Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 21 minut temu, SlaKB napisał: i to jest jak najbardziej opcja do przemyślenia, pamiętam że jakies 4-5 sezonów temu często się takie rzeczy działy i wtedy w jescze w gronie starego składu komiszy rozważaliśmy jakieś regulację, ale nie weszły one w życie. Ale to jest do obejścia, wystarczy ustawiać c***owa taktykę i bez mrożenia super starów wyniki będą kiespkie. Dla mnie tank to element gry Kto grał Kosta Koufosem na PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Ale to jest do obejścia, wystarczy ustawiać c***owa taktykę i bez mrożenia super starów wyniki będą kiespkie. Dla mnie tank to element gry Kto grał Kosta Koufosem na PG? No właśnie nie do końca, nawet jak ustawisz slow-never-never-inside a będziesz miał gwiazdy na obwodzie stworzone do szybkiej gry to nie wykrecisz tak słabego bilansu jak sadzajacych ich na ławce, no i przede wszystkim Jordan dalej mógłby gonić pierwszą pozycję w all-time scoring list. Koufos zagrał tam chyba 9 spotkań i kręcił 22-10-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Jeszcze nie mam exela dobrze rozpoznanego wiec może tu trochę więcej każdy napisze o tych planach oddawania graczy. ja w obliczu końca kariery Robinsona poszukuje centra w zamian za moich niskich: Van Exel podstawowy rozgrywający passing 96 handl 89 jumper 88 bardzo dobra obrona 87 84 tani spadający kontrakt do przedłużenia Najlepszy obrońca obwodowy Morris. suma punktów sporo: 909 pwrem D 91 driveD 84 inside O 80 na SF dobry Rassmusen dobry rezerwowy C bl 88 OR 89 DR 84 stre 71 Edytowane 16 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) 6 minut temu, SlaKB napisał: No właśnie nie do końca, nawet jak ustawisz slow-never-never-inside a będziesz miał gwiazdy na obwodzie stworzone do szybkiej gry to nie wykrecisz tak słabego bilansu jak sadzajacych ich na ławce, no i przede wszystkim Jordan dalej mógłby gonić pierwszą pozycję w all-time scoring list. Ale bilans i tak wyjdzie słabszy, może więcej W, ale efekt będzie ten sam. Prędzej dla benchowanych graczy dałbym może jakieś karne punkty do starów po sezonie. Edytowane 16 Marca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Jeszcze nie mam exela dobrze rozpoznanego wiec może tu trochę więcej każdy napisze o tych planach oddawania graczy. ja w obliczu końca kariery Robinsona poszukuje centra w zamian za moich niskich: Van Exel podstawowy rozgrywający passing 96 handl 89 jumper 88 bardzo dobra obrona 87 84 tani spadający kontrakt do przedłużenia Najlepszy obrońca obwodowy Morris. suma punktów sporo: 909 pwrem D 91 driveD 84 inside O 80 na SF dobry Jakim cudem Van Exel ma tak wyjebane staty i gra na minimalnym kontrakcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, Krzemo napisał: Ale bilans i tak wyjdzie słabszy, może więcej W, ale efekt będzie ten sam. Prędzej dla benchowanych graczy dałbym może jakieś karne punkty do starów po sezonie. no właśnie chyba przy zmianach w potencjale jest największe pole do zmian. coś na zasadzie, że jesli ktoś nie byl kontuzjowany, a zagrał mniej niż x minut to ma np. -5 czy -10 do potencjału, ale znowu kurde wtedy trzeba by odejmować też ogórom, którzy rzeczywiście nie zasługują na minuty wiec to jest do doprecyzowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Mnie nie pytaj ale staty w D ma zaskakujące. A ze ta gra nie ma pierdow ze ma coś z głowa i inne bzdety które by punktował @polishllama69 to mogę go sprzedać 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Jakim cudem Van Exel ma tak wyjebane staty i gra na minimalnym kontrakcie? On ma 5 punktów dla nieistotnych OR PostupD wiec jest fajny widzę. Edytowane 16 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, SlaKB napisał: no właśnie chyba przy zmianach w potencjale jest największe pole do zmian. coś na zasadzie, że jesli ktoś nie byl kontuzjowany, a zagrał mniej niż x minut to ma np. -5 czy -10 do potencjału, ale znowu kurde wtedy trzeba by odejmować też ogórom, którzy rzeczywiście nie zasługują na minuty wiec to jest do doprecyzowania To by była tyko kara dla ewidentnego tanku. Ogórków, którzy obiektywnie nie łapią się do rotacji, bym się nie czepiał Edytowane 16 Marca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał: Jakim cudem Van Exel ma tak wyjebane staty i gra na minimalnym kontrakcie? Van Exel to solidny PG, za minimum to bardzo dobry kontrakt. Ale ma on też kilka wad jak średnia trojka, stealing czy też dosyć słaba szybkość jak ja PG, ale zdecydowanie zasługuje na więcej steale też tutaj się zdarzają, jak wszędzie Teraz, Krzemo napisał: To by była tyko kara dla ewidentnego tanku. Ogórków, którzy obiektywnie nie łapią się do rotacji, bym się nie czepiał Także myślę, że musimy omówić dokładne wartości i od przyszłego sezonu tank już nie będzie taki przyjemny Edytowane 16 Marca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 21 minut temu, SlaKB napisał: Van Exel to solidny PG, za minimum to bardzo dobry kontrakt. Ale ma on też kilka wad jak średnia trojka, stealing czy też dosyć słaba szybkość jak ja PG, ale zdecydowanie zasługuje na więcej steale też tutaj się zdarzają, jak wszędzie Także myślę, że musimy omówić dokładne wartości i od przyszłego sezonu tank już nie będzie taki przyjemny Ashigaru i jego 65 pickow w 4 najblizszych latach nie lubia tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 @Krzemo @julekstep @SlaKB Naprawi mi ktoś tego O'Bryanta? Nie chce nic sugerować, ale z Nim pod koszem wyniki przeciwko Pistons i Bulls mogłyby wyglądać zupełnie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo @julekstep @SlaKB Naprawi mi ktoś tego O'Bryanta? Nie chce nic sugerować, ale z Nim pod koszem wyniki przeciwko Pistons i Bulls mogłyby wyglądać zupełnie inaczej No niestety musisz uznać ze był kontuzjowany da się mecz powtórzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo @julekstep @SlaKB Naprawi mi ktoś tego O'Bryanta? Nie chce nic sugerować, ale z Nim pod koszem wyniki przeciwko Pistons i Bulls mogłyby wyglądać zupełnie inaczej Nie wiem czy Julek dzisiaj naprawi bazę, ale jeśli nie to zostaw puste miejsce, będę wiedział że to on ma grać 3 minuty temu, ignazz napisał: No niestety musisz uznać ze był kontuzjowany da się mecz powtórzyć? Całą kolejkę jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 37 minut temu, SlaKB napisał: Ale ma on też kilka wad jak średnia trojka, stealing czy też dosyć słaba szybkość jak ja PG, ale zdecydowanie zasługuje na więcej Za dużo zdradzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Za dużo zdradzasz Juz nie będę Ten temat jest podpięty na samej górze, w pierwszym poście jest aktualna lista GMow. Jak widzicie mamy jeszcze wolne teamy więc jak byście znali jeszcze kogoś chętnego to dawać go tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: hahahah, nie moge przestac się smiać z tego inna sprawa, że większość tych dziadków to juz nie gra Zastawiam się kto jest najdłużej, @kahR @gimmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Za dużo zdradzasz Chyba jakaś pomoc nowym się należy, a nie tylko chęć ich oskubania Nic dziwnego, że potem GMowie uciekają od Was szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba jakaś pomoc nowym się należy, a nie tylko chęć ich oskubania Nic dziwnego, że potem GMowie uciekają od Was szybko GMowie raczej nie odchodzili tak szybko tylko bali się w to wejść widząc nazwiska itd ostatnio trochę odeszło bo niestety brakowało świeżej krwi, a starzy wyjadacze byli mniej aktywni przez co gra wydawała się mało atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Już dostaliście sporo informacji. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nic dziwnego, że potem GMowie uciekają od Was szybko Simbasket szybko weryfikuje leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Hornets dograli pierwszy deal A sprzątanie wciąż nie zaczęte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi