Kepler Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3 minuty temu, Deltuś napisał: @fluber O, szpitale zamknęli? Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 6 minut temu, Deltuś napisał: @fluber Dalej Oszołomów nie wypuszczają za granicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na ilu byliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 7 minut temu, Cardi napisał: Na ilu byliście? Jak już wcześniej wspominałem w mojej parafii w pierwsze 3 tygodnie grudnia było 25 procent średniej rocznej liczby pogrzebów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Jak już wcześniej wspominałem w mojej parafii w pierwsze 3 tygodnie grudnia było 25 procent średniej rocznej liczby pogrzebów. Czyli 4x więcej niż średnio w 3 tygodnie roku? Trudno sobie wyobrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 6 minut temu, Cardi napisał: Czyli 4x więcej niż średnio w 3 tygodnie roku? Trudno sobie wyobrazić. Prawie 6 razy tyle, zwykle pogrzeb mamy raz w tygodniu, w grudniu poza niedzielami były codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: Prawie 6 razy tyle, zwykle pogrzeb mamy raz w tygodniu, w grudniu poza niedzielami były codziennie. Czyli profesor miał rację, świąt nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 minuty temu, Cardi napisał: Czyli profesor miał rację, świąt nie było. Myślę że profesor błędnie założył że go zrozumiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: Myślę że profesor błędnie założył że go zrozumiesz:) Raczej typowo dla wszelakich właściwych autorytetów nakręcał panikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Co jak co ale Włosi chyba mają sprawdzone dane zwłaszcza wśród starszych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 minutę temu, Deltuś napisał: U ciebie to armagedon z tymi pogrzebami, a podobno dolnośląskie takie wyszczepione + kolega, covidowy niedowiarek zmarł na covid + historia o sąsiadce kogoś tam, której to syn nie pozwolił się zaszczepić (tak to leciało?). A nadchodzi jeszcze omicronowe tsunami + milion zakażeń dziennie. U Ciebie też tak to wyglądało w swoim czasie, tylko zamknąłeś oczy i udajesz, że nie widzisz... kolega to był wszystkosczepionkowy niedowiarek, on już gadał o chipach w szczepionkach zanim covid się pojawił. a historię to już kompletnie wszystko pomyliłeś. Horban i Grzesiowski odlecieli, cóż mogę powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Śmieszniej by było, gdyby się wkrótce okazało, że ci od czipów mieli rację Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 9 minut temu, Deltuś napisał: W jakim wieku był? 65, ZUS się ucieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 7 minut temu, Deltuś napisał: @RappaR Może zapytasz kolejnego znajomego lekarza jak to prości ludzie nie potrafią korzystać ze służby zdrowia. Przy takim przeciazeniu systemu takie historie zdarzają się codziennie zapewne wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 12 minut temu, Deltuś napisał: @RappaR Może zapytasz kolejnego znajomego lekarza jak to prości ludzie nie potrafią korzystać ze służby zdrowia. Z tweetow wynika, że gość kilka dni temu już szedł z ratownikami do karetki, ale się wycofał, bo sąsiadka mu altacet przyniosła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 5 minut temu, Deltuś napisał: Ale sprawa jest dziwna. Z wcześniejszych wpisów tego gościa wynika, ze raz go karetka chcieli zawieźć do szpitala, ale jakąś dziwna sąsiadka wkroczyła. Nie jest tak przeciążony, nie przesadzaj. W szpitalach jest 20 tys covidowców, lozek szpitalnych jest trochę więcej. No też to znalazłem Gościu był ubezwlasnowolniony czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Podsumowując: @Deltuś chciał dopiec @RappaR w związku z jego anegdotką o szurach a wyszło że dał nam tę samą historyjkę tylko że synków podmienił na sąsiadkę business as usual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ta teleporada to chyba też pomysł sąsiadki @Deltuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ja pierdolę @Deltuś, weź lepiej podaj ten dowód na zwiększoną śmiertelność sportowców wreszcie, a nie szukasz sensacji wklejając żale o kolesiu, który nie umie o siebie zadbać i jeszcze płodzi kilka twittów na ten temat. Typ zmarł przez sąsiadkę, dał się jej sterować i za siebie decydować, ani trochę mi go nie szkoda. Dorosły, oświecony hehe, a w temacie własnego zdrowia (i okazało się życia) zamiast samemu się ogarniać, to wolał zdać się na szeptuchę z sąsiedztwa nawet w kwestii decyzji o zabraniu przez pogotowie. Dramat. Przepisał jej mieszkanie czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi