evitacre Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 2 godziny temu, matek napisał: Kilka sezonów, dwie ligi, dziesiątki wysłanych zapytań i ofert zarówno na PW jak i na lidze Y! - odpowiedzi można policzyć na palcach jednej ręki. Jakie zapytania takie odpowiedzi 1 minutę temu, cvbe napisał: Gdyby ktoś nie wiedział co zrobić z pickiem to zapraszam No ja nie wiem co mi oddasz ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Mogę zejść niżej w drafcie za jakiś fajny dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Mam wrażenie, że mogę miec nadal za dużo graczy po drafcie, więc jeśli mam rację, to zluzuję Diallo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wyrzucam ze składu Connaughtona, Plumlee oraz Batuma. Oddam Nurka za jakiegoś młodszego, obiecującego gracza bądź jakiegoś o podobnym wieku i fppg, ale od razu mówię, że wolę go przetrzymać na ławce niż oddać za szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 U mnie leci na razie Mirotic do Hiszpanii i Diallo na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Okobo i Josh Hart out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Muszę zejść ze 2-3 fp żeby dograć inny deal i być pod capem, jak ktoś ma chrapkę na moich graczy to zapraszam na priv, nie do ruszenia tylko morris oraz bagley bo wezmą udział w tym dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Bagley i Marcus Morris do @Krzemo jrue i bacon do mnie oraz looney do @cvbe zizic do mnie Edytowane 9 Września 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ja również potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 ostatnia szansa za wziecie #15 picku... jestem w trakcie negocjacji ale tez nie mam cisnienia, mam trochę wolnego salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nitk nie chce Hardena? Albo Middletona? Przebudowę robiereszta też do wzięcia za picki i młodzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Może i nieco odleciałem ale macie szansę pozyskać kuzyna niemal za free. Inaczej leci na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Składy zaktualizowane (zerknijcie czy się zgadza bo było sporo zmian). Nadal 9 drużyn musi zejść z salary oraz 4 ze zbyt dużej liczby graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ja nie miałem żadnych zmian a wzrosło z 491 na 506 Trochę mylące to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 5 minut temu, Tecu napisał: Ja nie miałem żadnych zmian a wzrosło z 491 na 506 Trochę mylące to było Moja wina, gracze się zgadzali tylko zsumowane salary nie uwzględniło Lonniego Walkera - dlatego zawsze proszę by sprawdzać i dlatego pomyślałem, że jednak zaktualizuję składy przed końcem draftu. Przepraszam, moja wina ze złym sumowaniem ale niestety musisz sobie z tym poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Godzinę temu, cvbe napisał: Składy zaktualizowane (zerknijcie czy się zgadza bo było sporo zmian). Nadal 9 drużyn musi zejść z salary oraz 4 ze zbyt dużej liczby graczy. Ja zrzucałem już crabbe i labissiere wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja zrzucałem już crabbe i labissiere wcześniej Ok, widocznie gdzieś przegapiłem - poprawię przy kolejnej aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 godziny temu, bulek napisał: Może i nieco odleciałem ale macie szansę pozyskać kuzyna niemal za free. Inaczej leci na FA. Z jego salary i z sposobem jego wyliczania na kolejny sezon to pewnie jest niestety jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 W dniu 4.09.2019 o 07:45, RonnieArtestics napisał: Hardaway jr do @Tizz do mnie Crowder. zrzucam tez crabbe oraz labissiere i jestem poniżej capu O tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi