Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 21 minut temu, fluber napisał: rozpoczęłaby się wojna Embiid vs Jokić:) A na to szykuje już klawiaturę, drinki i kubełek z KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 32 minuty temu, fluber napisał: Wtedy nawet by nie wspomniano o graczach, o których się teraz wspomina, a rozpoczęłaby się wojna Embiid vs Jokić:) A co to za wojna skoro wiadomo skoro tylko po jednej stronie są argumenty a po drugiej fanatyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ely3 napisał: A co to za wojna skoro wiadomo skoro tylko po jednej stronie są argumenty a po drugiej fanatyzm. Po której są argumenty, a po której fanatyzm?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 7 minut temu, fluber napisał: Po której są argumenty, a po której fanatyzm?:) Fani 76ers są racjonalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3 minuty temu, ely3 napisał: Fani 76ers są racjonalni Na szczęście w NBA też są racjonalni i to Jokic jest w 1st team i dostał więcej głosów na MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 6 minut temu, ely3 napisał: Fani 76ers są racjonalni Pamiętam jeszcze jak twierdzili, że Saric to TOP50 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Pamiętam jeszcze jak twierdzili, że Saric to TOP50 ligi A winny wszystkim porażkom był TJ McConnell za minimum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, Lucas napisał: Na szczęście w NBA też są racjonalni i to Jokic jest w 1st team i dostał więcej głosów na MVP 1st all NBA, wyższa pozycja w głosowaniu MVP (o zajebistym PO performance nie będę wspominał bo wstyd) to nie są argumenty TY FANATYKU! Embiid jest super! - o! to jest argument! Jedziesz @ely3 z przygłupkami-kiepszczakami bo się panoszą (możesz zawołać jeszcze kore do pomocy, będzie super duo)! Taki głos rozsądku zawsze w cenie. W ogóle to daj może Lucasowi bana bo co on se myśli. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nie ma co się tak oburzać @julekstep Ja tam ely'ego chętnie znów zaproszę na koszykawkowe piwo w Posen, gdy będzie organizowane Co do fanatyzmu to chyba się przyzwyczaiłem, bo najpierw były takie teksty przy stawianiu Jokicia nad Townsem, teraz to samo przy Embiidzie KOSZYKARSKA PRAWDA OBRONI SIĘ SAMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Żart, po prostu żart. Najbardziej przehypeowany gracz od nie wiem kiedy. Nowy McGee Ja bym poszukał najbardziej przehajpowanego gracza jednak trochę wyżej niż na 97 miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Ja bym poszukał najbardziej przehajpowanego gracza jednak trochę wyżej niż na 97 miejscu:) przecież przed pierwszym oddanym głosem było wiadomo, że to będzie Irving Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Ja bym poszukał najbardziej przehajpowanego gracza jednak trochę wyżej niż na 97 miejscu:) To chyba miało być projection na nowy sezon, więc nie wiem o co Wam chodzi z tym Robinsonem. ;] Top100 to bycie starterem na poziomie średniej ligowej, tak że bardzo realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, BMF napisał: To chyba miało być projection na nowy sezon, więc nie wiem o co Wam chodzi z tym Robinsonem. ;] Top100 to bycie starterem na poziomie średniej ligowej, tak że bardzo realne. akurat - przy mojej sympatii dla Robinsona - to, przez decyzje włodarzy Knicks, kolejny sezon może być w jego przypadku rozczarowujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, BMF napisał: To chyba miało być projection na nowy sezon, więc nie wiem o co Wam chodzi z tym Robinsonem. ;] Top100 to bycie starterem na poziomie średniej ligowej, tak że bardzo realne. Ja się zgadzam z Tobą! Jasiek np. pisze, że Olynyk, czy Dedmon to pewne TOP 80 i że to skandal, że ich tam nie ma, a miejsce w TOP 80 oznacza minimum trzecią opcję w play-offowym zespole, czyli w przypadku Dedmona, czy Olynyka absolutnie bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: To chyba tak nie działa mój drogi Pseudopierwsze opcje typu Rozier powinny być wyżej przykładowo? Chyba nie^ Impact Olynyka z dwóch ostatnich sezonów w Miami chyba już znasz ;d Moim zdaniem tak. Rozier pokazał w play-offs rok temu, że potrafi wejść na poziom dla Dedmona i Olynyka absolutnie niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 90 JJ Redick 5,870967742 89 DeMarcus Cousins 5,885245902 88 Fred VanFleet 5,931372549 87 DeAndre Jordan 5,936507937 86 Robert Covington 5,967741935 85 Shai Gilgoeus- Alexander 5,970149254 84 Spencer Dinwiddie 6,019607843 83 Marcus Smart 6,019607843 i wygrana dogrywa 82 Thaddeus Young 6,0518293 81 Zion Williamson 6,06557377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Żart, po prostu żart. Najbardziej przehypeowany gracz od nie wiem kiedy. Nowy McGee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 DeMarcus < Shai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Araggorn napisał: DeMarcus < Shai DeMarcus<Fred VanVleet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: DeMarcus<Fred VanVleet:) To jeszcze jestem w stanie sobie jakoś wytłumaczyć, po udanych Finałach FVV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi