Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Heat mieli +41 w moim pierwszym sezonie. Pamiętam, że o tym rozmawialiśmy coś po fakcie, zeby wyciągnąć wnioski na przyszłośc - nie udało się  :)

@24kobe8 dostał w głosowaniu taki wynik i nie nalezy tego ruszać. Tak wyszło i gratulacje. Po prostu warto pomyśleć przyszłościowo o racjonalniejszym ocenianiu nowo budowanych drużyn - to tylko taka moja sugestia. 

Hej, oczywiście nie ruszać bilansu 😉 aby wyjść z twarzą z tej sytuacji proponuję abysmy wszyscy przyznali się do błędu, bili w pierś i pamietali aby za rok tak ku pamięci odjąć 2-3 winy Orlando i wyjdzie równo...

a na serio jestem przekonany @Alonzo że jakbyś zamiast skupienia się na atakach na nas i na tym jak Ciebie wszyscy chcieli oszukać i oskubać ze zwycięstw zajął się Ace'em miałbyś lepsze efekty. Człowiek uczy się przez całe życie 

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no co Ty, nie doczytałeś Rybaku?

nie widze nic kompletnie o zwiekszonym usg, liczbie rzutow, a to jest clue

ja nikogo zmiany roli nie bede uczyl!

ale licze, ze tutejsi gm'owie maja choc w stopniu podstawowym nauczone zasady logiki i potrafia wyciagac prawidlowe wnioski.

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dobrze wiesz CM, że Hawks na 1 seedzie to po prostu sprawiedliwy rezultat

a, że trafi się Tobie gorsza drobinka, to nie wiem

może trzeba było zrobić jeden opis więcej?

a gdzie ja napisalem, ze hawks nie zasluzyli na 1 miesjce?

co wiecej to ja przed sezonem ich windowałe w górę, gdy inni mieli oczy zamkniete

tylko tak jak wowczas nie przeragowywalem, tak teraz tego nie robie, w przeciwienistwie co do poniektorych jak widze.

czlowiek morza = trzezwa ocena zawsze i wsedzie

Edytowane przez człowiek...morza

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dobrze wiesz CM, że Hawks na 1 seedzie to po prostu sprawiedliwy rezultat

a, że trafi się Tobie gorsza drobinka, to nie wiem

może trzeba było zrobić jeden opis więcej?

A tu jest akurat ciekawie, bo o tym, że Knicks nie zagrają potencjalnie z Magic w 2R zadecydowało najbardziej mocno odbiegające od consensu 47W (średnio 54W pozostali dawali) na przestrzeni sezonu otrzymane przez nich od GMa Magic :)

Edytowane przez january

1 minutę temu, january napisał(a):

A tu jest akurat ciekawie, bo o tym, że Knicks nie zagrają potencjalnie z Magic w 2R zadecydowało najbardziej mocno odbiegające od consensu 47W (średnio 54W pozostali dawali) na przestrzeni sezonu otrzymane przez nich od GMa Magic :)

coz xd

3 minuty temu, january napisał(a):

A tu jest akurat ciekawie, bo o tym, że Knicks nie zagrają potencjalnie z Magic w 2R zadecydowało najbardziej mocno odbiegające od consensu 47W (średnio 54W pozostali dawali) na przestrzeni sezonu od GMa Magic :)

pewnie nie tylko Knicks dosięgła jedyna i słuszna kończyna sprawiedliwości

still Knicks mogliby mieć to w pitolu gdyby zrobili jeden opis więcej

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

8 minut temu, january napisał(a):

Alonzo czyli szkalujesz wszystkich dookoła a proste sprawdzenie pokazuje że jesteś hoojkiem w stosunku do największego konkurenta sam osobiście?

wychodzi na to że złodziej ocenia innych swoją miarą

Edytowane przez ignazz

6 minut temu, january napisał(a):

51 od @ernie9005 tez zrobilo swoje

24 minuty temu, january napisał(a):

Tak, zgadza się.

Knicks to drużyna na okolice 47W wg mnie (polecam rzucić okiem na skład). Tam chyba zabrakło opisów w 1 i 2T za co też poszło -1W przy braku opisu przy danym trymestrze (może wtedy by Knicks dobili u mnie do 50W - ale to max bez głębi składu).

Warto tez dodać że GM Lakers ocenił swoich Lakers na 58W (dostał 55W)i to przy nieobecności Currego w 41W, czy LeBrona w 22W  (ale należało o Gordonie i jakichś innych z d.. absencjach pisać przecież xD )

Niezmiennie bawi też bilans Nuggets mimo kontuzji Joka, czy .. braku Gordona jako rim protectora - jak lubi powtarzać LBS 

Dwie Naczelne Święte Krowy BeGM jak co sezon dokarmione.  

Edytowane przez Alonzo