julekstep Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1 minutę temu, dapunk20 napisał: serio uważasz że Durant czy jakiś inny superstar w takiej sytuacji by potrafili to spi*****ić? Jakoś jestem w stanie sobie wyobrazić Duranta, który jako lider marnuje prowadzenie 3-1 w serii PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 3 godziny temu, BMF napisał: Ciekawe, że Stevens dostaje za to taryfę ulgową. Masa kibiców Bostonu w mediach (Simmons, Lowe, Mannix itd.) + umiejętne budowanie relacji z dziennikarzami przez klub. Jeszcze rok temu na twitterach można było znaleźć rozkminy typu, czy lepiej mieć Stevensa czy jakiegoś superstara, budując zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 22 minuty temu, iglo13 napisał: CO ma bycie liderem do zawodników którzy są w stanie poprowadzić druzyne do mistrzostwa? Wydaje mi sie ze taki Lillard, czy Kemba są zajebistymi liderami swoich druzyn. I Irving też lideruje Bostonowi To nazwij to jak chcesz. Lider liderowi nie równy. Ja pisałem o tych co mają największe predyspozycje do osiągania z drużyną najwyższych celów a Ty piszesz po prostu o najlepszych zawodnikach swoich drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 13 minut temu, dapunk20 napisał: serio uważasz że Durant czy jakiś inny superstar w takiej sytuacji by potrafili to spi*****ić? ja sądzę, że tak skoro potrafł spi*****ić prowadzenie 3-1 w WCF Edytowane 7 Maja 2019 przez Mameluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 34 minuty temu, dapunk20 napisał: Wszyscy skupiają się na tym Irvingu a nikt nie zwraca uwagi na Bucks. Imo to jest w tej chwili faworyt do tytułu Zabraknie im doświadczenia na tytuł. Nie sądzę żeby byli w stanie ruszyć w finale ekipę z Zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Pisałem o 2015 a nie o 2016. Durant w tamtych PO popisał się tak samo jak i Curry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 13 minut temu, dapunk20 napisał: Pisałem o 2015 a nie o 2016. Durant w tamtych PO popisał się tak samo jak i Curry. No nie do końca Curry rzucał na skuteczności 61%TS a Durant 53%TS miałem na myśli statsy za samo WCF bo co do całych Po to zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Curry zagrał bdb G6/7 ale gdyby nie ten chory hot streak Klaya to nawet z tym jak fatalni byli wtedy KD/Russ w 4Q Warriors skonczyliby sezon przegrywajac 1-4 w 2 rundzie. W Finałach był fatalny, a później to wiadomo co się stało więc nie wiem kto kogo potrzebował bardziej, ale albo wsadzamy obu do tego samego koszyka albo żadnego, bo zarówno jeden jak i drugi potrafili dać strasznie dupy jako samodzielni liderzy w PO. Edytowane 7 Maja 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 28 minut temu, Milin napisał: Zabraknie im doświadczenia na tytuł. Nie sądzę żeby byli w stanie ruszyć w finale ekipę z Zachodu. Z drugiej strony jak Buks wejdą do finałów i zabraknie im doświadczenia to może taniej podpiszą swoich grajków by za rok znowu mieć szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Teraz, dapunk20 napisał: więc nie wiem kto kogo potrzebował bardziej, ale albo wsadzamy obu do tego samego koszyka albo żadnego, bo zarówno jeden jak i drugi potrafili dać strasznie dupy jako samodzielni liderzy w PO. ale tylko jeden ma w cv zdobycie misia jako samodzielny lider teamu (w sensie bez innego MVP-level grajka obok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 4 minuty temu, julekstep napisał: ale tylko jeden ma w cv zdobycie misia jako samodzielny lider teamu (w sensie bez innego MVP-level grajka obok) Mówisz o Dirku czy Olajuwanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Już się do tego odnosiłem wyżej to że jeden wygrał finały z LeBronem gdy u tego za 2 opcje robił Tristan Thompson a drugi przegrał z LeBronem gdy u tego za 2 opcję robił 29 letni Wade będący nadal TOP15 graczem ligi raczej nie robi tak wielkiej róznicy, aby któregoś stawiać jako znacznie lepszego lidera na PO. Edytowane 7 Maja 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 5 minut temu, marceli73 napisał: Mówisz o Dirku czy Olajuwanie? Kto poza Kurą w (pre-Durant) GSW prezentował MVP-level? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Igoudala, w końcu miał Finals MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 8 minut temu, julekstep napisał: Kto poza Kurą w (pre-Durant) GSW prezentował MVP-level? Draymond. nawet były poważne dyskusje, że jest lepszy niż Curry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 8 minut temu, lorak napisał: Draymond. nawet były poważne dyskusje, że jest lepszy niż Curry. No i w roku mistrzowskim GSW (2015) nie dostał nawet 1 punkciku w głosowaniu na MVP 12 minut temu, dapunk20 napisał: Igoudala, w końcu miał Finals MVP aha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Draymond kiedyś prezentował MVP level? Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ale bym chciał fianł Bucks vs Denver Triumf mlodziezy w obu konferencjach nad podstarzalymi zmianierowanymi przeplanocymi gwiazdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Będzie Rockets Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 6 minut temu, allen napisał: Ale bym chciał fianł Bucks vs Denver Taki finał sobie ustaliłem jako wymarzony jakieś 2-3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi