielnie to układał. aż dziwne że sam siebie nie dał na 1szym miejscu wpływ Kaczyńskiego to coś pomiędzy Zandbergiem a Leosią Young pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 42 minuty temu, Cardi napisał: https://www.newsweek.pl/100Polakow Ładnie, ładnie Chyba Lis samodzielnie to układał. Sylwia Spurek to jest ta co myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 5 minut temu, Koelner napisał: Sylwia Spurek to jest ta co myślę? myślisz więc jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: Sylwia Spurek to jest ta co myślę? Wegenazistka. 8 minut temu, julekstep napisał: aż dziwne że sam siebie nie dał na 1szym miejscu wpływ Kaczyńskiego to coś pomiędzy Zandbergiem a Leosią Young pięknie Srebrna medalitka z wioseł 18, Anita Włodarczyk - dominatorka rzutu młotem od 10+ lat 80 62 pozycje wyżej za bycie lesbijką mimo gorszego miejsca na podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Wegenazistka. Srebrna medalitka z wioseł 18, Anita Włodarczyk - dominatorka rzutu młotem od 10+ lat 80 62 pozycje wyżej za bycie lesbijką mimo gorszego miejsca na podium. BRAVE NEW WORLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Srebrna medalitka z wioseł 18, Anita Włodarczyk - dominatorka rzutu młotem od 10+ lat 80 62 pozycje wyżej za bycie lesbijką mimo gorszego miejsca na podium. A ja się pytam, gdzie na liście są jej koleżanki, pytam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: myślisz więc jest niekoniecznie 1 minutę temu, Cardi napisał: Wegenazistka. o k**** ogólnie tam w czubie są dobre nazwiska jak Stuhr czy ten Franek z torebką , Kraśko , Obywatele pomagający uchodźcom ale brakuje mi Majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ostaszewskiej nie ma, nie liczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 6 minut temu, matek napisał: A ja się pytam, gdzie na liście są jej koleżanki, pytam się. Nie ma, bo nie lubią zderzania szufladkami. 4 minuty temu, matek napisał: Ostaszewskiej nie ma, nie liczy się. poza rankingiem, przy boku Lisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Godzinę temu, Cardi napisał: https://www.newsweek.pl/100Polakow Ładnie, ładnie Chyba Lis samodzielnie to układał. Sami potwierdzają kto ma wpływy i czyją winą jest ta cała inflacja i podwyżki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 15 minut temu, Cardi napisał: Srebrna medalitka z wioseł 18, Anita Włodarczyk - dominatorka rzutu młotem od 10+ lat 80 62 pozycje wyżej za bycie lesbijką mimo gorszego miejsca na podium. To mnie akurat nie dziwi. Ta od wioseł przynajmniej jest jakaś, ma odwagę to pokazać mimo, że to jednak trochę pod prąd. A Włodarczyk, poza furą medali w niszowej dyscyplinie, której nikt nie chce oglądać, o trenowaniu nie wspominając nie niesie ze sobą nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 17 minut temu, julekstep napisał: BRAVE NEW WORLD Stary mizoginizm, 7 pierwszych miejsc dla panów, kobiet dwa razy mniej na liście. Wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 30 minut temu, julekstep napisał: aż dziwne że sam siebie nie dał na 1szym miejscu Nie musiał, jego zdjęcie i tak jest na samym szczycie ponad pozostałą setką, więc wiadomo kto jest top of the top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, jack napisał: To mnie akurat nie dziwi. Ta od wioseł przynajmniej jest jakaś, ma odwagę to pokazać mimo, że to jednak trochę pod prąd. A Włodarczyk, poza furą medali w niszowej dyscyplinie, której nikt nie chce oglądać, o trenowaniu nie wspominając nie niesie ze sobą nic ciekawego. To pokazuje jak wpływowa jest to osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, jack napisał: .Włodarczyk, poza furą medali w niszowej dyscyplinie, której nikt nie chce oglądać, o trenowaniu nie wspominając nie niesie ze sobą nic ciekawego. No tak, bo wiosła ludzie często oglądają a trenować to już w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, Cardi napisał: To pokazuje jak wpływowa jest to osoba Tym lepiej skoro swoje idee niesie anonimowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 minutę temu, jack napisał: Tym lepiej skoro swoje idee niesie anonimowo Ja też. Ale nie widzę siebie w rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, Pepis21 napisał: No tak, bo wiosła ludzie często oglądają a trenować to już w ogóle... Założę się nieporównywalnie więcej osób miało w rękach wiosła niż ta kulkę na lince. Włodarczyk mogłaby być ambasadorem otyłych kobiet, dając im nadzieję na sukces sportowy. Ale jakoś nie słyszałem by w to szła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 minuty temu, jack napisał: Ale jakoś nie słyszałem by w to szła. 5 minut temu, jack napisał: Tym lepiej skoro swoje idee niesie anonimowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, jack napisał: Założę się nieporównywalnie więcej osób miało w rękach wiosła niż ta kulkę na lince. Włodarczyk mogłaby być ambasadorem otyłych kobiet, dając im nadzieję na sukces sportowy. Ale jakoś nie słyszałem by w to szła. Fajnje, tylko czy przekłada się to w jakikolwiek sposób na popularność danej dyscypliny? Piłkę do kosza miało więcej osób w rękach niż wiosła i młot razem wziętych a jak wygląda sytuacja sami wiemy dokonale. Może Anita nie chce się bawić w jakieś akcje i chce po prostu w spokoju trenować, doskonalić się i bić kolejne rekordy. Przeszkadza Ci to jakkolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi