SlaKB Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zastanawiałem się dlaczego Hawks nie grają jeszcze Feltonem na centrze, a okazało się że nie mają swojego picku.. przykra sprawa, dobrze że chociaż tego Feltona udało się wyciągnąć, robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 k**** mecz wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 58 minut temu, SlaKB napisał: Zastanawiałem się dlaczego Hawks nie grają jeszcze Feltonem na centrze, a okazało się że nie mają swojego picku.. przykra sprawa, dobrze że chociaż tego Feltona udało się wyciągnąć, robi robotę Felton akurat cięższy od większości centrów ale nie chcę Wam psuć zabawy i daję Wam szansę choćby nikłą na zwycięstwo. A serio to nawet jakbym miał pick to bym takiego tankowania nie uskuteczniał albo jestem c***owy albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dzień 75 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 131 - Timberwolves 108 play-by-play Warriors 98 - Sonics 106 play-by-play 76ers 121 - Magic 111 play-by-play Grizzlies 124 - Rockets 95 play-by-play Celtics 80 - Suns 116 play-by-play Heat 131 - Trailblazers 98 play-by-play Jazz 100 - Lakers 117 play-by-play Knicks 113 - Nets 108 play-by-play Wizards 119 - Nuggets 115 play-by-play Bulls 105 - Pistons 110 play-by-play Hawks 123 - Bucks 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 13 - 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 28 minut temu, Principe napisał: 13 - 0 Ledwo, ledwo, po dwóch dogrywkach Ale win streak masz fajny Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ale dzis Ostrogi zagrały zajebiste zawody! JJ Barea POTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wizz fajny team, w okol Mashburna który jest słaby w obronie sami dobrzy obrońcy, idealne warunki dla niego żeby sypać 28 ppg i zgrywać allstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Gdzie mogę zatrudnić jakichś 3 leszczy za minimum? patrzysz na stronce (zakładka free agents), albo w csv kto jest FA i podpisujesz temacie signs & cuts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Principe napisał: 13 - 0 Ben Wallace z linijka 7-19-7-6-6 przy dwóch stratach Tymczasem w midwest walka na noze, 4 drużyny majace podobne bilanse i każdy win przy porażkach pozostałych może dać awans na 1 miejsce Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 3 godziny temu, kolader napisał: Ben Wallace z linijka 7-19-7-6-6 przy dwóch stratach Tymczasem w midwest walka na noze, 4 drużyny majace podobne bilanse i każdy win przy porażkach pozostałych może dać awans na 1 miejsce Jestem ciekaw ile Ben dostanie na FA, niby 30 lat, ale przez to że późno wszedł do ligi to dalej ma sporo potencjału i być może prime dopiero przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 36 minut temu, SlaKB napisał: Jestem ciekaw ile Ben dostanie na FA, niby 30 lat, ale przez to że późno wszedł do ligi to dalej ma sporo potencjału i być może prime dopiero przed sobą Powinien z dychę na sezon wyciągnąć, jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 minuty temu, kolader napisał: Powinien z dychę na sezon wyciągnąć, jak nic. Będzie dużo hajsu na FA więc może dostanie więcej, pewnie kilku grajków będzie przepłaconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Będzie dużo hajsu na FA więc może dostanie więcej, pewnie kilku grajków będzie przepłaconych Szykuje się ciekawe FA, szkoda że ja nie powalczę o Bena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 8 minut temu, kolader napisał: Szykuje się ciekawe FA, szkoda że ja nie powalczę o Bena Przy Howardzie to chyba i tak Ci jakoś potrzebny nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 24 minuty temu, SlaKB napisał: Będzie dużo hajsu na FA więc może dostanie więcej, pewnie kilku grajków będzie przepłaconych Oby Iverek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Oby Iverek Jego akurat nie da się przepłacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 A jaki jest dla niego max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Jego akurat nie da się przepłacic On nawet na FA nie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: A jaki jest dla niego max? 16,2 mln w pierwszym roku, bez birdow może być 5 lat, 10%, ja będę mógł dać mu 12,5% i 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi