Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Jak się kiedyś dowiesz, co robią komornicy, to będziesz w niezłym szoku. nie udawaj mądrali bo wystarczająco popisów dałeś w ostatnich miesiącach. urzędy skarbowe i komornicy to jest patologia która powinna być pierwsza do reformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 7 minut temu, Koelner napisał: nie udawaj mądrali bo wystarczająco popisów dałeś w ostatnich miesiącach. urzędy skarbowe i komornicy to jest patologia która powinna być pierwsza do reformy Nom. Skarbówka to patologia. Urzędy to patologia. TVP to patologia. Przepisy dotyczące pijanych kierowców to patologia. Politycy to patologia. Oj Janusz, Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Nom. Skarbówka to patologia. Urzędy to patologia. TVP to patologia. Przepisy dotyczące pijanych kierowców to patologia. Politycy to patologia. Oj Janusz, Janusz. spoko stary przebiegnij się, pomódl się i Ci przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 21 minut temu, Koelner napisał: Wymyślono kary pieniężne żeby nie karać cieleśnie lub grabieżom - to teraz wracamy do barbarzyństwa Czyli jak ktoś Ci zabierze pieniądze, to nie jest już grabież? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Teraz, Koelner napisał: spoko stary przebiegnij się, pomódl się i Ci przejdzie To już dziś za mną. Teraz czas na relaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Czyli jak ktoś Ci zabierze pieniądze, to nie jest już grabież? także ale w cywilizowanym kraju doszliśmy do porozumienia że zadośćuczynienie możemy zapłacić a nie ucinać ręce, grabić mieszkanie czy samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 4 godziny temu, Sebastian napisał: Zastanów się co piszesz. Zaraz się okaże że gość który wsiadł po dwóch piwach za kierownicę ma być karany gorzej niż złodziej czy gwałciciel. Powinien być karany gorzej niż złodziej Zlodziej nie próbuje mnie zabić 5 godzin temu, Koelner napisał: pewnie - rozstrzelać ich w pizdu. zachowujecie się plebs który obrzucał zgniłymi jabłkami skazanego idącego na ścięcie głowy Szczerze to ci powiem że chętnie sam bym im karę wymierzył. Zdajesz sobie sprawę ile razy wyciągałem martwe dziecko z auta a obok siedział najebany c***, żywy c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Szczerze to ci powiem że chętnie sam bym im karę wymierzył. Zdajesz sobie sprawę ile razy wyciągałem martwe dziecko z auta a obok siedział najebany c***, żywy c*** dlatego Twoje zdanie jest nie obiektywne i to nie policjant powinien pisać prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: dlatego Twoje zdanie jest nie obiektywne i to nie policjant powinien pisać prawo Może, na szczęście dla ciebie ja prawa nie pisałem Z wieloma rzeczami się nie zgadzam za rządów PiSu ale ktoś wreszcie miał odwagę mocno wziąć się za pijaków na drogach Zgodzimy się raczej wszyscy że dotychczasowe przepisy byly malo skutecznym straszakiem Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś strzela do mnie z Glocka czy wjeżdża we mnie z prędkością 50kmh kiedy idę chodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 16 minut temu, Koelner napisał: także ale w cywilizowanym kraju doszliśmy do porozumienia że zadośćuczynienie możemy zapłacić a nie ucinać ręce, grabić mieszkanie czy samochód Właśnie w cywilizowanym kraju doszliśmy, że zamiast grabić pieniądze, można zająć narzędzie przestępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Może, na szczęście dla ciebie ja prawa nie pisałem Z wieloma rzeczami się nie zgadzam za rządów PiSu ale ktoś wreszcie miał odwagę mocno wziąć się za pijaków na drogach Zgodzimy się raczej wszyscy że dotychczasowe przepisy byly malo skutecznym straszakiem Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś strzela do mnie z Glocka czy wjeżdża we mnie z prędkością 50kmh kiedy idę chodnikiem PiS się wziął dla publiki. zobaczymy jak ktoś z PiSu zostanie zatrzymany po 1.5 promila . żeby było jasne niech dają mocne kary ale bez takich zagrań dla plebsu i pod publikę bo to barbarzyństwo i sądów ludowych 1 minutę temu, RappaR napisał: Właśnie w cywilizowanym kraju doszliśmy, że zamiast grabić pieniądze, można zająć narzędzie przestępstwa to odcinaj kutasy pedofilom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Tu najlepszym problemem będzie logistyka. Gdzie te auta trzymać, co robić z wrakami, którymi się staną po kilku latach parkowania pod chmurką? I tak, powinno się uciąć kutasy wszystkim pedofilom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: to odcinaj kutasy pedofilom Jak dla Ciebie część ciała jest równoznaczna z przedmiotem, to daleki jesteś od standardów cywlizacji 2 minuty temu, Koelner napisał: PiS się wziął dla publiki. zobaczymy jak ktoś z PiSu zostanie zatrzymany po 1.5 promila . żeby było jasne niech dają mocne kary ale bez takich zagrań dla plebsu i pod publikę bo to barbarzyństwo i sądów ludowych Ale co zobaczymy? Sądy są skurwiałe i karzą członków PIS dużo surowiej niż opozycjonistów i dla nich pojęcie sprawiedliwości nie istnieje. Ot zakłamani prawnicy żerują na społeczeństwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Jak dla Ciebie część ciała jest równoznaczna z przedmiotem, to daleki jesteś od standardów cywlizacji napisałeś - narzędzie. to nie samochód zabija tylko kierowca a mało tego teraz będzie zabierane auto jak nikomu jeszcze nie wyrządzisz krzywdy 5 minut temu, RappaR napisał: Ot zakłamani prawnicy żerują na społeczeństwie tak to dawajmy im kolejne instrumenty żeby gnoić obywateli ( btw już widzę polowania na rowerzystów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: napisałeś - narzędzie. to nie samochód zabija tylko kierowca a mało tego teraz będzie zabierane auto jak nikomu jeszcze nie wyrządzisz krzywdy Nielegalną broń palną też konfiskują zanim kogoś zabijesz Bandyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 24 minuty temu, josephnba napisał: Powinien być karany gorzej niż złodziej Zlodziej nie próbuje mnie zabić On też nie próbuje. Jak spróbuje to powinien dostać wysoką karę. Jak za morderstwo z premedytacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 23 minuty temu, Koelner napisał: to odcinaj kutasy pedofilom Po co odcinać skoro Tusk już wprowadził kastrację chemiczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 8 minut temu, fluber napisał: Po co odcinać skoro Tusk już wprowadził kastrację chemiczną? jest różnica ale jeśli prowokujesz żebym bronił Tuska to Tusk też 1 mln za pi****lenie lekką ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 19 minut temu, Sebastian napisał: On też nie próbuje. Jak spróbuje to powinien dostać wysoką karę. Jak za morderstwo z premedytacją. Jesli wsiadasz za kółko najebany to próbujesz kogoś zabić End of story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi