dannygd Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 godziny temu, memento1984 napisał(a): pieniadze (i wysilek wsadzony w dotarcie na poziom uczestnictwa w GS) doslownie przelatuja kolo nosa. Oj tam odbije sobie na reklamach dzięki "podarowanej" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Odkopuję temat bo Queen is back. Iga w finale WTA 1000 w Pekinie. Przed chwilą zakończyła streak 16 W zwyciężczyni US Open Coco dość łatwo wygrywając 6-2, 6-3. Nie widziałem meczu, ale na skrótach z poprzednich meczów z Garcia i z Linette (tu nawet serwowala 188 km/h, zdaje się jakiś rekord sezonu) grała chyba bez wstążki w barwach sąsiedniego kraju. Nie wiem czy mnie oczy myliły czy może jednak znak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 1 minutę temu, DRK napisał(a): Odkopuję temat bo Queen is back. Iga w finale WTA 1000 w Pekinie. Przed chwilą zakończyła streak 16 W zwyciężczyni US Open Coco dość łatwo wygrywając 6-2, 6-3. Nie widziałem meczu, ale na skrótach z poprzednich meczów z Garcia i z Linette (tu nawet serwowala 188 km/h, zdaje się jakiś rekord sezonu) grała chyba bez wstążki w barwach sąsiedniego kraju. Nie wiem czy mnie oczy myliły czy może jednak znak czasu. Mecz oglądałem Iga grała znowu swój tenis z zeszłego roku, niesamowita dokładność i regularność uderzeń. Coco musiała mieć wrażenie, że gra z robotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 A miała wstążkę czy nie zwróciłeś uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) 56 minut temu, DRK napisał(a): A miała wstążkę czy nie zwróciłeś uwagi? sprawdziłem na highlightsach, bo nie przypominałem sobie, żeby miała i... nie miała. Edytowane 7 Października 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 The war... is on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 3 godziny temu, P_M napisał(a): sprawdziłem na highlightsach, bo nie przypominałem sobie, żeby miała i... nie miała. Teraz widać w całej krasie nasze ,,wolne media" ze wszystkich stron politycznej sceny. Gdy Iga zagrała bez wstążki po jednym meczu w Montrealu i chyba Stuttgarcie to wszystkie pismaki na wyścigi informowały że to przypadek, efekt zapomnienia o wstążce ( co zresztą Iga potwierdziła) . Byłoby to okej, gdyby nie to co jest teraz. Iga od jakiegoś czasu nie ma już ukraińskich barw, a wyszukiwarka odsyła mnie do tych turniejów gdzie ŚwiĄtek zagrała bez wstążki przez przypadek po jednym meczu. O bierzacych powodach gry bez wstążki ani słowa. Bo to niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 52 minuty temu, DRK napisał(a): O bierzacych powodach gry bez wstążki ani słowa. Bo to niewygodne. Generalne da sie to uargumentować, że nie jest już jedynką, więc jej głos nie jest już taki istotny, anyway enough is enough. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Obejrzałem tylko skrót, staty wyglądają na nieco naciągnięte z tymi UE, but still: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Iga tak zmonopolizowała popularność tenisa że o hubercie nikt nawet nie wspomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Iga tak zmonopolizowała popularność tenisa że o hubercie nikt nawet nie wspomni Prześladowanie i dyskryminacja mężczyzn.,Nawet Ty się do tej feministycznej nagonki na facetów przyłączyłeś, pisząc Iga z dużej, a Hubert z małej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 wymeczyl to Hurkacz ale nadal najlepszym podsumowaniem po 3 asach pod rzad jest to jak Rublev krzyczal "amazing tenis" nawet on chcial sobie w tym meczu cos pograc bo serwisu Hurkacz dalej nie istnieje to jest niesamowite tak malo potrafic grac, grac w tenisa bedac tak wysoko w rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): Iga tak zmonopolizowała popularność tenisa że o hubercie nikt nawet nie wspomni Bo tu nie warto wspominać 5 minut temu, Kubbas napisał(a): wymeczyl to Hurkacz ale nadal najlepszym podsumowaniem po 3 asach pod rzad jest to jak Rublev krzyczal "amazing tenis" nawet on chcial sobie w tym meczu cos pograc bo serwisu Hurkacz dalej nie istnieje to jest niesamowite tak malo potrafic grac, grac w tenisa bedac tak wysoko w rankingu Właśnie dlatego nie warto tu pisać o tenisie. W 21 wieku ktoś odkrył, że serwis to kluczowe uderzenie w tenisie Co więcej, wygląda, że ma o to pretensje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 nie pisz tu o tenisie mordko wierz mi ze nikt sie nie poplacze warto by bylo zeby Hurkacz cos w koncu dodal do gry bo jak nie ma serwisu to nie ma Hurkacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 5 minut temu, Kubbas napisał(a): nie pisz tu o tenisie mordko wierz mi ze nikt sie nie poplacze warto by bylo zeby Hurkacz cos w koncu dodal do gry bo jak nie ma serwisu to nie ma Hurkacza Nie ma forehandu to nie ma Rublova Bardzo mi się podobała ta ostatnia piłka meczu, fajny "As serwisowy" Hurkacza, widziałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Hurkacz kolejny finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 20 godzin temu, fluber napisał(a): Hurkacz kolejny finał Solidny jest znowu, oczywiście na tym wyższym poziomie. BTW. Iga wyluzowała się trochę w końcu.. https://www.instagram.com/reel/Cy-oq4OIG0c/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Miedwiediew po odpadnięciu w Paryżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 3 godziny temu, DRK napisał(a): Miedwiediew po odpadnięciu w Paryżu co za pajac, myslalem ze przyzwyczajony juz do sympatii widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Piekarnia Igi Świątek rozpoczęła pracę o 23. 6:0 w pierwszym secie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi