evitacre Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 21 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Sporo dostales cvbe cvbe zawsze sporo dostaje To jest inny stan umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 7 minut temu, evitacre napisał: cvbe zawsze sporo dostaje To jest inny stan umysłu Tylko ja tyle męczę, że już na odczepne coś dostaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Holford I Lowry szukają domów za młodych picki lub mix oczywiście mogę dorzucić innych do tradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Dwie wymiany: 1) Ja: Caris + Wiggo + Rubik Benon: Harrel + Sato + THJ + Gasol + pick przyszłoroczny 2) Ja: Jakob Poeltl Tizz: Brook Lopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Na sprzedaż pick #15, Reggie Jackson, Moe Harkless, Valentine, Kaminsky, S. Brown, Bates-Diop, Wood, Diallo. Poszukuję kogoś najlepiej o literkach SG/SF, ale może być PG/SG. Nie mam dużych wymagań jak widać po chłopakach, których sprzedaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BVi3dewGqdqY_sE3BXQOp4SZMY2U9pnrhIZbhIhG1NE/edit?usp=sharing Powyżej link do składów, salary i picków na googlowym spreadsheet - łatwiejsze w przeglądaniu i tam będę najpierw aktualizował dane. Link podpiąłem również tym temacie w 1 poście na samej górze, żeby nie trzeba było szukać po stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Rozważę sprzedaż młodego i mającego pewne miejsce w silnych przecież Clipps, Zubaca za wartościowego zawodnika z pozycji PG/SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Dżananana Musę za pick przyszłoroczny oddam. Mogę dorzucić Franka N. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 DeMare Derozan szuka chętnych na jego usługi. W zamian obecny właściciel oczekuje kogoś wartościowego, bez względu na pozycję, opłacanego za mniej niż 24 dolki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 W dniu 15.08.2019 o 06:46, evitacre napisał: Ja: Jakob Poeltl Tizz: Brook Lopez tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 do wymiany dostępni u mnie ci zawodnicy: Rajon Rondo + 1 13.00 + 2 8.00 + 3 48.00 DeMarcus Cousins + 4 53.00 Kevin Knox + 5 3.00 Brook Lopez + 6 39.00 + 7 19.00 + 8 3.00 John Wall + 9 27.00 Markieff Morris + 10 4.00 Chandler Parsons + 11 3.00 Dennis Schroder + 12 9.00 + 13 43.00 Ante Zizic + 14 3.00 w sumie to nie mam jakichś specjalnych wymogów wiec wysłucham kazdej oferty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Do mnie: K. Lowry Do Utah: Nance Jr + Okogie + pick 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Vucević na trading blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 21 minut temu, cvbe napisał: Vucević na trading blocku. Poszedł pm, nie wiem czy ci pokaże bo dodało go do poprzedniej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dawno mnie tu nie było i trochę nie ogarniam Kiedy zaczynamy draft rookies? Do oddania mam Holmes, Crowder, Osman, Knight i Hutchison. Musze zejsc trochę z Salary więc trzech pierwszych mogę dac nawet w pakiecie za jednego dwóch lub trzech najtańszych (po 3$). Ktos chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Mikowal83 napisał: Dawno mnie tu nie było i trochę nie ogarniam Kiedy zaczynamy draft rookies? Do oddania mam Holmes, Crowder, Osman, Knight i Hutchison. Musze zejsc trochę z Salary więc trzech pierwszych mogę dac nawet w pakiecie za jednego dwóch lub trzech najtańszych (po 3$). Ktos chętny? na dniach oficjalnie ogłosimy, ale wstępnie tak - 1 września draft - do końca września zejscie z liczby zawodników (max 13 + IL spot jesli bedzie ktos mial status INJ) - 1 października otworzymy Waivers - do jednego dnia przez rozpoczęciem sezonu trzeba zejście z salary ( w tym roku do 21 pazdziernika, bo 22 jest inauguracja sezonu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 10 godzin temu, wilson44 napisał: na dniach oficjalnie ogłosimy, ale wstępnie tak - do końca września zejscie z liczby zawodników (max 13 + IL spot jesli bedzie ktos mial status INJ) Mała uwaga. Z chwilą wklepania zawodników do składu team musi mieć 13 graczy, niemożliwe jest wklepanie gracza z zaznaczeniem mu statusu INJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Oddam chetnie Gibson Beverley Tucker Morris Mniej chetnie Aminu Szukam mlodych na obwod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi