Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, gizior napisał(a):

A no mogło by być całkiem ciekawe trio... Pewnie jakby NAW był w składzie jak przejąłem Hornets to Reavesa bym nie wymieniał, no ale po czasie można już tylko gdybać co by było gdyby...

Reaves to oczywiście tylko "moja zasługa" 😉 ale NAW jeszcze nie za mojej kadencji 😜 

to zasługa wielkiego goata @MarcusCamby, ktory rowniez byl odpowiednio krytykowany xd

co ty tam marcus dostales, 30 pick atlanty?

21 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

to zasługa wielkiego goata @MarcusCamby, ktory rowniez byl odpowiednio krytykowany xd

co ty tam marcus dostales, 30 pick atlanty?

Nikt nie skrytykował tego dealu, kłamco :)

Pick Atlanty z przyszłości, świetny w tym sezonie Mamukalashvili i fajne objawienie Brandon Williams 

Także kłam dalej :)

34 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

świetny w tym sezonie Mamukalashvili i fajne objawienie Brandon Williams

Dokładnie tak jest👍, jak na razie jestem z nich zadowolony - szczególnie z Mamu, co oczywiście nie oznacza, że nie mogą być wymienieni w bliższej lub dalszej przyszłości 😉

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

Na pewno ja krytykowałem. I ktoś jeszcze też

To wskaż te posty, proszę :) Jak wskażesz to +1 przy bilansach, jak nie to minus jeden za bycie notorycznym kłamcą :)

Nie było takich postów. NAW będąc na bloku nie dostał, ani jednej oferty oprócz tej z Atlanty Hawks. W tej sytuacji sądzę, że i tak negocjacje jego sprzedaży przebiegły udanie. Raczej mało kto spodziewał się takiego sezonu w jego wykonaniu, zresztą nominacja do MIP w bycie w TOP3 mówi wiele. Pomogło oczywiście zamieszanie i problemy z Trae Youngiem, ale wątpię by ktoś je przypuszczał już w sierpniu :)

@Reikai @MarcusCamby

Sabonis i Edey powinni być out. Sabo jest przecież po operacji. Edey nie zagrał od początku grudnia. Jak ich liczyć w ogóle?

@24kobe8

Jarenowi wyczyścili kolano z czego profity pewnie będziesz czerpał w kolejnym sezonie. Podobnie jak u mnie KPJ. Ciężko coś z tym zrobić. Taka ta nasza giera dokuczliwa, trzeba się z pewnymi przypadkami po prostu pogodzić.

2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

@Reikai @MarcusCamby

Sabonis i Edey powinni być out. Sabo jest przecież po operacji. Edey nie zagrał od początku grudnia. Jak ich liczyć w ogóle?

@24kobe8

Jarenowi wyczyścili kolano z czego profity pewnie będziesz czerpał w kolejnym sezonie. Podobnie jak u mnie KPJ. Ciężko coś z tym zrobić. Taka ta nasza giera dokuczliwa, trzeba się z pewnymi przypadkami po prostu pogodzić.

No, ja bym sie slowem o Sabonisie nie odezwal, ale uznalem, ze skoro JJJ jest po operacji i ma grac, to czemu nie Sabonis.

No, ale tak jak pisalem, niech kazdy liczy to sobie po swojemu.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Sarr też jest po operacji czyli rozumiem, że nie liczymy jako shutdown, tylko out? :)

Z tego co wiem to nie miał żadnej operacji, chyba że wiesz coś więcej, to możesz się podzielić :)

Z moich KPJ na pewno miał czyszczone kolano i zaznaczyłem w opisie.

10 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Z tego co wiem to nie miał żadnej operacji, chyba że wiesz coś więcej, to możesz się podzielić :)

Z moich KPJ na pewno miał czyszczone kolano i zaznaczyłem w opisie.

Faktycznie, zapalenie palca u nogi. Coś mi źle mignęło ostatnio :)

O Edey się rozpisałem, właśnie ze względu na Sabonisa. Podałem jego historię i dałem możliwość oceny własnej, co nawet podkreśliłem przy bilansie.

A Sarra myślę, że możemy traktować podobnie jak MPJ ;) 

Dlaczego? 

mam świetny sezon Durena którego bym zapewne w ostatnim miesiącu ukrywał gdy moim młodzi rozegrali na prawdę fatalny sezon. Jedyny rozgrywający Swxton nagle przestał podawać i zrobił najwyższy wynik w spurs 2,8 asysty. 
Mathurin który świetnie zaczął sezon po kontuzji seryjnie nie trafia za 3 (poniżej 30%} 

Zachire Bilal Sochan nie komentuje. 

2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

mam wrazenie, ze w co drugim opisie jest prosba o bilans na 5w xd

ogolnie powinnismy wymyslic kary za to ordynarne tankowanie. obrzydliwa strategia pokazujaca w szczegolnosci brak umiejetnosci

No niestety nie poszlo jak myslalem. A ze w lidze mamy podobny proces to odwzorowanie sytuacji w pełni. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Dlaczego? 

mam świetny sezon Durena którego bym zapewne w ostatnim miesiącu ukrywał gdy moim młodzi rozegrali na prawdę fatalny sezon. Jedyny rozgrywający Swxton nagle przestał podawać i zrobił najwyższy wynik w spurs 2,8 asysty. 
Mathurin który świetnie zaczął sezon po kontuzji seryjnie nie trafia za 3 (poniżej 30%} 

Zachire Bilal Sochan nie komentuje. 

No niestety nie poszlo jak myslalem. A ze w lidze mamy podobny proces to odwzorowanie sytuacji w pełni. 

ty to tam c***. tankowanie nie dziwi, bo nie bylo potencjalu na nic wiecej.

ale pare ekip specjalnie sie osłabiło, mimo ze easy moglo grac o po

Ja nie zamierzam gonić 4 najgorszych ekip ale poza nimi moje bolączki w składzie i nierówność budowy się uwypuklają. 

Liczę na pozyskanie PG z draftu który ułoży grę na nowo pod lidera. Którego zrobię multimilionerem już w lato. 

Liczę na pozyskanie PG z draftu który ułoży grę na nowo pod lidera. Którego zrobię multimilionerem już w lato. 

Mam medialnie z tych najsłabszych najlepsze nazwiska ale taki Keldon Johnson robiący 12 punktów przecież jako współlider niedaleko mnie zaprowadzi. 

Mathurin uznana Marka nagle przestał trafiać. 
A 30% produkcji robi mi Duren i niechciany w rozmowach Achiuva. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Dlaczego? 

Raczej z tego co masz da się złożyć w miarę sensowny skład. Duren miał świetny czas, jest Mathurin, jest jeszcze kilku graczy, którzy coś powinni dać. No na pewno na więcej niż 6W. Najlepszy trymestr w sezonie? Myślę, że tak, a średnią masz powyżej 8W na ten moment.

Teraz, Braveheart22 napisał(a):

Raczej z tego co masz da się złożyć w miarę sensowny skład. Duren miał świetny czas, jest Mathurin, jest jeszcze kilku graczy, którzy coś powinni dać. No na pewno na więcej niż 6W. Najlepszy trymestr w sezonie? Myślę, że tak, a średnią masz powyżej 8W na ten moment.

Bo jestem przyzwyczajony że dostanę dużo. Dużo za dużo. Ale prawda jest taka że top draftu jest i tak bardzo daleko. To oczywiste że widzę się lepszy niż 4 tankerow. Ale nie chcę tu oddawać walkowerem walki z innymi cwaniakami których widzę wyżej bo mają chociażby dobrych rozgrywających. 

wgl tera załapałem szukajac krytycznych komentarzy na deal @MarcusCamby naw'a, że w lato @RonnieArtestics miał duo diabate i queta xd

ale oni by Ci siedli z twoja katastrofa w  obronie

•  
Edytowane przez człowiek...morza