Skocz do zawartości

Random Shit 2019/20

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, ignazz napisał:

ja bym odwołał ten sezon 😉 a za rok zaczął od nowa... zapewne domyślacie się dlaczego -)

też ucieszę się z tego, że LeBron nie dostanie misia :) 

34 minuty temu, Kubbas napisał:

Dzisiaj wszyscy wlodarze lig, MLB NBA NHL sie spotykaja i maja wyjsc z rozwiazaniami

Windhorst mowil ze najwazniejsze jest zeby zaden z graczy nie zachorowal, jak sie tak stanie to sezon zostanie wstrzymany

Bryn Forbes może jeszcze uratować sezon dla spurs. Docenię 

Golden State zagra bez publiczności z Nets jutro.

9 godzin temu, rw30 napisał:

myślę że w Stanach sporo ludzi będzie musiało zejść zanim zacznie się rozgrywać mecze bez publiczności, zamykać szkoły, zakłady pracy itp. Pod wieloma względami tam panują inne zwyczaje niż w Europie.

Pytanie co to jest sporo. Na razie zmarło 37 osób z tego 7 w ciągu ostatnich 24 godzin. Mają prawie 1300 zarażonych z czego prawie 300 wykryto w ciągu ostatnich 24 godzin. To jest 8 miejsce na świecie pod względem liczby zakażonych i 7 miejsce pod względem umieralności.
Myślę, że powoli się już zaczynają przejmować Amerykanie (może niekoniecznie Trump, ale Trump to nie całe Stany).

7 minut temu, MarcusCamby napisał:

Rudy Gobert zapisze się w annałach ligi jako największy idiota jak zostanie pacjentem zero po takiej akcji :)

No jak coś to będzie miał grubo przesrane za taką akcję :P 

Aż ciężko przewidywać potencjalne konsekwencje w NBA na wszystkich poziomach, a przecież mówimy tu o dziedzinie, którą znamy (niektórzy nawet zajebiście). Co tylko pokazuje, że przewidywanie dalsze rozwoju sytuacji na świecie w innych sektorach to wróżenie z fusów...

23 godziny temu, rw30 napisał:

myślę że w Stanach sporo ludzi będzie musiało zejść zanim zacznie się rozgrywać mecze bez publiczności, zamykać szkoły, zakłady pracy itp. Pod wieloma względami tam panują inne zwyczaje niż w Europie.

od tego dnia nazywali go człowiek wyrocznia (eng. half-man half-oracle)