Cris155s Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Bucks in: Brook Lopez Nets in: Greg Monroe, Tony Snell, 2017 2nd round pick potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dragic na blocku, cena 2 picki 1st round plus balast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Do oddania:Reggie Jackson(za jakiś spadający kontrakt)Ish Smith Jon Leuerewentualnie Robin Lopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Do Bulls: Bruno Caboclo 1st rd pick 2017 Raptors Do Raptors: Doug McDermott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Do Bulls: Bruno Caboclo 1st rd pick 2017 Raptors Do Raptors: Doug McDermott Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Oddam dj Augustyn i Bijombo a także resztę mojego rostera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Sprawdzam cenę za lma ze spurs Memphis co z trójstronna wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jeśli ktoś chciałby za darmo Bruno "brazyliskiego Duranta" Cobocolo to się odzywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ignazz muszę jeszcze nad tą wymianą pomyśleć, bo sypnął mi się właśnie deal za całkiem fajnego PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jasne. Nie ma pośpiechu. Zaczynam układać różne scenariusze i jest ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Waiters, J. Johnson itp. czekaja na nowych Wlascicieli za 2nd roundery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jakie salary ma jj Jakie salary ma jj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Do raptors: James Johnson Do Heat: Jared Sullinger 2rd pick 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Do raptors: James Johnson Do Heat: Jared Sullinger 2rd pick 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Siema wszystkim! Tu nowy gm Kings. Przekaz jasny i dosadny bo 4 dni do końca TD. Całe Kings do zaorania. Nawet Boogie jest dostępny choć cena wysoka. Czekam na oferty. Interesują mnie niewygodne kontrakty z pickami, picki i młodzi gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Hey Zobacz na spurs. Odejmij leonarda a reszta dostępna za dmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Menago Sixers. Wszyscy oprócz Embiida dostępni, choć niektórzy mają swoją cenę Z pewnością dostępni, ale nie za darmo i nic na siłę Okafor i/lub Noel, choć na Noela mam już kupca blisko. Wygasające kontrakty Rodrigueza,Hendersona, Landrego (można go wymienić?), Ilyasovy są dostępne za dłuższe umowy, które komuś zalegają i chcą się pozbyć i są chętni by zapłacić za to. Wiadaomo im gorszy zawodnik na gorszym kontrakcie tym wyższa opłata - cennika nie ma Nawet Simmons jest dostępny, ale cena jest wysoka, choć ktoś może spróbować. Ciężko będzie coś skonstruować jeżeli ktoś chce tanich nie złych graczy jak Covington, McConnel, Holmes. Po prostu jak na ich kontrakty są świetni/bardzo dobrzy Edytowane 19 Lutego 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Czy jest w tej zabawie, ktoś kto oprócz mnie nie planuje tankować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja, ale za rok Ale taką mam pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Czy jest w tej zabawie, ktoś kto oprócz mnie nie planuje tankować? Spisz? Ponad polowa ekip nie tankuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi