Tecu Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 18 minut temu, Ledley napisał: Deal z Tryczkiem odwołany, bo Dray idzie w wymianie do Tecu. Cavs oddaje: Green + Porter + White + pick #18 OKC oddaje: Fox + Horford Potwierdzam. Mam nadzieję, że Tryczek się nie obrazi, nie robiłem nic przeciwko, już wcześniej negocjowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) 15 minut temu, Tecu napisał: Potwierdzam. Mam nadzieję, że Tryczek się nie obrazi, nie robiłem nic przeciwko, już wcześniej negocjowaliśmy. Panowie może wygląda to nieco dziwnie ale faktycznie nieco pośpieszyłem się z tym wpisem na forum. @Ledley napisał mi co chce za Greena, odpisałem Mi pasuje - uznałem że to wiążąca propozycja dlatego tez napisałem na forum ogłaszając deal. Nie ma co grzebać dlatego niech idzie deal z Tecu. ps. @Ledley bardzo dużo oddałeś za Fox. Edytowane 15 Lipca 2019 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 2 minuty temu, TryczekSzukarek napisał: Panowie może wygląda to nieco dziwnie ale faktycznie nieco pośpieszyłem się w tym wpisem na forum. @Ledley napisał mi co chce za Greena, odpisałem Mi pasuje - uznałem że to wiążąca propozycja dlatego tez napisałem na forum ogłaszając deal. Nie ma co grzebać dlatego niech idzie deal z Tecu. ps. @Ledley bardzo dużo oddałeś za Fox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 17 minut temu, TryczekSzukarek napisał: @Ledley bardzo dużo oddałeś za Fox. Wiem że przepłaciłem, ale @cvbe nie za bardzo chciał go oddawać a mi zależało żeby go dostać. I tak w tym sezonie nie będę o nic walczył z KD na pokładzie. Horford na sprzedaż za jakiś pick z 2 dziesiątki lub kogoś młodego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Witam, na sznurowadle, gdzie razem z matkiem prowadzimy ligę znalazło się co najmniej jedno wolne miejsce. Chętnego zapraszam Więcej informacji udzielę ja albo matek na PW. Edytowane 15 Lipca 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Eric Bledsoe 30 48.7 6 Josh Richardson 26 42,65 7 Kyle Kuzma 24 41,15 8 Rudy Gay 33 40,75 9 Taurean Prince 25 32,1 10 Dorian Finney-Smith 26 26 11 Alec Burks 28 25,1 12 Darius Miller 29 22,4 13 Torrey Craig 29 20,65 Na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Ledley daje się dymać. Najpierw ten nieklepnięty deal, teraz już potwierdzony nie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Pozyskam z chęcią pick w drafcie, nr nieistotny W szerszej wymianie mogę oddać Shameta/Bambę. Edytowane 16 Lipca 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Szybka akcja: trade. Do San Antonio: Mo Bamba Do Minnesoty: Josh Jackson, Rodions Kurucs, pick Houston (#20) @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Potwierdzam. Bambę mam w FBX#1, także w którejś z lig chciałem mieć kogo innego na wypadek gdyby się nie przebił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ale to on serio az tyla warty ten Yo Mamba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 4 minuty temu, Tizz napisał: ale to on serio az tyla warty ten Yo Mamba? Aż tyle? Dopiero co za Josha chciałeś max dać 15 pick, do tego #20 i Kurucs który jest strzałem w ciemno Dla mnie taka okej wymiana dla obu stron, nikt za dużo nie zyskuje bo rzucamy pograniczem FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 43 minuty temu, cvbe napisał: Aż tyle? Dopiero co za Josha chciałeś max dać 15 pick, do tego #20 i Kurucs który jest strzałem w ciemno Dla mnie taka okej wymiana dla obu stron, nikt za dużo nie zyskuje bo rzucamy pograniczem FA no ale własnie pisałes,ze ten Jackson to superstar a poszedł w pakiecie to tak mnie zaszokowało,ze Bo Yamba taki kozak musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 15 minut temu, Tizz napisał: no ale własnie pisałes,ze ten Jackson to superstar a poszedł w pakiecie to tak mnie zaszokowało,ze Bo Yamba taki kozak musi Chciałem za tego superstara #12 więc jego wartość pozostała bez zmian w moim odczuciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dostanę jakiś late pick za josha harta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Wartość Bamby jest trudna do oszacowania. Mówi się, że ma spory upside, tylko, że Vuc mu w tym nie pomaga, z 2 strony ciężko kierować się samą możliwością upside'u. Ja pozyskałem graczy wciąż młodych, w tym jednego sophomore'a, który zdaje się, wciąż cieszy się zaufaniem w nets. Natomiast Bamba ma oczywiście większy sufit przed sobą niż Kurucs, dlatego trejd ok dla obu stron. A pick#20 jest wart tyle co nic, bo w dobie aukcyjnych FA-sów różnica między nim a FA jest niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Cp3 i KLove na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 3 Paul Millsap 34 41,5 4 Dwight Howard 34 41,3 5 Derrick Favors 28 40,8 6 Harrison Barnes 27 35 7 Jae Crowder 29 31,85 wciaz do wziecia ci panowie, z tym,ze D12 to własciwie oddam za cokolwiek, reszta taniej jak Millsap badz drozej jak Favors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Dziś podobno jest międzynarodowy dzień proszenia o aktualizację składów, więc nie wypadałoby tej ligi zaniedbać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Są aktualne zawsze jeśli u kogoś się coś nie zgadza to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi