cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Większości składy są już wpisane, zostały tylko dwie drużyny, w których jest zbyt wielu graczy. Założyłem również temat z Draftem. Przypominam, że startujemy 1 września (akurat ode mnie zaczynamy więc pierwszy pick pójdzie szybko) a na wybór jest 48 godzin. Po ostatnim wyborze w drafcie jest 48 godzin na zejście z salary do progu 460 fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tak sobie myślę wstrzymajmy się z oficjalnym zakładaniem ligi do czasu końca draftu rookiech bo będą i tak zmiany w składach a druga sprawa ruszanie z waiverami przed zejsciem z sc jest wbrew regulaminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 4 godziny temu, cvbe napisał: Większości składy są już wpisane, zostały tylko dwie drużyny, w których jest zbyt wielu graczy. Założyłem również temat z Draftem. Przypominam, że startujemy 1 września (akurat ode mnie zaczynamy więc pierwszy pick pójdzie szybko) a na wybór jest 48 godzin. Po ostatnim wyborze w drafcie jest 48 godzin na zejście z salary do progu 460 fp. IV.4. Czas na wybór to 96 godzin [wg zegara forumowego]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 5 minut temu, Tizz napisał: IV.4. Czas na wybór to 96 godzin [wg zegara forumowego]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 6 minut temu, cvbe napisał: opieramy się jednak na regulaminie chyba a tam jest 96h wiec.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Regulamin został zaktualizowany po głosowaniu w którym prawdopodobnie brałeś udział, informacje o tym że jest to 48 godzin są podane w co najmniej kilku miejscach, a to że ktoś nie zaktualizował tekstu w regulaminie nie ma tu znaczenia. Po 48 godzinach drużynie zostanie przydzielony pierwszy wolny gracz z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 A nie było w zeszłym sezonie przypadkiem tak, że jak typ nie wybrał, to po prostu wybierała kolejna osoba, a jak typ sobie przypomniał, to wtedy mógł wybrać z puli dostępnych graczy? Czy to nie ta liga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Raczej nie ta, już trzeci rok na pewno jest tak jak teraz - jak było wcześniej, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 OK - to było na sznurowadle... Musimy wystartować 1 września, czy managiery mogą już wybierać, a tylko zegar zacznie tykać 1 września o 08:00? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Lepiej zacznijmy 1.09 bo w zeszłym roku było kombinowanie z tym, że wcześniej a później trzeba było komuś zostawiać 5 dni na wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Można by odznaczyć wszystkich managos i dać info, że jest całkiem możliwe, że Twój wybór jest tuż tuż i od 1 września warto byłoby raz na dwie doby rzucić okiem w temat draftowy. Nie działa to wszak tak, że #1 ma wyznaczony czas od 1 września 0800 do 3 września 0800, a #2 od 3 do 5, tylko liczy się czas od wyboru poprzedzającego nasz wybór. Oczywiście do pierwszego września, jak ktokolwiek wybierze, to żadne ramy czasowe go nie dotyczą. Ja jestem z tych mało cierpliwych... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 7 godzin temu, Benon napisał: Przypominam, że nadal mam miejsce aby przyjąć salary... Pozdrawiam Kyle Anderson, Josh Hart, chcesz kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Z tych co zaproponowałeś, to najbardziej pasuje mi nikt, ale za to masz propsa na Sznurku... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Można zacząć wcześniej, to nie jest wbrew regulaminowi, tylko, że czas na wybór będzie się liczył i tak od 01.09, godz. 8:00. Po prostu, jak ktoś będzie chciał juz teraz wybrać, może, a jak ktoś nie będzie chciał, nie można go będzie popędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Serio, nie wiecie kogo wziąć z #1? To mogę przejąć ten pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Mam jednego kandydata, ale nie o to chodzi. W zeszłym roku tak zrobiliśmy i później trzeba było dawać ludziom więcej czasu bo np ich kolej na 15 pick przychodziła 30.08 i czekaliśmy 5 dni na wybór. Lepiej zrobić jednym ciągiem od 1.09 i nie musieć się na nikogo oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 W dniu 25.08.2019 o 10:37, cvbe napisał: @bulek@goozman trzeba zrzucić po jednym graczu na razie zrzuć mi proszę Denzela V. przypominam, że do wzięcia bardzo tanio nadal Brook Lopez, Terr Ross, trochę drożej np. Nance, DSJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 22 godziny temu, cvbe napisał: Regulamin został zaktualizowany po głosowaniu w którym prawdopodobnie brałeś udział, informacje o tym że jest to 48 godzin są podane w co najmniej kilku miejscach, a to że ktoś nie zaktualizował tekstu w regulaminie nie ma tu znaczenia. Po 48 godzinach drużynie zostanie przydzielony pierwszy wolny gracz z listy. regulamin to swietosc a nie to ,ze ktos gdzies sobie cos podał, glosowałem ale byc moze ostatecznie nie przeszło.. regulamin nie zaktualizowany ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Tizz napisał: regulamin to swietosc a nie to ,ze ktos gdzies sobie cos podał, glosowałem ale byc moze ostatecznie nie przeszło.. regulamin nie zaktualizowany ;] Daj znać osobom za to odpowiedzialnym. Regulamin draftu jest jasno wypisany w temacie z draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 7 minut temu, cvbe napisał: Daj znać osobom za to odpowiedzialnym. Regulamin draftu jest jasno wypisany w temacie z draftem. a w regulaminie jest 96h na wybór;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi