Borys Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 No warto było nie ruszać forum tak wiele lat, inaczej postęp nie byłby zauważalny a tak to prawie jak nowa rzeczywistość aż będę przez jakiś czas ogonki w słowach pisać. Warto też zobaczyć na komórce jak pięknie wszystko śmiga, także tapatalk nie ma co chyba instalować do obecnego schematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 42 minuty temu, Julius napisał: ps: Youtuba też mega brakowało. Był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 21 minut temu, matek napisał: Był. ale nie taki jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ale nie możesz pisać, że nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 No wlasnie ja z pytaniem czemu tapatalk nie działa... Nie moge sie zalogować na forum. Ktos tez tak ma? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, pitrekk napisał: No wlasnie ja z pytaniem czemu tapatalk nie działa... Nie moge sie zalogować na forum. Ktos tez tak ma? Pozdro Na razie nie działa ponieważ pierwotnie Borys był zdania, iż wystarczy wersja mobilna. Przekonaliśmy go jednak, żeby uruchomił również wtyczkę do Tapatalka - jednak trzeba będzie na to poczekać dłuższą chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 8 godzin temu, Idealny Tułej napisał: Na razie nie działa ponieważ pierwotnie Borys był zdania, iż wystarczy wersja mobilna. Przekonaliśmy go jednak, żeby uruchomił również wtyczkę do Tapatalka - jednak trzeba będzie na to poczekać dłuższą chwilę. Dzięki! Jak włączyć ta wersje mobilna? Sorry ale przegralem z technologią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Da się coś zrobić w temacie, by enter nie powodował tak dużego odstępu? Przeszkadza to w fbxach i wklejaniu składów zespołów i w codziennym użytkowaniu zresztą też :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 True story Jeden enter wygląda jak dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 "Shift+enter" daje rezultat zwykłego entera ale to dużo babrania w FBXach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 7 godzin temu, cvbe napisał: "Shift+enter" daje rezultat zwykłego entera ale to dużo babrania w FBXach Spoko, tylko na telefonie brakuje tego Shifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) A co z tym Tapatalkiem? Święta minęły, długi weekend minął, nawet wiosna niepostrzeżenie minęła i jest już jesień a Tapatalka jak nie było tak nie ma Edytowane 14 Maja 2019 przez Idealny Tułej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 W dniu 21.04.2019 o 21:12, pitrekk napisał: @Borys dlaczego nie można wyłączyć powiadomień o PW? Irytuje trochę klikanie dwa razy, przecież i tak widać, że wiadomość przyszła. Nie rozumiem, dlaczego te powiadomienie jest na sztywno i dałeś blokadę jego zmiany. Nie wiem, dlaczego dodało mi te okienko cytowania, nie mogę go wyrzucić z postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nic nie wrzucałem specjalnie, widocznie tak było ustawione w tej wersji, przejze to czy da sie zmienic, ale mysle, ze tak. Ty bys chciał, żeby tylko na gorze byl numerek czerwony, a zeby na dole nic nie wyskakiwalo czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 26 minut temu, Borys napisał: Nic nie wrzucałem specjalnie, widocznie tak było ustawione w tej wersji, przejze to czy da sie zmienic, ale mysle, ze tak. Ty bys chciał, żeby tylko na gorze byl numerek czerwony, a zeby na dole nic nie wyskakiwalo czy jak? Zmieniałeś coś z czcionkami teraz? Czy mi coś się skopało w telefonie? Na telefonie teraz ciężko odróżnić temat przeczytany od nieprzeczytanego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, Borys napisał: Nic nie wrzucałem specjalnie, widocznie tak było ustawione w tej wersji, przejze to czy da sie zmienic, ale mysle, ze tak. Ty bys chciał, żeby tylko na gorze byl numerek czerwony, a zeby na dole nic nie wyskakiwalo czy jak? Już spieszę z wyjaśnieniami. Chodzi mi o to, żeby te ustawienie powiadomień można było zmieniać, w tej chwili jest zablokowane: Dzięki temu nie będzie trzeba dodatkowo odznaczać powiadomienia obok wiadomości, o której przecież i tak mamy info obok: Niestety teraz nie mam żadnego nowej PW, żeby to pokazać, ale mam nadzieję że wiadomo o co chodzi (czyli żeby administrator włączył możliwość zmiany tej opcji). Edytowane 15 Maja 2019 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Już jest okej z czcionka, nie wiem co się stało wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 @Borys o tak to wygląda Niepotrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W dniu 15.05.2019 o 11:02, matek napisał: @Borys o tak to wygląda Niepotrzebnie. bardzo niepotrzebnie W dniu 15.05.2019 o 09:23, Borys napisał: Borys wysłałem Ci PW w sprawie uprawnień moda, rzuc okiem w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Mam pewien problem. Gdy chcę zedytowac post i zacytować jakiegoś użytkownika, cytat pojawia mi się już w miejscu na nowy wpis. Ja coś przeoczyłem, czy to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi