Alonzo Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Olynyk "jeden z wielu" w Heat, . Dziś z Wizards "jeden z wielu" wygrał dobitką mecz z Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Dziś z Wizards "jeden z wielu" wygrał dobitką mecz z Wizards Co na chwile odwroci uwage od tego jak wygladal przez caly mecz:) w sumie "cały" to duże nadużycie z mohej strony. Wyglada na to ze bam go przeskoczyl w rotacji. Richardson i mcgruder to ojcowie sukcesu:) Edytowane 19 Października 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Co na chwile odwroci uwage od tego jak wygladal przez caly mecz:) w sumie "cały" to duże nadużycie z mohej strony. Wyglada na to ze bam go przeskoczyl w rotacji. Richardson i mcgruder to ojcowie sukcesu:) jakiego sukcesu? ten wynik to jeden wielki fart i sędziowski wał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 jakiego sukcesu? ten wynik to jeden wielki fart i sędziowski wał Zwyciestwa bo tylko to się liczy w ostatwcznym rozrachunku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Zwyciestwa bo tylko to się liczy w ostatwcznym rozrachunku:) mam gdzieś takie zwycięstwa, sędziowie to rak który toczy tą ligą i odbiera całą przyjemność o ile można mówić o przyjemności skoro chodzisz niewyspany cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 mam gdzieś takie zwycięstwa, sędziowie to rak który toczy tą ligą i odbiera całą przyjemność o ile można mówić o przyjemności skoro chodzisz niewyspany cały dzień Wiesz, Dla mnie to co robili sędziowie w serii playoffowej z 76ers szczególnie w 4 meczu, to było kurewstwo. Uroki tego sportu, który kochamy. Z kibicowskiego punktu widzenia różnie oceniamy poszczególne akcje i sędziowskie decyzje. Dla mnie dobry meczu Heat i uczciwy łin, choc nie neguję, że mieli farta przy dobitce Kellego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Wiesz, Dla mnie to co robili sędziowie w serii playoffowej z 76ers szczególnie w 4 meczu, to było kurewstwo. Uroki tego sportu, który kochamy. Z kibicowskiego punktu widzenia różnie oceniamy poszczególne akcje i sędziowskie decyzje. Dla mnie dobry meczu Heat i uczciwy łin, choc nie neguję, że mieli farta przy dobitce Kellego. dopóki przepisy nie ulegną zmianie i review będzie dostępne tylko w mało istotnych sytuacjach nic się nie zmieni gdybym był kibicem Heat to też bym pewnie nic nie widział, tak to już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ciesze sie ze mam nosa do steali. Po osmanie i trierze teraz znakomity mecz zagrał mcgruder:) cavs wchodza do playoffs na luzie:) Czulem, ze McGruder bedzie dobry, no ale niech Ci bedzie ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Czulem, ze McGruder bedzie dobry, no ale niech Ci bedzie ☺ To tylko pokazuje że nie handlujesz byle czym tylko towarem o wysokiej jakosci:) Polecam tego sprzedajacego Fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 To tylko pokazuje że nie handlujesz byle czym tylko towarem o wysokiej jakosci:) Polecam tego sprzedajacego Fluber W koncu ktos napisal prawde ☺ Tak wlasnie jest, kazdy gracz z mojej wesolej ferajny to potencjalny steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 W koncu ktos napisal prawde ☺ Tak wlasnie jest, kazdy gracz z mojej wesolej ferajny to potencjalny steal Powinienes dostac jeszcze rekomendacje od Tomka za josha harta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Gdyny nie to, ze za Harta bedzie trzeba za rok dac 15 za sezon to bym go nie oddawal za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Richardson i mcgruder to ojcowie sukcesu:) To chyba nie widziałeś Derricka Jonesa Jr, który był pierwszą opcją w pierwszej połowie Heat i to dzięki jego grze Beal i Morris mieli od początku problemy z faulami. Do tego kozacka obrona. Czteroletnie minimum, Panowie Wall też kozacko wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 To chyba nie widziałeś Derricka Jonesa Jr, który był pierwszą opcją w pierwszej połowie Heat i to dzięki jego grze Beal i Morris mieli od początku problemy z faulami. Do tego kozacka obrona. Czteroletnie minimum, Panowie Wall też kozacko wyglądał. A jak tam Hassan w obronie? Na razie widizalem skrót i znowu ładnie na zbiórce, parę lobow wykończyl, ale w ataku chyba nie dostaje za dużej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Janek wygląda kozacko fizycznie kilka wjazdów co odpalił to aż się łezka zakręciła, o dziwo fajnie wyglądają tam Green i plemnik Riversa, szkoda porażki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 A jak tam Hassan w obronie? Na razie widizalem skrót i znowu ładnie na zbiórce, parę lobow wykończyl, ale w ataku chyba nie dostaje za dużej roli. Hassan często domagał się piłki, ale jej nie dostawał przez co pod koniec połówki zaczął się irytować i z dwa razy machnął rękami. W defensywie nic specjalnego nie pokazał, Wall jeździł jak na autostradzie mijając dwóch rywali i obecność Hassana w niczym mu nie przeszkadzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 W defensywie nic specjalnego nie pokazał, Wall jeździł jak na autostradzie mijając dwóch rywali i obecność Hassana w niczym mu nie przeszkadzała. oglądałeś drugą połowę, bo raz jak dostał bloka to odleciał na 10 metrów, chyba, że coś pomyliłem i to nie był Hassan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Janek wygląda kozacko fizycznie kilka wjazdów co odpalił to aż się łezka zakręciła, o dziwo fajnie wyglądają tam Green i plemnik Riversa, szkoda porażki Green stał się niedoceniany, nie wiem jak on nie dostał lepszego kontraktu po dobrym sezonie w Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 oglądałeś drugą połowę, bo raz jak dostał bloka to odleciał na 10 metrów, chyba, że coś pomyliłem i to nie był Hassan No przecież wiesz, że nie oglądałem, bo pisałem w jazda, jazda na żywo, że muszę się solidnie kimnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 No przecież wiesz, że nie oglądałem, bo pisałem w jazda, jazda na żywo, że muszę się solidnie kimnąć. no wiem, nawet widzę ;] to może obejrzyj, a potem dawaj ludziom recapy hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi