ignazz Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Rondo to fenomen Mu zawsze jakoś uchodziła krytyka i jest to ewenement ze tyle lat nikt się go nie czepiał aż zdziadzial i stracił resztki D Mnie w latach „ prime” 2007-2013 nie wiem co urzekło bardziej: EFG% zakres przez te lata 42-51 % doskonale rzuty za trzy na poziomie 20-25% pozwalające grać przeciwnikom w obronie 5:4 których i tak oddawał przecież bardzo mało psując space czy mistyczne poziomy strat na rozegraniu 2,8 do 3,9 tov można było liczyć na niego na linii zakres 51-64 %FT pomocny w wyrównanych bojach. Dziś by go nie było wcale na parkiecie dekade temu się przemknął jako na rookie tanim kontrakcie do 4 drogich czego nie miał nie zyskał co miał traci z wiekiem. Fenomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 12:14, KeepItDirty napisał(a): Na pewno jest najbardziej z niedocenianych Celtów okresu z Kevinem, Rayem i Paulem. Rozwiń Najbardziej niedoceniany był Perkins, można powiedzieć książkowy przykład defensywnego centra, który dodatkowo w ataku stawiał twarde zasłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 11:57, julekstep napisał(a): Rondo, Perkins - ktory tam byl tym trzecim z big 3, bo nie pamietam? Rozwiń Baby Davis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 10.07.2019 o 12:28, ignazz napisał(a): Rondo to fenomen Mu zawsze jakoś uchodziła krytyka i jest to ewenement ze tyle lat nikt się go nie czepiał aż zdziadzial i stracił resztki D Mnie w latach „ prime” 2007-2013 nie wiem co urzekło bardziej: EFG% zakres przez te lata 42-51 % doskonale rzuty za trzy na poziomie 20-25% pozwalające grać przeciwnikom w obronie 5:4 których i tak oddawał przecież bardzo mało psując space czy mistyczne poziomy strat na rozegraniu 2,8 do 3,9 tov można było liczyć na niego na linii zakres 51-64 %FT pomocny w wyrównanych bojach. Dziś by go nie było wcale na parkiecie dekade temu się przemknął jako na rookie tanim kontrakcie do 4 drogich czego nie miał nie zyskał co miał traci z wiekiem. Fenomen Rozwiń Oceniasz go zbyt surowo. Na boisku nie patrząc na suche cyfry nie wyglądał słabo w latach 2008-2012. Dobry rozgrywający bez nabijania na siłę cyfr jak Westbrook, dobry obrońca jak na PG, dobrze zbierał jak na niskiego i drobnego, nie pękał psychicznie. W ofensywie sprawdzał sie jedynie na wejściach, gdy robił zmyłki, że podaje lub w kontratakach, a tak rzeczywiście był kompletnie nieprzydatny, ale był od tego, by głównie/tylko rozgrywać, a nie rzucać, bo od tego byli inni w drużynie. To, że tak słabiutko rzucał z półdystansu, za trzy, rzuty wolne wynikało z jego nienaturalnie dużych dłoni. Podobnie miał Shaq. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Rodman91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranker Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 15:33, Rodman91 napisał(a): bez nabijania na siłę cyfr Rozwiń Kto jak kto, ale Rondo akurat bardzo często spotykał się z oskarżeniami o chamski statpadding i ma sporo wtf moments na koncie jak te wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Ja pi****le, weźcie sobie załóżcie temat o Rondo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) To teraz to co mi się mocno nie podoba; KCP ma 15% Kickera i Trade Block oraz PO za rok, One-Year Bird Restriction (Veto Trade). McGee PO za rok ?????? Rondo - podobno PO za rok, chociaż nie znalazłem potwierdzenia. Edytowane 10 Lipca 2019 przez StaryFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 12:28, ignazz napisał(a): Rondo to fenomen Mu zawsze jakoś uchodziła krytyka i jest to ewenement ze tyle lat nikt się go nie czepiał aż zdziadzial i stracił resztki D Rozwiń No k**** nikt. Nie wiedziałem, że można sprzedawać konta e-nba na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 17:26, RappaR napisał(a): No k**** nikt. Nie wiedziałem, że można sprzedawać konta e-nba na allegro Rozwiń Ignazz ma 12 tysięcy postów, 14 lat na forum i jakimś cudem przegapił wszystkie kwartalne festiwale jebania Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 17:54, Chytruz napisał(a): Ignazz ma 12 tysięcy postów, 14 lat na forum i jakimś cudem przegapił wszystkie kwartalne festiwale jebania Rondo. Rozwiń Na początku się zaśmiałem, potem sprawdziłem ile lat sam jestem na forum i zrobiło mi się smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Prawdziwa historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Rondo był równo j****y. Ja swojego czasu byłem jednym z nielicznych który bronił tego "bastionu". Ale niestety "bastion" padł i zostały wspomnienia. Na tym forum najczęściej wspominany i budzący najwięcej kontrowersji grajek na PG. Edytowane 10 Lipca 2019 przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) nie chce dalej offtopowac o rondo ale ktos pisal o tym, ze duze dlonie przeszkadzaja w rzucaniu ale chyba nie do konca sie z tym zgodze. za slabe rzucanie czesciej odpowiada zbyt duzy tonus miesniowy niz to, ze dlon jest za wielka. jesli dobrze kojarze, to bylo to poruszane w ktoryms sport science przy zbyt duzych miesniach trudniej jest wyrobic pamiec miesniowa, ktora odpowiada za powtarzalnosc -> skutecznosc. w przypadku rondo chyba kwestia bylo zbyt male przywiazanie do treningow rzutowych. im dalej konca kariery, tym jego % z dystansu coraz lepsze. ogolnie gdy wchodzil do ligi, gra wygladala troche inaczej i mozna bylo sobie pozwolic na to, by miec takiego grajka w druzynie, ktory bedzie kreowal. natomiast z roku na rok liga sie zmieniala i dzis pewnie mialby problem z odnalezieniem sie i musialby sie jak najszybciej dostosowac, co widzimy np u lonzo balla. edit: co do korvera to ja chyba bym mu podziekowal i poczekal na iggy'ego lub kogos innego. ale to fani jazz musieliby sie wypowiedziec czy cos mu w baku zostalo. koncowke sezonu i playoffs mial bardzo slabe... (uraz?) choc nie zdziwie sie, jak zakontraktuja go clippers... Edytowane 10 Lipca 2019 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Kuzyn marnieje w oczach na tych głodowych kontraktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W dniu 11.07.2019 o 06:11, danny napisał(a): Kuzyn marnieje w oczach na tych głodowych kontraktach. Rozwiń O rany! Faktycznie! W pierwszej chwili Go nie poznałem. Mniejsza masa, mniejsze obciążenia. Może będzie śmigał. Brak kasy na pewno też doskwiera więc motywacji raczej mu nie zabraknie. Przy odrobinie szczęścia i dobrym zdrowiu ma szansę nie tylko wywalczyć dobry kontrakt ale też i pierścień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nie no, wymyślałem te slimowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nowa ksywa: Keto-Cousins albo Keto-Boogie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W dniu 11.07.2019 o 06:11, danny napisał(a): Kuzyn marnieje w oczach na tych głodowych kontraktach. Rozwiń https://www.youtube.com/watch?v=K8xPGQ-iONY Może odrobinę. To raczej ten sam efekt, jaki obserwowaliśmy u pewnego polskiego biznesmena, któremu przez noc wyrosła broda, stał się młodszy, szczuplejszy, wyższy, a klientela arabska przez całe spotkanie pytała tłumacza, czy to ten sam facet z którym rozmawiali trzy dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 20:05, badboys2 napisał(a): co do korvera to ja chyba bym mu podziekowal i poczekal na iggy'ego lub kogos innego. ale to fani jazz musieliby sie wypowiedziec czy cos mu w baku zostalo. koncowke sezonu i playoffs mial bardzo slabe... (uraz?) choc nie zdziwie sie, jak zakontraktuja go clippers... Rozwiń Korver zaczął w jazz dobrze ale od połowy marca to już czlapal. Nie potrafił już minąć. Drobne kontuzje zabijały jego rytm. Potrafi nadal mieć świetne mecze ale teraz to zawodnik na góra 10-12 minut na mecz. To już emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi