MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 W dniu 28.08.2023 o 19:26, MarcusCamby napisał(a): Potencjalni hometown po zakończeniu RS: Al Jefferson - Detroit Manu Ginobli - Detroit Russell Westbrook - Boston Brook Lopez - Seattle Goran Dragic - Seattle Ike Diogu - Hornets @julekstep czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 (edytowane) Sold out taki komunikat pojawia się na stornie gdy chce się zakupić bilet na trzecie i czwarte starcie między Portland Trailblazers a Houston Rockets. Liczymy, że nasi kibice będą w tych starciach szóstym zawodnikiem - powiedział TOP 15 PG simbasketu Dennis Schroder po czym dodał Mamy nadzieję , że uda nam się wywieść z Teksasu jeden W i wtedy wszystko jest możliwe Zapraszamy wszystkich kibiców z Oregonu wcześniej na halę gdyż przed meczem uhonorowany zostanie KAT nagroda All Def Team oraz Bam Adebayo nagroda All Rookie Second Team. Obu panom gratulujemy osiągnięcia Edytowane 5 Października 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 8 godzin temu, LAF napisał(a): powiedział TOP 15 PG simbasketu Dennis Schroder ten jak sobie zapamietał zobczusz Lulek celowo go do nowej 15 nie zapoda, taki to człek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 To już oficjalnie @Reikai dostał kluczyki do Bulls, więc z tego miejsca w imieniu ligi chciałbym podziękować @Tecu za te 11 sezonów w lidze! Na tę okoliczność liga przygotowała kilka highlightów! a na poważnie to thx, mam nadzieję że chociaż czasem było fajno i że dołączysz czasem do @ignazz na kibicowskiej loży szyderców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Szkoda, że nie wkleiłeś moich wyników po 2036 4 minuty temu, julekstep napisał(a): poważnie to thx, mam nadzieję że chociaż czasem było fajno Było 4 minuty temu, julekstep napisał(a): dołączysz czasem do @ignazz na kibicowskiej loży szyderców! Nie dzięki, nie w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 To zmien w końcu styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Mam nadzieję, że też coś wniosłem do tej gry Jeszcze raz dziękuję wszystkim i szacunek @julekstep za kapitalną robotę i poświęcony czas. Pozdrów rodzinę 3 minuty temu, ignazz napisał(a): To zmien w końcu styl Nie, dzięki. Tak mi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Podsumowanie sezonu w Portland W związku z tym, że sezon zbliża się wielkimi krokami do jego końca skrobnę krótkie podsumowanie. Początek nie był najlepszy gdyż zacząłem go od 0-2. Później nastąpił trade po Gordona, który miał nie tylko super wartość sportową , ale dyskusja jaką się po nim wywiązała wiele mi pomogła. Po tym trade zacząłęm od wygrania z utytułowanym zespołem jakim jest simkowe Denver i rozpocząłem marsz w górę tabeli. W pewnym momencie byłem na drugim miejscu w konferencji co było szokiem również dla mnie samego. Niestety później nadszedł kryzys formy a i ciepła pogoda za oknem nie sprzyjały aby usiąść i pochylić się nad problemem zespołu i zespół zaczął pikować w dół aż w pewnym momencie znalazł się w okolicach 10 miejsca w tabeli. Gdy powoli zacząłem wychodzić z marazmu nastał ciężki okres gry bez TOP 15 PG simbasketu czyli Dennisa. W okresie nieobecności Dennisa zespół grał w kratkę. Kluczowym momentem było przyjście Bojana i Odena. No muszę porównać bo nie byłbym sobą gdybym tego nie zrobił , to było jak przyjście Sandersa i Malika do Anwilu Włocławek w zeszłym sezonie. Od ich przyjścia zespół zaczął powoli odbijać się od dołu konferencji i rozpoczął epicki marsz ( tak jak Anwil Włocławek w zeszłym RS ) po PO. Udało się zająć 5 miejsce w konferencji przed PO co było niespodzianka tego sezonu. Niestety przed PO poważnej kontuzji doznał Ramon co skutkowało 0-4 , jednak pierwszy mecz budził kontrowersje co nie zmienia faktu, że zespół z Teksasu był lepszy. Podsumowując RS i PO zespół kończy sezon na 6 miejscu w swojej konferencji co jest niewątpliwie dużym osiągnięciem biorąc pod uwagę , że celem był awans do PO choć nawet 9 miejsce nie było by uznane za porażkę. Na koniec pragnę podziękować wszystkim tym, którzy mnie wspierali w wiadomościach prywatnych w trakcie tego sezonu. Nie będę wymieniał nicków , ale myślę , że każdy się domyśli o kogo chodzi Niestety nagrody COTY simbasketu nie mogę przeciąć piłka do metalu aby podzielić się nią z tymi osobami, dlatego odbieram ją, jednocześnie pamiętając, że bez tych rad nie było by mi dane jej odebrać. Na zakończenie przemówienia dodam dodam, że zespół ten miał bilans z mistrzem simki 3-1 , z legitnym vicemistrzem 1-1 oraz z podobno niepokonanymi jastrzębiami 2-0. Edytowane 29 Października 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Chandler nie żyje, Tecu odchodzi, jeszcze Lafciu coty, ogolnie świat się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) W sumie mozna by robic glosowanie na COTY* (dodatkowa ankieta przy hofach) - co Wy na to? * a raczej GMOTY xD Edytowane 29 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 27 minut temu, elwariato napisał(a): Chandler nie żyje, Tecu odchodzi, jeszcze Lafciu coty, ogolnie świat się kończy LAF chyba nie odchodzi....to bylo tylko podsumowanie sezonu. Tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 35 minut temu, julekstep napisał(a): W sumie mozna by robic glosowanie na COTY* (dodatkowa ankieta przy hofach) - co Wy na to? * a raczej GMOTY xD 26 minut temu, Ice23 napisał(a): LAF chyba nie odchodzi....to bylo tylko podsumowanie sezonu. Tak mi sie wydaje. zrobmy na niemoty bedzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 22 minuty temu, elwariato napisał(a): zrobmy na niemoty bedzie jeszcze lepiej Sam jestes k**** niemotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 11 minut temu, Ice23 napisał(a): Sam jestes k**** niemotą czyli mam nominacje conajmniej w garści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 2 godziny temu, julekstep napisał(a): W sumie mozna by robic glosowanie na COTY* (dodatkowa ankieta przy hofach) - co Wy na to? * a raczej GMOTY xD A nad czym tu głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał(a): A nad czym tu głosować? Masz tak mocna pakę że chyba jedynie 70+W by Tobie dawało jakąś szansę w głosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 24 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Masz tak mocna pakę że chyba jedynie 70+W by Tobie dawało jakąś szansę w głosowaniu jak tam kolego bylo już głuszenie że taki zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 w bulls szykuja sie chyba mocne zmiany, bo @Reikai ma zapchana skrzynke ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 6 minut temu, eMeS napisał(a): w bulls szykuja sie chyba mocne zmiany, bo @Reikai ma zapchana skrzynke ; ) Juz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 17 minut temu, eMeS napisał(a): w bulls szykuja sie chyba mocne zmiany, bo @Reikai ma zapchana skrzynke ; ) strzelam że masowo lecą propsy w stylu Harden za backup centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi