matek Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 A jeszcze poza tym, co napisałem wyżej, to spoko byłoby żeby była opcja wyłączenia tego zapytania Czy na pewno chcesz oznaczyć wszystkie tematy na tym forum jako przeczytane? Irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 wiem co mnie drażni. jak wchodzę w jakiś nieprzeczytany temat to kieruje mnie do ostatniego napisanego posta a nie do ostatniego nieprzeczytanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Panowie, weźcie wyślijcie mi reset hasła... - Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 W dniu 8.05.2019 o 09:02, Roger napisał: Da się coś zrobić w temacie, by enter nie powodował tak dużego odstępu? Przeszkadza to w fbxach i wklejaniu składów zespołów i w codziennym użytkowaniu zresztą też :] Ponawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Czy ktos wie gdzie jest teraz opcja zamykania watku? Bo mam tylko podepnij, ukryj i usun. EDIT: czy ktos znalazl sposob na dodawanie listy uzytkownikow do adresu PMa zeby nie robic tego pojedynczo? W poprzedniej wersji wystarczyl przecinek, a teraz ani on ani srednik ani spacja nie dzialaja. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Czy tylko u mnie jak wchodzę na forum w telefonie to za każdym razem muszę się logować mimo, że zaznaczyłem opcje zapamiętaj mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Godzinę temu, ptak napisał: Czy tylko u mnie jak wchodzę na forum w telefonie to za każdym razem muszę się logować mimo, że zaznaczyłem opcje zapamiętaj mnie? U mnie jest w porządku Może czas na przywrócenie fabrycznych w telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 U mnie też okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 @Borys nie chce się czepiać ale banner o wyprzedaży do końca miesiąca wisi już chyba pół roku i raczej nie zachęca do kliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @Borys a ja nie chcę się czepiać, ale mógłbyś chociaż odczytać PW, bo podbijałem kilka razy od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 11 godzin temu, Mich@lik napisał: @Borys nie chce się czepiać ale banner o wyprzedaży do końca miesiąca wisi już chyba pół roku i raczej nie zachęca do kliku. **uja sie znosz na marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Coś się stało i nie można wklejać linków z Twittera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 8 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Coś się stało i nie można wklejać linków z Twittera... podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Filmiki z yt to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 @Borys ? uciążliwe to dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Wtyczki padły. @Borys może tylko to zgłosić do tych co mu forum aktualizowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Mojego PW nawet nie odczytał od kilku dni, mimo że na forum bywa. Może samo się naprawi, kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Oj lipa się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 30 minut temu, matek napisał: Mojego PW nawet nie odczytał od kilku dni, mimo że na forum bywa. Może samo się naprawi, kto wie. Od razu po pojawieniu się problemu wysłałem smsa ale nadal nie ma zmiany sytuacji więc jesteśmy bezradni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi