josephnba Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 31 minut temu, Koelner napisał: A można samemu zmienić ? Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 15 godzin temu, josephnba napisał: @Borys sprawdź proszę jeśli to możliwe kto uzyl swoich ustawień żeby pod moim nickiem wstawić opis "zabójca prawaków" i w miarę możliwości wyciągnij wobec tej osoby konsekwencje Trzy wyjścia. Albo sam sobie to zmieniłeś, dajmy na to po pijaku. Albo ktoś Ci się władował na konto, ale to raczej odpada bo by Ci więcej szkód narobił ( np. zmienił avatar na "prawicowy" ), albo któryś z supermoderatorów. Zwykli moderatoratorzy ( np. ja ) nie mają takich możliwości ani uprawnień. Trochę wątpię czy Borys będzie mógł to sprawdzić. Na szczęście sam to możesz sobie zmienić. 15 godzin temu, matek napisał: Ale numer Ktoś musiał wbić na konto, jeśli sam tego nie zrobiłeś. Co najlepsze. On to ma ustawione, a chyba od dobrych 3 miesięcy jak nie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 k**** niemożliwe żebym był aż tak pijany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 23 minuty temu, josephnba napisał: k**** niemożliwe żebym był aż tak pijany! Możliwe. Będąc kibicem Bulls to nawet bardzo możliwe. A jak jednocześnie oglądałeś jakiś blowout Bulls i komentowałeś politykę w Polsce w tym samym czasie, to jestem wręcz pewien jak to się stało. https://www.rp.pl/Ochrona-zdrowia/301239984-Rowerzysta-mial-10-promili-we-krwi-Przezyl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ale ja po pijaku nie używam polskich znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 23 godziny temu, josephnba napisał: Ale ja po pijaku nie używam polskich znaków Wiesz. Jedni jak popiją to mówią "od jutra już więcej nie piję", a drudzy "od jutra zaczynam używać polskich znaków". Mój kumpel po pijaku założył się, że schudnie 15 kg ( ważył 115 w wakacje ) do 100 do świąt o sushi dla 4 osób. Muszę przyznać, było pyszne, rachunek na trzy stówy też, creme brulee jaśminowy palce lizać. Za darmo to dlaczego miałem nie spróbować? Później założył się drugi raz, ale póki co ma farta bo knajpy pozamykane. Podsumowując - Ty ostatni możesz wiedzieć co po pijaku wyprawiasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 josephnba, a nie jesteś czasem politykiem PiS? Im to co chwila włamują się na konta w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ponawiam pytanie o implementację forum do Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) 12 minut temu, jaqjordan napisał: Ponawiam pytanie o implementację forum do Tapatalk. Szacunek za wytrwałość ! musisz kupić najpierw jakieś buty ze sklepu i wtedy może uda ci się skontaktować z administratorem forum! i wtedy jakoś ze dwa lata później @Borys Ci odpowie na twoje pytanie! Ale wielu już próbowało tego dokonać wiec raczej odpusc sobie tapatalka na forum Edytowane 29 Października 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Aha...no cóż. Dzięki w każdym bądź razie za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nie żeby coś ale wygasł certyfikat bezpieczeństwa. Wypadałoby to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 (edytowane) Od jakiegoś czasu nie działają mi w telefonie emotikony na forum, (oprócz tych „wbudowanych” w kod na forum) tylko takie kwadraciki puste się pojawiają mi w tekście… Wcześniej emotikony z „klawiatur” w telefonie normalnie śmigały. mam iPhone. Problem forum czy telefonu? Miał/ ma ktoś tak może? Edytowane 22 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 To samo. Wiec nie wyrzucaj telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 15 godzin temu, ignazz napisał: To samo. Wiec nie wyrzucaj telefonu. Też tak miałem, ale wyrzuciłem telefon i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Hej, osiągnąłem limit załączników. Czy ktoś wie jak to posuwać? Czy zostaje tylko ręczne cofanie się po postach i usuwanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 14 minut temu, Tecu napisał: Hej, osiągnąłem limit załączników. Czy ktoś wie jak to posuwać? Czy zostaje tylko ręczne cofanie się po postach i usuwanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Godzinę temu, Tecu napisał: Hej, osiągnąłem limit załączników. Czy ktoś wie jak to posuwać? Czy zostaje tylko ręczne cofanie się po postach i usuwanie? Jak wejdziesz w swój profil to masz w zakładce taką opcje moje załączniki. Wtedy ci tylko pokaze załączniki i najlepiej je zaznaczyć i usunąc/ Noe musisz szukać historii swoich wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Godzinę temu, ely3 napisał: Jak wejdziesz w swój profil to masz w zakładce taką opcje moje załączniki. Wtedy ci tylko pokaze załączniki i najlepiej je zaznaczyć i usunąc/ Noe musisz szukać historii swoich wpisów Jak masz wykorzystany limit, to nie usuniesz niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 jakaś dziwna ta nowa wersja, tamta była lepsiejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi