jack Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 2 godziny temu, Przemek_Orliński napisał: Jakieś propozycje co do nowej nazwy? Supersonics! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 5 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Jakieś propozycje co do nowej nazwy? Inglewood Criminals może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Los Angeles Ballmers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Los Angeles Uncles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 BannerCovers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Crips. Koszulki niebieskie już mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 16 godzin temu, jack napisał: Supersonics! Obiecał, że nie przeniesie drużyny do Seattle, a Los Angeles Supersonics też jakoś tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 BallmerBangBros ,gdyż Steve brutalnie i skutecznie wyr*chał lokalnego rywala.Teraz jeszcze zapina Dolana i prawdopodobnie zrobi mu taki sam GangBang jak Bussom/Rambisom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Lue jako pierwszy asystent, podoba mi się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Gilbertowi tez sie podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 8 minut temu, memento1984 napisał: Gilbertowi tez sie podoba ! Nie sądzę. Został assistant, nie HC czyli Gilbert chyba dalej musi bulić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Normalnie radość rozpiera tych graczy na myśl o wspólnej grze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Serio wnioskujesz na podstawie jednego ujęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 22 minuty temu, andy13 napisał: Serio wnioskujesz na podstawie jednego ujęcia? Nie, z wielu - net ma bekę z całej ich sesji, bo to, że Kawhi to mistrz uśmiechu to każdy wie, ale jak wpływa na resztę ekipy to już co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Meme Team już rok temu wyczerpał radość na twarzach w całej Kalifornii. Edytowane 30 Września 2019 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Coraz bardziej przeraża mnie ta ekipa, która jest niemal kompletna. Czołowi obrońcy (Bev, Kawhi, PG13, Harkless), czołowi strzelcy (Beverley, Williams, Shamet, George, Leonard), damn. Mają dwóch Superstarów plus ASG level, czyli nieoceniony Lou, który z ławki robią wielką różnicę. Do tego ogarnięty trener, Jerry West, moc z ławki - Shamet, Williams, Harrell, Green. Nawet na pozycji C, czyli niby najsłabszej pozycji, wygląda to dobrze, bo Zubac to prawdopodobnie steal.... dzięki Lakers, hehe. Podobno intensywnie ćwiczy rzuty za trzy, a jakby się przeistoczył w takiego Alexa Lena z poprzedniego sezonu, to w sumie nie ma już czego zbierać, bo Clippers stają się drużyną kompletną. A przecież w obwodzie jest Harrell. Tutaj nie trzeba będzie grać izolacji, bo grożą rzutem z każdej pozycji, więc 'flow' drużyny będzie z najwyższej półki, taki Notorius BIG lub Big Pun tego sezonu. A jeśli w dołek wpadnie KL2 czy PG13, to zawsze może odpalić taki Bev, Shamet, Williams czy Zubac. Z drugiej strony, nie odpuścisz tutaj nikogo, żeby podwoić Leonarda lub George'a, bo Cię skarci ktoś inny. Jest moc! I być może zagrożą im takie ekipy jak Rockets, Warriors, Nuggets, Jazz, ale w serii PO nie widzę żadnej drużyny, która byłaby w stanie ich pokonać w siedmiu meczach. To co zrobił Jerry West zasługuje na najwyższe uznanie, czapki z głów. PS. Oczywiście sezon się jeszcze nie zaczął, więc nie koronuję tutaj żadnej drużyny, ale patrząc obiektywnie na ROSTER każdej ekipy, to Clippers są zdecydowanie numerem jeden obecnego sezonu. Ciekawą opcją są też Sixers, którzy pod względem potencjału mogliby się z Clippers równać, ale to już nie na temat. Tak czy siak, go Pistons! Edytowane 1 Października 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Tacy są kompletni, że nawet ani jednego rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia nie mają... najlepszy to PG13, który jak rozgrywa to dużo na efektywności traci. Nie ma też point F/C (jak Gasol czy Horford), który by ten brak niwelował. Za to jest sporo chętnych do gry piłką... Bardzo jestem ciekawy jak Doc to poukłada, żeby cały potencjał wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dla mnie mocno podejrzany jeżeli chodzi o grę o najwyższa stawkę to Lou. On jest świetny w takich bezproblemowych meczach ale overall to nie jest typ Manu - rzuci czasem 40 i się ukłoni publiczności szeroko się uśmiechając ale dla mnie wyłamuje się ze schematu. Jest pare zagadek w tym oczywiście zdrowie liderów i jak się przełoży suma talentu obu gwiazd bo tu 1 plus 1 może nie wyjść 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Clippers to zespół, któremu najmocniej z czołówki grozi posypanie się przez urazy liderów, ale pisałem to już wiele razy i tylko minusy wyłapałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 3 minuty temu, matek napisał: Clippers to zespół, któremu najmocniej z czołówki grozi posypanie się przez urazy liderów, ale pisałem to już wiele razy i tylko minusy wyłapałem. Dałem Ci serduszko. Lepiej teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi