ptak Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No nie zawsze Ainge wygra wymianę. Thomas był na wylocie ale Irving trochę nie wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Z takim Tatumem to Celtics daleko nie zajdą. Jak widzę Smarta na parkiecie i sobie przypomnę, że zdecydowana większość fanów uważała jego kontrakt za przepłacony (ja to uważałem, że 10 jest ok, 12 to już wyrzucanie pieniędzy w błoto) to śmieje się sam z siebie z politowaniem. Nie lubię kolesia ale sądzę, ze Ainge nie czekałby dlugo na telefon gdyby wystawił go na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Tatum to chyba nic nie trenował, miał takie typowe objawy zapuszczenia, tj. np jak wchodził na kosz, to kompletnie nie potrafił określić gdzie się znajduje i kończyła mu się zaraz tablica. Za to Smart i Brown to są przekoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 No nie trenował. Brown to od początku mój ulubieniec. Jak pisałem, Smarta nie lubię za specjalnie, ale jest jak bullterier karmiony surowym mięsem. Chciałbym finał z Clippersami Jak się czyta tutaj wspominki ZBoWiDowców o pieknych latach 90, to Smart pasowałby do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Tatum wrócił na właściwe tory, pierwszyvslaby mecz Browna, ale reszta nadrobiła za niego. Cieszy wygrana z Miśkami ibich forma bo mamy ich pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Czy w kolejnej rundzie play-off kibice Celtics mogą liczyć na niespodziankę? Po cichu, nawet bardzo po cichu, liczę na finał konferencji. Raptors wydają się być monolitem, mimo odejścia Leonarda, ale przecież to tylko sport, ta dyscyplina nie takie niespodzianki widywała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Czy ja wiem czy to taka niespodzianka? Dla mnie seria z Raptors to 50-50, Siakam nie wygląda tak przerażająco jak w RS, Lowry kostka, Kemba jest fajny, Tatum poza tym dziadowskim pierwszym meczem niszczy, Smart gasi VanVleta i jednonożnego Lowrego, Brown to pan koszykarz. Fajna seria ogólnie się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Enes Kanter jest wspaniałym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 24 minuty temu, Lucas napisał: Enes Kanter jest wspaniałym człowiekiem. zawsze to mówiłem to wszyscy hahali 'gdzie tam, c***a broni'. Co mnie to boli jak on broni, zawsze wydawał się fajnym ziomkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Teraz, rw30 napisał: zawsze to mówiłem to wszyscy hahali 'gdzie tam, c***a broni'. Co mnie to boli jak on broni, zawsze wydawał się fajnym ziomkiem. Dlatego napisałem człowiekiem, bo jakimś fanem jego jako koszykarza nie jestem, ale mega szacun od lat za opór reżimowi Erdogana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 1 godzinę temu, Lucas napisał: Enes Kanter jest wspaniałym człowiekiem. dpoty zamaist Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Tommy Heinsohn zmarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 OJP, myślałem, że się z tego wyliże... Ależ strata.... Spoczywaj w pokoju, Bracie. Bardzo nam będzie brakowało Twojego komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi