fluber Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 21 minut temu, człowiek...morza napisał: Trae Young has a negative net rating in the playoffs. The Hawks have been outscored by -0.2 points for every 100 possessions he’s been on the court krew na rekach macie z tym denver a karpik sie smieje Wrzucisz jokica dla porównania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Wiesz Jokić ma w Playoffs znacznie gorszy NET, bo np ławka Blazers ssała wybitnie i Denver wtedy uciekało, ale to nadal Jokić był najlepszym zdecydowanie graczem Denver w Playoffs. Tak samo Trae jest najlepszy w Hawks, a nie Bruno Fernando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 1 minutę temu, Lucas napisał: Tak samo Trae jest najlepszy w Hawks, a nie Bruno Fernando NIE, NAJLEPSI SĄ FERNANDO I HUNTER, BEZ NICH ATLANTA NIE ISTNIEJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, cvbe napisał: NIE, NAJLEPSI SĄ FERNANDO I HUNTER, BEZ NICH ATLANTA NIE ISTNIEJE Hunter jest zajebisty akurat, byłem mocno zdziwiony ze udalo sie bez niego ojebać Philly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 4 minuty temu, Lucas napisał: Wiesz Jokić ma w Playoffs znacznie gorszy NET, bo np ławka Blazers ssała wybitnie i Denver wtedy uciekało, ale to nadal Jokić był najlepszym zdecydowanie graczem Denver w Playoffs. Tak samo Trae jest najlepszy w Hawks, a nie Bruno Fernando Mój wpis miał na celu ośmieszyć argument a nie jokica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Mój wpis miał na celu ośmieszyć argument a nie jokica:) Wiem, po prostu wyjaśniałem, bo pewnie sporo osób zobaczy skrina, którego CM wrzucił w dwóch tematów i nie spojrzy na to szerzej i rozsądniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 4 minuty temu, Lucas napisał: Hunter jest zajebisty akurat, byłem mocno zdziwiony ze udalo sie bez niego ojebać Philly Niezastąpiony! I BRUNO TEŻ, NIE MARTW SIĘ C_M! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 9 minut temu, cvbe napisał: Niezastąpiony! I BRUNO TEŻ, NIE MARTW SIĘ C_M! Ja wiem ile grał, po prostu jak grałto grał dobrze w całmy sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Bruno Fernando legit grajek jak widać, chętnie wysłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 6 godzin temu, Lucas napisał: Ja uważam że Dallas ma po prostu lespzy zespół, mimo że Jokic to najlepszy gracz serii i bardzo lubię Jrue Holidaya. Karpik ma 'farta" że BroLo super zagrał, że Trae ma wybitny debiut w Play-offs czy że Zion grał fantastycznie przeciwko Nuggets i generalnie miał świetna druga część sezonu. Trae - Zion to niesamowity ofensywny duet, a do tego trafili z formą Bojan, Bridges czy Lopez. Po prostu LBS czy wcześniej GSW mieli pecha, a karpik sporo szczęścia/umiejętności że tak mu zagrało wszystko. No ale Trae Young przez swój styl gry chyba nadal pozostaje trochę niedoceniany, ale o tym to ja pisałem jeszcze przed startem sezonu Nawet pomijając opisy (gdzie LBS wreszcie przyszedł na serię) to fit+talent+forma graczy po stronie Mavs po prostu. To jak bierzemy Ziona z rs to może weźmy też Granta z rs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 A tam Bruno Fernando, zobaczcie na Dunna: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Dunn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) W Heat oczywiscie jest jeszcze szczuplejszy, 6% body fat etc. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 14 minut temu, tangiers napisał: W Heat oczywiscie jest jeszcze szczuplejszy, 6% body fat etc. Uuu to traci wszystkie zalety - Cavs in 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 kto nie głosował za Pacers w PO ten ma krew na klawiaturze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: kto nie głosował za Pacers w PO ten ma krew na klawiaturze! dokładnie, skandal, skandal, skandal CP3 znowu zamknął serię w stylu niedostępnym dla nikogo innego, a Pacers zostali skrzywdzeni okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 U @MarcusCamby ma jeszcze gwarantowany kontrakt na przyszły sezon Cytat July 1st, 2021 at 3:29pm CST by Eli Cohen Raptors guard Jalen Harris has been dismissed and disqualified from the league due to violating terms of the NBA’s anti-drug program, reports Shams Charania of The Athletic. According to the report, Harris is able to apply for reinstatement in one year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 ale Capela dzisiaj pohedgował, Lopez nie wiedział co się dzieje, żadnej trójki nie trafił. Definitywnie, Capela to top20 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 W dniu 4.01.2021 o 13:51, karpik napisał: No, a mieliście z qcinem jednego future HOF centra, to go woleliście wymienić za kolejnego ball handlera. Tak sobie ostatnio myślałem, że bez tej wymiany, to Wolves w zdrowiu byliby murowanym faworytem do tytułu, ale co stało, to się nie odstanie. Fatalny ruch. cześć @karpik dziekujemy za docenienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 @Tecu Możesz podziękować osobom, które były przeciwne tej umowie, co mu zaoferowałeś niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @Tecu Możesz podziękować osobom, które były przeciwne tej umowie, co mu zaoferowałeś niedawno Ryzyk fizyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi