SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 I wiadomo co tam więcej z tym Kemba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 2 godziny temu, SlaKB napisał: I wiadomo co tam więcej z tym Kemba? Po polsku czy po angielsku bo boje się pisać ? ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jak sobie życzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Myśle ze więcej ludzi na świecie kuma po polskiemu Jutro idzie szybko na badania bo ktoś mu załatwił wizytę na NFZ ... na serio: dziś wyszedł ze szpitala rano i podobno ok jutro badania wiec będzie jaśniej ale podobno nie diabeł taki straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 13 godzin temu, ignazz napisał: Po polsku czy po angielsku bo boje się pisać ? ;))) Jeżeli to aluzja do mojej znajomości języków obcych, to w kwestii Celtics możesz pisać po gruzińsku. Timi odwala kawał świetnej roboty i wszystko co mnie interesuje mam na jednej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Widzę, że Hield jest jak Booker, najlepsze mecze gra przeciwko Celtics. Jak na tak przetrzebiony skład i słabą skuteczność to całkiem dobry wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 32 minuty temu, Geronimo napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, a nie przy powrotach z kontuzji gościa z jego kartoteką. Powinni go na spokojnie wprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czy on ma kartotekę. Jeden mega pech po przejściu do Bostonu bardzo randomowy i raz przy powrocie. Brzmi jak Rose ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Przecież nikt go nie zmusza. Źle grają bez niego? Skoro jest gotowy to znaczy, że jest. Przecież w zeszłym sezonie tak było z Horfordem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ja tu tylko na chwilę. Chciałem przeprosić Ainge'a, bo przyznam szczerze, że trochę heheszkowałem z wysokości kontraktu Jaylena Browna, a tu proszę. Chłopak wygląda jak All-Star w tym sezonie. 20/7/2, 50% z gry, 39% za trzy. Prezentuje się zdecydowanie lepiej od Tatuma. Wiem, że to czytasz Danny - a więc... przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Sam chciałem poruszyć ten temat. Jestem totalnie nieobiektywny bo Brown to mój ulubieniec, ale nawet jak zjedzie z formą (a na pewno zjedzie) to i tak w lipcu ktoś dałby mu lepsza ofertę. Zresztą jak brali Browna to powiedzieli, że to ktoś nad kim trzeba popracować. Wyszło na to, że mieli rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Hayward dziś 15pkt na 70% fg. Znaczy się po kontuzji nie ma już śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Wiesz, że gdyby była najmniejsza wątpliwość to Brad do świąt by go posadził na ławkę. Rok temu jak Horford miał wstrząs mózgu to wrócił dopiero wtedy kiedy stwierdził, że jest w pełni sił, dobre 2 tygodnie po terminie który wyznaczyli lekarze. Wanamaker zagrał słabiej a minut miał sporo. Przydałby się z ławki bo sam Smart i Kanter/Timelord to trochę mało. Reszta ławki, Ojeleye i ta całaala chmara pierwszoroczniaków to szału nie robi. A na wzmocnienia nie ma miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Jaylen Brown został zapytany o pseudonimy, które nadali Grantowi Williamsowi podczas jego serii 0 z pola „Tak, przez pewien czas nazywaliśmy go Ben Simmons” https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjggJywpavmAhXQrIsKHXMZBAQQFjADegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fsixerswire.usatoday.com%2F2019%2F12%2F09%2Fceltics-jaylen-brown-makes-joke-at-sixers-star-ben-simmons-expense%2F&usg=AOvVaw07xiKo2rgiLFUfxE9z2RmN dobrze gra w kosza, nie głupi jak na sportowca (czyta książki, grywa w szachy) i ma poczucie humoru jak go nie lubić chyba dobrze to ogarnąłem ? Edytowane 10 Grudnia 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ben akurat potrzebował tylko jednej aby trafić, 3 jeśli liczymy poprzednie sezony żeby trafić trójke za 27 (?) rzutem to w sumie troszkę smutne na tym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Walker trochę zawiódł, ale J&J potrafią pociągnąć ten wózek.ogólnie wygląda to całkiem nieźle biorąc pod uwagę to, że nie gra Smart i Hayward. no Tacko jako bonus. fajnie, że klub może pozwolić sobie na taką maskotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Po tym jak ostatnio były 3 mecze w 4 dni i Raptors na koniec to taki luźny mecz w Charlotte był miłym zakończeniem roku. Fajnie to wygląda, Hayward zaczyna wracać do formy z początku sezonu, Kanter w miarę ogarnia temat. Wiadomo, że sensownego centra nie będzie bo nie ma takiego na rynku, ale póki co nie wygląda to źle. Nikt chyba nie żałuję braku Irvinga i Horforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Chyba on/offy Tatuma jednak nie kłamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi