Benon Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 15 minut temu, cvbe napisał: Są aktualne zawsze jeśli u kogoś się coś nie zgadza to proszę o info. My bad... Zmiksowały mi się teamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Eric Bledsoe 30 48.7 5 Josh Richardson 26 42,65 7 Kyle Kuzma 24 41,15 8 Rudy Gay 33 40,75 10 Taurean Prince 25 32,1 11 Dorian Finney-Smith 26 26 12 Alec Burks 28 25,1 13 Darius Miller 29 22,4 14 Torrey Craig 29 20,65 Wymienię za coś fajnego z mniejszym salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Liga została założona, @cvbe pewnie niedłługo wklepie składy, jak tylko Tecu i Ronnie się zalogują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dołączyłem. Zrzucam D.Millera by mieć 13tu graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Składy wklepię wieczorem lub jutro, tylko nie wiem czy da radę wklepać więcej niż 13 graczy w składzie, więc możliwe że mi się to nie uda póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To ja za współpracę podziękuję Chandlerowi Hutchisonowi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ja rezygnuję z Collisona rzecz jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Trade: Do Chicago: Josh Richardson, Alec Burks Do OKC: Lonnie Walker, Luke Kennard, pick Chicago 2020 @Benon potwierdź i dzięki za trudne negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Potwierdzam. Negocjacje były długie, bo chciałem przehandlować nawet co brzydsze Cheerleaderki i szatniarza z United Center. Niestety Tecu dość szybko się na tym szatniarzu poznał i deal wział w łeb. Pozdrawiam Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Benon napisał: Potwierdzam. Negocjacje były długie, bo chciałem przehandlować nawet co brzydsze Cheerleaderki i szatniarza z United Center. Niestety Tecu dość szybko się na tym szatniarzu poznał i deal wział w łeb. Pozdrawiam Cheerleaderki jakoś przegapiłem Zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 48 minut temu, Tecu napisał: Trade: Do Chicago: Josh Richardson, Alec Burks Do OKC: Lonnie Walker, Luke Kennard, pick Chicago 2020 @Benon potwierdź i dzięki za trudne negocjacje. Uuu dobry deal Tecu,nawet bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Wiem, lubię pomagać ludziom w potrzebie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Lonnie i Kennard powinni zaliczyć solidne skoki bo są bardzo perspektywiczni, pick Chicago to póki co spokojnie top 5 a Josh poleci pewnie w Sixers i Burks to FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 nie moja liga, nie moj kurnik, nie moje kury ale dla mnie deal dla CHicago lepszy Josh moze wrocic do swojej ulubionej roli 3 and defense i krecic cyfry na poziomie Covingtona sprzed kontuzji. a i nie zdziwie sie jak Alec Burks w GSW dostanie 20 minut per game. i to bedzie na pewno wiecej niz Loonie Walker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To jest taki deal, że tu będzie tyle opini ile ludzi wyrażających tę opinię i może pół godziny później bym tego nie zrobił, a godzinę później znowu zrobił. Za Joshem przemawia to, że on jako jedyny z towarzystwa już jakiś poziom był w stanie prezentować przez dłuższy okres czasu, ale wiadomo nowe przedszkole, nowe klocki do zabawy i nowa przedszkolanka - możemy wróżyć. Mój pick przyszłoroczny to będzie coś pomiędzy #2 a #19, więc postanowiłem zaryzykować... Burks to taki dodatek na ostatnią chwilę, a jak zobaczyłem roster Warriors w całości, to powiedziałem "czemu nie?" W drugą stronę gwiazdor ligi letniej Walker, który ma papiery na granie, ale tu również coś może pójść nie tak. Kennard ostatnio miał fajne PO, a wcześniej miewał fajne okresy gry średnio dwa razy w miesiącu i choć nadal w niego wierzę, to się nim zmęczyłem, bo mam go w składzie chyba od draftu. W skrócie taka wymiana kilku niewiadomych na kilka niewiadomych i sezon zweryfikuje kto miał nosa, albo po prostu więcej szczęścia... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Musiałem schodzić z salary, to raz. Dostałem 3 potencjalne szanse, to dwa. Josh może zagrać lepiej, ale wcale nie musi, to trzy. Jest ryzyko, ale i też szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 20 godzin temu, bulek napisał: Ja rezygnuję z Collisona rzecz jasna. Będzie ciężko bo Collison jest u Matka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Luz, ja też z niego rezygnuję Wypierdalam również trio Forbes, Harris i O'Neale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @RonnieArtestics dołącz do ligi @bulek@goozman trzeba zrzucić po jednym graczu @kolek23@Tecu@RonnieArtestics@Krzemo@TryczekSzukarek@El-Maniaque@bulek@Ledley@Szulim@goozman@Sylvinho.@falcao@Muslii@evitacre przypominam, że zostało około miesiąca na zejście z salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, cvbe napisał: @kolek23@Tecu@RonnieArtestics@Krzemo@TryczekSzukarek@El-Maniaque@bulek@Ledley@Szulim@goozman@Sylvinho.@falcao@Muslii@evitacre przypominam, że zostało około miesiąca na zejście z salary Przypominam, że nadal mam miejsce aby przyjąć salary... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi