bulek Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Collison leci do zakonu. Edytowane 8 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 W dniu 7.09.2019 o 21:20, Benon napisał: Poporszę o Divincenzo out, bo mam chyba o jednego za dużo. Pozdrawiam Miałeś dwóch Divincenzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @Tecu to wiem, że robi sobie ze mnie jaja i zawsze wybiera ludzi których chcę tuż przede mną (tym razem Washington) ale @b2b, Ty też?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 W dniu 7.09.2019 o 21:20, Benon napisał: Poporszę o Divincenzo out, bo mam chyba o jednego za dużo. Pozdrawiam @Benon, masz 14 zawodnikow po wyrzuceniu jednego DiVincenzo wiec jeszcze jednego grajka potrzebujesz wywalic do konca miesiaca, tak samo tyczy sie to innych druzyn. Mozna miec 13 zawodnikow, 14 miejsce jest dostępne dla grajkow ze statusem INJURY po rozpoczeciu sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 I zrzucam Sterlinga Browna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Zrzucam Kenricha Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Oddam Fourniera i Zellera za zawodników z niskim salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Evans, Kornet out. Chyba jest błąd i powinienem mieć Korneta a nie Jabariego, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 20 minut temu, Tecu napisał: Evans, Kornet out. Chyba jest błąd i powinienem mieć Korneta a nie Jabariego, ale mogę się mylić. poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 11 minut temu, wilson44 napisał: poprawione. To potwierdzam, że Kornet i Evans out i mam z PJem 13tkę. Gdyby ktoś chciał Housa to za jakikolwiek pick w przyszłym roku mogę go oddać a jak nie to pewnie pierwszy do odstrzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kiedy waiver'y ? Już bym coś pobrał. Pewnie przed preseason będę miał z 20 pobrań i 19 dropów i zero kasy w skarbonce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) 10 minut temu, evitacre napisał: Kiedy waiver'y ? Już bym coś pobrał. Pewnie przed preseason będę miał z 20 pobrań i 19 dropów i zero kasy w skarbonce 1 października Edytowane 9 Września 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 W dniu 21.08.2019 o 21:05, wilson44 napisał: na dniach oficjalnie ogłosimy, ale wstępnie tak - 1 września draft - do końca września zejscie z liczby zawodników (max 13 + IL spot jesli bedzie ktos mial status INJ) - 1 października otworzymy Waivers - do jednego dnia przez rozpoczęciem sezonu trzeba zejście z salary ( w tym roku do 21 pazdziernika, bo 22 jest inauguracja sezonu ) Piszę o tym, bo wyszły małe nieporozumienia z Wilsonem. I to nawet niemałe. Czy jest pełna zgoda ligi, by można było schodzić z salary przez waivers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Raczej przed waivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 ja jestem za tym, zeby jak najdluzej, czyli dopoki nie zacznie sie sezon, ale nie bede sie upieral. mi jedyne na czym w tej lidze, zeby GMowie wywiązywali się z obowiazku wypelniania slotów w związku z tym, zrobilem ankiete w tych 2 sprawach. Link: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Ja postanawiam wstrzymać się od głosu i przyjmę każde postawienie. Niestety natomiast nie zgadzam się z tym, że powinienem byc wyoutowany z ligi. Szkoda, że Wilson do tego postanawia dążyć. Edytowane 9 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Zagłosowane. Jak już pisałem w temacie draftu Rookies wyrzucam Holmes'a i Crowder'a. Jaram się że udało mi się pozyskac tak ciekawy prospekt jakim jest Hayes z tak niskim pick'iem (#17) Udało mi się też zejśc z salary pozyskując w miare pozytecznych graczy. Mam już komplet 13 graczy i jak dla mnie sezon moze się już zaczynac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Pewnie dla wszystkich duże znaczenie miał fakt że nie pogra za dużo póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Pewnie tak a do tego dochodzi fakt że jego salary to 8$ ale z drugiej strony przecież przy takim drafcie picki poniżej #10 to wszytsko znaki zapytania i w wiekszosci prospekty wiec na wyniki i tak trzeba poczekac więc nie wiem czemu nikt nie chciał poczekac na wyniki takiego freak'a jak Hayes...Za 2-3 lata część z was będzie żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 No to ja jeszcze muszę Musę, no ale cóż, jak mus, to mus, więc jeden Musa out, bitte!!! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi