ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nie wiem czy to tylko wrażenie ale niedawny turniej U17 tak trochę bez echa przeszedł. Jak komuś się nudzi bez kosza to zobaczcie stronkę FIBA. mecz finałowy cały https://www.fiba.basketball/world/u17/2022/videos/LIVE-|-FINAL-Spain-v-USA-|-FIBA-U17-Basketball-World-Cup-2022 I inne w tym świetne mecze FRA 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Hej. Wiecie gdzie jutro możnaby obejrzeć mecz polskiej koszkadry w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Widzę, że Groselle już oficjalnie w kadrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Dali mu paszport to muszą go przetestować choć akurat pod koszem nie mamy problemów zbytnio a Groselle w tym sezonie gra słabo jak na siebie. Przy nim jest dziura na PG ale na szczęście te mecze w pre kwali są o nic gdyż awans już mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Ta pompeczka i odejscie w bok zupelnie jak stary Moge sie pochwalic ze z 10 lat temu szkolilismy go z @Kubbas na orliku we Wloclawku bo gral z nami pick up ze swoim mlodszym bratem i nawet sluchali naszych rad ewidentnie dzieki nam te trojeczki wpadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 https://super-basket.pl/polska-o-igrzyska-zagra-w-gliwicach-przyjedzie-sochan/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Rozlosowano w grupie Portugalia Bośnia i Węgry. Jeśli wygrają grupę to zapewne spotkają się z kimś z dwójki Izrael - Czechy Także szanse spore są. Aczkolwiek jeśli Bośni przywiezie Zubaca, Nurkicia i Bogdana to będzie to super trudnu mecz. Portugalia z Queta może być ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 To będzie mecz w plecy a nie ze trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Za real gm wziąłem że cała trójka bosniacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Godzinę temu, Robaq napisał: Za real gm wziąłem że cała trójka bosniacy. Zubac urodził się w Mostarze. Jestem ciekaw czy ma chociaż paszport bośniacki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Robaq napisał: Za real gm wziąłem że cała trójka bosniacy. Zubac gra dla Chorwacji chyba jesli się nie pomyliłem. Edytowane 2 Maja 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 to tym bardziej Bosnia z Nurkicie może być do walniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 https://plk.pl/aktualnosci/n/23392/kup-bilet-na-turniej-prekwalifikacyjny-do-io-w-gliwicach.html Ciekawe czy będzie Sochan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Obejrzałem mecz ćwierćfinałowy kadry 3x3, przegrany 11-12 z Brazylią. Poziom gry był mocno przeciętny, porządnych akcji jak na lekarstwo, za to masa chaosu i air balli. Jedynie rzut na zwycięstwo brazyliczyka zrobił na mnie wrażenie. Potem obejrzałem jeszcze mecz Francja - USA. Tutaj gra wyglądała nieco lepiej, ale i tak odnoszę wrażenie, że gracze którzy grają w tą odmianę koszykówki, w prawdziwym baskecie nie mieliby zbyt wiele do powiedzenia. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Gdyby Zamojski powrócił do naszej ligi to pewnie ustawiła by się kolejka chętnych po niego. Wiem, że on kiedyś grał zawodowo 5x5, ale jakim był graczem tego nie wiem. Dlaczego przeszedł do gry 3x3, przecież pieniądze i prestiż zdecydowanie mniejsze? Uważam, że najlepsi grają w NBA, ci słabsi w Europie, a najsłabsi graja 3x3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) 44 minuty temu, Thomas napisał: Obejrzałem mecz ćwierćfinałowy kadry 3x3, przegrany 11-12 z Brazylią. Poziom gry był mocno przeciętny, porządnych akcji jak na lekarstwo, za to masa chaosu i air balli. Jedynie rzut na zwycięstwo brazyliczyka zrobił na mnie wrażenie. Potem obejrzałem jeszcze mecz Francja - USA. Tutaj gra wyglądała nieco lepiej, ale i tak odnoszę wrażenie, że gracze którzy grają w tą odmianę koszykówki, w prawdziwym baskecie nie mieliby zbyt wiele do powiedzenia. Te 12 sekund na akcje robi tutaj swoje. Ciężko sklecić sensowną akcję i dużo łatwiej bronić na pełnej intensywności jak wiesz, że za 2-3 sekundy rywal musi rzucać przez ręce jak go naciśniesz. Stąd jak jest mecz gdzie dużo wpada nawet fajnie się to oglada a jak jest mecz jak ten Polska-Brazylia to naprawdę ciężko oglądać te całe 3x3. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Mogliby zorganizować mistrzostwa w grze 1x1, a następnie taki mistrz zostałby wyjaśniony przez " white mambę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Napoli zajęło 12 miejsce w obecnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi