RonnieArtestics Opublikowano Sobota o 13:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:51 2 godziny temu, Siner napisał(a): Ja też gram. Sorka za opóźnienie. Akceptuję degradację ale od tylu lat gram i nigdy nie zawaliłem więc się coś może dla mnie znajdzie? Dziwnie działa odzyskiwanie hasła w moim przypadku. Nie dostaje maila W dniu 2.10.2025 o 19:20, Lew napisał(a): Siema, nie mogłem odzyskać hasła do konta bo nie dało rady potwierdzić, że nie jestem robotem... . Podsumowując, oczywiście gram dalej, ale nie wiem gdzie:) @Borys takie problemy zgłaszają ludzie już od dwóch lat ponad, czy nawet dłużej. Jest szansa coś z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu W dniu 4.10.2025 o 15:51, RonnieArtestics napisał(a): @Borys takie problemy zgłaszają ludzie już od dwóch lat ponad, czy nawet dłużej. Jest szansa coś z tym zrobić ? Powinno działać,robiłem właśnie porządek z tym weryfikatorem Googla, tylko,że teraz jest obrazkowy,tam trzeba trochę się wysilić. Ale obyczaje jeszcze dodatkowo po poludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi