MarcusCamby Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Na czym stanęła sprawa z graczami z Europy? Była poruszana na stronie 22 i chyba nie została w pełni wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Co Ty tutaj tworzysz Przecież nie podpisujemy trenerów, a CP3 odchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A mi się podoba. Zastępuje gameplan, stara się przekonać, że Paul zostaje i mnie przekonał. W FA też możemy zachwalać swój zespół by przekonać ludzi do głosowania za swoim zespołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 tak btw robimy wymiany "pod stołem" ? A co masz na myśli? Jako asset swój głos na FA czy coś takiego? Absolutnie nie i mam nadzieję, że nikt tak nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 mi się też podoba, najważniejsza dobra wkręta ale JVG by za c***a nie zamienił ciepłej posadki w tv na tylko roczny kontrakt w clippersach, w tym zakresie musisz poprawić bo jest nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie, absolutnie nie - chodziło mi o kwestię, że jakiś gracz na 99% zostanie (PO) w swoim teamie, ale nie można nim handlować jeszcze przed draftem, natomiast nieoficjalnie pójdzie już trade (pick w drafcie) za trade tego gracza. Ryzyko jakieś jest, ale nie wydaje mi się to jakieś nie fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mam upatrzonego gracza który kręci się w okolicach 15-25 w nockach. Mam 22 i 29. Ktoś z niższego przedziału chciałby się zamienić dwa za jeden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Kupię pick w drugiej rundzie lub pick pid koniec pierwszej. W zamian Stauskas, Smith lub picki w przyszłych latach. Możliwe inne kombinacje. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) ogłoszenie duszpasterskie Phoenix Suns przyjmą c***owe kontrakty w zamian za picki. Orientacyjny cennik uwzględniający łączne dead salary: 0-20 mln - pick pod koniec 1. rundy 20-35 mln - pick w środku 1. rundy 35-55 mln - pick w top10 Noah, Mahinmi, Mozgov i inne beznadziejne przypadki - pick w top5 *powyższe wyliczenie nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego ostateczne ceny oczywiście do indywidualnej negocjacji Edytowane 8 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Do Toronto Raptors: Jerian Grant Do Chicago Bulls: DeMaree Carroll 23pick 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zatwierdzam, jeśli chodzi o salary, to po olaniu Birdów do moich FAs miałem dużo gotówki, więc wzystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Do Toronto Raptors: Nicolas Batum Do Atlanta Hawks: Jonas Valanciunas Cory Joseph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Oddam Mahimiego. Na "osłodę" jestem w stanie dorzucić Oubre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 do Sixers pick #36 do Suns pick 2. rd 2018 CLE/BRK [more favorable] + pick 2. rd 2019 NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Jest deal :Do knicks przychodzą:11 pick+ winslow+ tyler johnson + dejounte MurrayDo Heat przychodzą:8 pick+17 pick+ 47+noah Edytowane 12 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dwa 11 picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Potwierdzam, dodatkowo do Heat idzie 49 pick '17 Knicksow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dwa 11 picki? Chyba 17 plus 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi