Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: a tuckera nie kochajo nagle sie zrobil kasztan za dużo naleśników je, ogranicz mu dietę, stary jest już trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) 18 minut temu, january napisał: Niż w RL?? Na pewno nie. Vs moi Lakers? Bardzo bym polemizował (bo tam poza podkoszowymi ławki praktycznie nie ma, a fulltime Giannis na obwodzie traci pewne swe zalety) No ja chcę skończyć #1 w tej lidze, bez przesady już, że po 2T gdzie mam overall w miarę zdrowych liderów (2x all-NBA 1st + tam AS level Ingram, Russell jedynie dużo absencji, ale on gra ofensywnie lepiej niż rok temu no cmon), dość szeroką rotację pasujących rolesów i dalej nie jestem #1 + strata teamów z West minimalna... Kurde kiepsko to wygląda. Co, jak mi w 3T Bron lub Butler wyleci na +- 10 spotkań, to jeszcze za jakieś pizdzielce spadnę na zachodzie, bo "nie miałem wystarczającej przewagi"? Słabe to. Pamiętaj jeszcze o tym, że ten trymestr ma 25 meczów, nie 27 stąd te różnice muszą być proporcjonalnie mniejsze. 1W więcej daje większą różnicę niż dawał w T1 stąd każdemu kto Ci da 20-5 powinieneś dodać do ulubionych userów a i tak wszystko rozstrzygnie się w T3 który to będzie miał aż 29 meczów. 16 minut temu, ignazz napisał: Gasol robi Tobie glebie? Czy nierówny OG którego wszyscy traktują jakby już był LBJ a w obronie Leonardem? Można cisnąć z Wigginsa ale popatrz co gra czasem A nie ze meh i takie tam W nocy poprawnie i 9 asyst Żyjecie jakimiś tam latkami Nierówny kto? OG? Żartujesz chyba, albo spojrzałeś tylko na dzisiejszy mecz. Jak dla Ciebie 37% w RS jest nierówne i do tego elite D, to ja nie wiem co jest dobre. Gay po achillesie? Na Wigginsa się już tyle napatrzyłem, że już mnie więcej do tego nie zmusisz. Raz na jakiś czas uda mu się coś pokazać jak w zeszłym roku vs OKC. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 16 minut temu, january napisał: Podobnie jak do ławki (wut? Huerter, Korver, Brown, Lopez, Olynyk, Dedmon, Claxton, podam potem co i jak, ale Korver i Huerter grają świetne trymestry na przykład, KK wręcz kosmiczy) W tej kolejnosci pod wzgledem poziomu, co przy 11 absencjach big4 po 15 meczach trymestru oznacza... ze Twoim 6th manem jest blisko 40-letni kyle korver. Nie wiem tez po co wymieniasz olynyka, dedmona, czy claxtona ktorzy w tym trymestrze nie zawsze lapia sie do rotacji w nba. To moi 13, 14, i 15 gracz rotacji ( vince, pinson i harrison) uskladali wiecej meczow od nich ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy zeby opowiadac o nich jako o mocarnych rezerwowych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Pamiętaj jeszcze o tym, że ten trymestr ma 25 meczów, nie 27 stąd te różnice muszą być proporcjonalnie mniejsze. 1W więcej daje większą różnicę niż dawał w T1 stąd każdemu kto Ci dać 20-5 powinieneś dodać do ulubionych userów a i tak wszystko rozstrzygnie się w T3 który to będzie miał aż 29 meczów. Nierówny kto? OG? Żartujesz chyba, albo spojrzałeś tylko na dzisiejszy mecz. Jak dla Ciebie 37% w RS jest nierówne i do tego elite D, to ja nie wiem co jest dobre. Gay po achillesie? Na Wigginsa się już tyle napatrzyłem, że już mnie więcej do tego nie zmusisz. Raz na jakiś czas uda mu się coś pokazać jak w zeszłym roku vs OKC. 3 ostatnie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Anunoby rzuca od grudnia na 29% za 3, gość jest jeszcze mało reliable jako strzelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Anunoby rzuca od grudnia na 29% za 3, gość jest jeszcze mało reliable jako strzelec. U Elda nie ma Siakama tak dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Wiec on musi mieć więcej w ataku Bo ma inna role niż rl Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 21 minut temu, człowiek...morza napisał: no kiedys wroten byl facilitatorem i glownym scorerem w systemie 76ers, a tera wchodzi z lawki w kujawsko-pomorskim. Nie widzę związku zupełnie. Oj Burksowi przydałoby się powtórzyć drogę Clarksona. Jak wyglądał świetnie w Cavs i zwracałem na to uwagę, ludzie i tak kręcili głowami, bo to Cavs. Jak zaczął wyglądać legit w Jazz to atencja przyszła. Szkoda tej kontuzji Powella, bo Mavs byli gotowi za jego półroczne wypożyczenie i nawet braku praw Birda rzucić ponoć first picka. Czułem, że Burks jest niedoceniany, ale takiego poziomu ignoractwa jak wstawka z Wrotenem się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 rotacja Ignazza, podobno taka super: LMA progres w O, w D dalej kasztan Brogdon - pół trymestru nie gra Wiggins - nie skomentuję Morris - wokół Jokicia/Plumlee spoko, ale jako primary bh - nie czuję tego i jest ot below avg starter jak gra 30mpg Gay - 20mpg i w sumie bez bajerwerków, ot pogra, i idzie pod prysznic Len - nie skomentuję, dalje jest klockiem bez mobilności, ale rzut też nie siedzi Reddish - dwa spoko mecze i 20 c***owych, nie tędy droga Stan J - nie skomentuję Bertans - połowa trymestru poza grą Little -garbage time player Murray - 24mpg i gra tyle, bo Pop go lubi, szkoda wtym wszystkim potężnego Derricka Collins - na C ujdzie (dalej c***owy, ale nie jak na PF), w ataku wymaga kreatora żeby żyć, każdy większy go przestawia Langford - kto to ? Bradley - obrona istnieje ? Schofield - garbage player Wizzards sorry bardzo, ale to nie jest tak jak w opisie Iggy'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Czułem, że Burks jest niedoceniany, ale takiego poziomu ignoractwa jak wstawka z Wrotenem się nie spodziewałem. A to nie bylo odnosnie russella?:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 3 minuty temu, karpik napisał: Kluczowe w dyskusji jest czytanie ze zrozumieniem. Ja nie dyskutuję, bo się w miarę zgadzam z Twoim rankingiem (poza tym, że se dodałeś ze 3W i bilans Knicks to żart jakiś). Napisałeś jednak, że Trae przypominać zaczyna stat paddera, z czym się nie zgadzam i chciałbym przeczytać dlaczego tak uważasz. Bez pustych sloganów, tylko raczej konkretnie na czym polega jego stat padding. Knicks to nie żart na ten moment. Ile meczów zagrało ich big3 razem? Kiedy oni się zgrali? Non stop któregoś nie ma. Teraz im Śliwa wypadł jeszcze, więc kim oni będą grać na 5? Tysonem czy zmuszać do tego Davisa? PJ Tucker? Lubię ziutka ale sam przyznasz że to nie ten PJ co rok i dwa lata temu. A Dotson, Juancho i Malik? Niech pokażą coś konkretnego w T2 to Knicks skończą u mnie w top3. Póki co tam na moje oko rotacja to tragedia a ostatnie hero mode Leonarda na niewiele starcza. Co do Trae musiał bym odnaleźć konkretne sytuacje meczowe które mi zapadły w pamięć. Weź też to pod uwagę, że ja w Twoim teamie najbardziej cenię Issaca i może to że on wypadł w pierwszej kolejności przyniosło mi na myśl taki a nie inny bilans. Po prostu dużo tracisz jak go nie ma i sam Trae z tymi kolesiami nie utrzyma .500 jak w T1. Choć wrócił Zion więc te .500 jest nadal całkiem możliwe. Czy jestem wstanie Ci bardziej wytłumaczyć swój to myślenia i oceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 3 graczy w top20 graczy za ten trymestr, szkoda ze wypadł mi Winslow, ławka trochę kuleje przez to, ale za to big3 robi ungabunga- zgadzam się, ze gorszy bilans niż T1 bo Drummond osiadł na laurach, nie będę przekonywał ze grając o coś miałby większa motywacje, to niestety uroki oceniania na podstawie postawy z rl NBA Niemniej cieszy, ze nadal Sota wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Eld ty grasz zamiast Siakamem Bagleyem który dopiero wrócił na 4 mecze. Proszę nie wypominaj głębi innych jak masz zupełnie inna budowę składu niż Toronto 3 minuty temu, polishllama69 napisał: rotacja Ignazza, podobno taka super: LMA progres w O, w D dalej kasztan Brogdon - pół trymestru nie gra Wiggins - nie skomentuję Morris - wokół Jokicia/Plumlee spoko, ale jako primary bh - nie czuję tego i jest ot below avg starter jak gra 30mpg Gay - 20mpg i w sumie bez bajerwerków, ot pogra, i idzie pod prysznic Len - nie skomentuję, dalje jest klockiem bez mobilności, ale rzut też nie siedzi Reddish - dwa spoko mecze i 20 c***owych, nie tędy droga Stan J - nie skomentuję Bertans - połowa trymestru poza grą Little -garbage time player Murray - 24mpg i gra tyle, bo Pop go lubi, szkoda wtym wszystkim potężnego Derricka Collins - na C ujdzie (dalej c***owy, ale nie jak na PF), w ataku wymaga kreatora żeby żyć, każdy większy go przestawia Langford - kto to ? Bradley - obrona istnieje ? Schofield - garbage player Wizzards sorry bardzo, ale to nie jest tak jak w opisie Iggy'ego Robię odnośniki do OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Czułem, że Burks jest niedoceniany, ale takiego poziomu ignoractwa jak wstawka z Wrotenem się nie spodziewałem. ja nie porownuje burksa i wrotena jako graczy. uderzylem w to, jakoby bycie scorerem i facilitatorem w warriors stanowilo jakis wielki argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Kamiński BAgley ( bez gry) Nurkic Kanter Gasol Gasol tez wrócił dopiero na 5 gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 6 minut temu, BMF napisał: Anunoby rzuca od grudnia na 29% za 3, gość jest jeszcze mało reliable jako strzelec. Liczymy T2 więc mamy 32,7%. Grudzień już został rozliczony. Za cały RS ma ponad 36%. TS 54% też nie jest złym. Poza tym on nie jest u mnie main pointer ale plastrem który ma wkurw*iać obwodowych drużyn przeciwnych. W offense ma taką samą rolę jak w RL Toronto, stoi z boku i czeka na odpalenie trójki z wide open. Generalnie spodziewajcie się opisu jak w zeszłym roku po T2 w Celtach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) @Eld @polishllama69 to jakaś ukryta kamera? polowa składu to C którzy są kontuzjowani Kamiński nic BAgley ( bez gry) wrócił 4 gry Nurkic zero gier Kanter ? Gasol wrócił dopiero na 5 gier OG może bronic ale kto rzuca? Edytowane 23 Stycznia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Knicks to nie żart na ten moment. Ile meczów zagrało ich big3 razem? W 2t ciągle ani jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: @Eld @polishllama69 to jakaś ukryta kamera? skąd ten pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 12 minut temu, BMF napisał: Anunoby rzuca od grudnia na 29% za 3, gość jest jeszcze mało reliable jako strzelec. oooo to tak jak zajebisty devin booker w tym trymestrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi